iyi akşamlar anneler..
bizim bebiş de erkekmiş, erkek dedi ama gördüğüm kordon değilse diye ekledi dr.
ama bu haftadan sonra yanılmaz heralde
hadi bakalım. sana da oğlan geliyor. Benim Dr. çok kesin konuştu ama ayrıntılıda teyit ettireceğim önümüzdeki ay. Nolur nolmaz...
cnm bizim dr da erkek dedi ama kordonuda gösterdi pipiyide kesin erkek dedi. yani bu saaten sonra kordonla pipiyi karıştırmaz heralde seninkide maşallah baya büyümüş
kendinden emin söyledi zaten erkek diye ama olur da değişirse diye kendini sağlama aldı heralde
hergün pıt pıtların gücü artıyo, allaha şükür, çok güzel bişey ya, allah sağlık versin bebişlerimize
bence değişmez cnm erken bir hafta değil çünkü kimi 12 haftalıkken erkek diyor kız diyor onlar değişebilir,dediğin gibi dr kendini sağlama almışben daha hissetmiyorum .rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar merhabalar nasılsınızzz...
Bizde annemle hamile pantolonu yaptık cumartesi günü.Netten görmüştüm:)
Bugün giydim çok rahat ettim...Aldığım hamile kotu büyük geliyo..
Giymediğim bi kotumu feda ettim ama çok rahat oldu:)
Bu arada oğluşum olacak teyzeleriii
iyi geceler kızlar bugün dr gittim çok güzel bebişimi görmek beni rahatlatıp mutlu ediyor 16+2 yiz 3 lü test ve tam idrar yaptık haftaya salı tekrar gidicem hem sonuçlar hem tekrar bakıcak parmağı ağzında emiyor yaa çok güzeldi cinsiyetine kız gibi dedi ama tam kesin degil bacagını hiç açmadı :))))))
merhaba cnmm ekim görünüyodu eylüle geriledi:)eylülün 30 falan gibi sanırım ama sezeryan olursa daha önce olur tabi..canm merhaba bende seni ekim annelerinde çok aradım bu ara:)eylül annesimi oluyosun bende eylül annesi olucam:)burayada bakıyorum orayıda bırakamadım:)
bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum, çok endişeliyim
Hadi yaa gelişmemişmi dedi:44:slm kızlar ii akşamlar herkesebu gün kontrole gittim. bi baktımki bebişim minicik kalmış. doktor yememişsin bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi çok üzüldüm bebişime. o kadarda yedim süt ayran falan içtim ama pek gelişmemiş kuşum. bundan sonra sütü ve yoğurtu artırıyorum az daha yiyimde minikim yetişsin olması gereken haftaya...
Erkek olunca yanlışlık olması daha düşük bi olasılıkmışcnm bizim dr da erkek dedi ama kordonuda gösterdi pipiyide kesin erkek dedi. yani bu saaten sonra kordonla pipiyi karıştırmaz heralde seninkide maşallah baya büyümüş
Ayrıntılı usg tam olarak haftasını bilemiyorum,ama dr şu tarihle bu tarih arası diyor yani yaklaşıkselam arkadaşlar nasılsınız bu ara şekerim düşüyo o yüzden giremedim pek teyzemlerde kaldım...şimdi biraz daha iyiyim ben bazen bebeğimi net hissediyorum bazende 1 2 gün hssetmediğim oluyo normalmi ki bide arkadaşlar organ taraması ne zaman yapılıyo...kızımda unutmuşum hep...
Canım daha hiç mi hissetmedin
yoksa 1-2 gündür mü hissedemiyosun?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?