2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin başında ince telli saçlar şekillenmeye başlayacaktır. Bu saçlar bebeğinizin kalıcı saçlarıdır, lanugo (geçici tüyler) değil. Bu kalıcı saçlar bebeğinizin doğumundan sonra, iki hafta içinde yavaş yavaş dökülerek daha kalın saçlarla değişecektir. Bebeğiniz artık nesneleri kavrayabilir.

Kızlar bugünkü falımda böyle yazıyor
saçları çıkıyormuuuş kuzunun

ay bu anne olmak ne zor iş, hareketlerini hissedelim diye bekledik şimdi de hissedemeyince telaşlanıyo insan.
ama bu haftalarda hergün hissedememek normalmiş, biraz daha büyüsünler o zaman hergün hissederiz inş.

ay bu anne olmak ne zor iş, hareketlerini hissedelim diye bekledik şimdi de hissedemeyince telaşlanıyo insan.
ama bu haftalarda hergün hissedememek normalmiş, biraz daha büyüsünler o zaman hergün hissederiz inş.

Ben okuldan yazıyorum size,dersim boş
yazılı okumak yerineeee burda takılıyorum ne hoş dimiii
bu arada sen okulda söyledinmi artık hamile olduğunu?
söylemesende anlaşılıyodur artık...

bana nöbet yazmamışlar artık bu haftadan itibaren tutmuyoruuummmmmmmm

Kızlar merhaba.ben ekim annelerindeyim.siz tecrübeli olduğunuz için size birşey sormak istiyorum.ben cmt günü seyirme şeklinde hareketlerini hissettim bebeğimin.o günden sonra okadar belirgin bi hareket hissetmedim.şuan 16+1 haftalığım.hareketler nezaman devamlı olur.ben hergün hissedermiyim bu seyirmeleri.yardım edin......çok korkuyorum....

kızlar günaydın sabahtan beri sol tarafımda bir ağrı hissediyorum eğilemiyorum sizde oluyor mu böle ağrılar

ben de sabah işe gelirken korktum cnm. kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bugün.hatta ben de şimdi bunu soracaktım. normal diye kendimi sakinleştirdim.

bu arada kızlar, benim cumartesi detaylı ultrasonum var......benden önce randavusu olan var mı??? veya gitmiş gelmiş olan??? tecrübelerinizi yazın kızlar.....???

Günaydın aranıza yeni katıldım .17+1 haftalık hamileyim kızım olucak Inş. Ben bu hafta uzun yola çıkıcam kendi arabamız ile sizde sıkıntı olurmu. Düşük yok kanama yok ağrı yok. Bir tek enfeksiyon var birde kesemdeki su az. Doktor günde 3lt su verdi. Yardım ve yorum bekliyorum.

korkma canım ilk başlarda devamlı hissetmezsin zaten.....ben 19+6 da hissettim.....seninki erkek herhalde erken belli etmiş kendini
birkaç sitede okudum ben endişelenmeyin diye hareketler başlarda sık olayamaya bilir....

ben de sabah işe gelirken korktum cnm. kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bugün.hatta ben de şimdi bunu soracaktım. normal diye kendimi sakinleştirdim.

evet hanımlar bu konu benimd soracağım bir konuydu. bazen sol bazen sağ kasığıma ağrı giriyo. bazıları çok rahatsız edici oluyo maalesef. anlaşılan o ki çok normal. bir çoğumuz yaşıyorsa. bu iki gündürde rahimde anlık ağrılar hissediyorum. ama şunu söyliyim benim kasık ağrılarım magnezyumu artırınca geçti. doktorum artırdı magnezyumu..

merak edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum cnm. zaten 20. haftadan sonra belirgin şekilde hissedersiniz diyor doktorlar.erken hissedenler var ama gebelikten gebeliğe değişiyor anladığım kadarıyla. ben de bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketleri mi bebek mi çok net değil.
endişelenme yani. bu haftalarda sürekli hissetmemen çok normal.

ben yarın hastaneye gideceğim sorarım unutmazsam gidince hiçbir şey sormadan geri geliyorum ben yaaaa kendime sinir oluyorum

ben yarın hastaneye gideceğim sorarım unutmazsam gidince hiçbir şey sormadan geri geliyorum ben yaaaa kendime sinir oluyorum

:))) benim doktorumda beni en panikli,her şeyi bu normal mi, şu normal mi diye soru soran hasta seçmiştir herhalde:)
e ama sormayıp napıcaz canım. gayet normal soralım ki içimiz rahat etsin

korkma canım ilk başlarda devamlı hissetmezsin zaten.....ben 19+6 da hissettim.....seninki erkek herhalde erken belli etmiş kendini
Birkaç sitede okudum ben endişelenmeyin diye hareketler başlarda sık olayamaya bilir....

evet canım erkek:)))sizin yazılarınızı okuyunca biraz rahatladım.19.haftada tam hissetmeyenler varmış.annelik çok zormuş yaa..herşey efham..

hmm belkide uterusla alakalıdır ama benim kasık değil karın boşluğuna denk geliyor sol taraf belkide gazdır gaviskon içiyorum

evet canım erkek:)))sizin yazılarınızı okuyunca biraz rahatladım.19.haftada tam hissetmeyenler varmış.annelik çok zormuş yaa..herşey efham..

tabii cnm şu bulantılarım bir geçse diyorsun geçiyor bu seferde yaaa bi anda geçti bişey mi var ki diyorsun
benim daha geçmedi gerçi:)

bikaç arkadaş anladı onlara söyledim, saklıyorum formanın içine
ayrıntılı usg de bi geçsin söylicem herkese inş.

iyi bi idaren var demek ki, bizim okul kalabalık nöbet tutucak adam az, rapor götürmeden düşürmez nöbetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…