Ben girdim canım geçen hafta 20 dakika felan sürüyor. Radyolog bakıyo bebşin her yerine :) Çok şükür bi şey çıkmadı. 24. haftada şeker yüklemesi için gidecem.
selam herkeze nasılsınız ben dünden beri kötüyüm karnımın sag ve sol tarafı çok ağrıyo paşam uyutmadı dün beni sabaha karşı sızmışım sonra sağ tarafıma yatayım dedim resmen yataktan hopladım cnm çok yandı sola yattım tekrar
selam herkeze nasılsınız ben dünden beri kötüyüm karnımın sag ve sol tarafı çok ağrıyo paşam uyutmadı dün beni sabaha karşı sızmışım sonra sağ tarafıma yatayım dedim resmen yataktan hopladım cnm çok yandı sola yattım tekrar
gecmıs olsun canım .. tetanoz asımın ılk dozunu 6 nısanda oldum 7 mayısta sımdı 2 doz yapılcak saglıkocagında yapılıo cnmmerhaba herkese..epeydir yazamıyordum..arada bakıp çıkıyodum sadece...pztesi ayrıntılı ultrasonum vardı ona gittim...kendi doktorum başka bi doktora yönlerdirdi..doktor beyninin sağ tarafında 4mm kist olduğunu ve önemli olmadığını kendiliğinden kaybolacağını söyledi..inşallah dediği gibi olur...onun haricinde normal dedi herşey... kendi doktorumada hftya gitmeyi düşünüyorum..bakalım o ne dicek..az öncede sağlık ocağından aradılar..tetanoz aşısı için..aranızda yaptıran varmı kaçıncı hftda yaptırdınız?doktorunuzamı yoksa sağlık ocağınamı yaptırdınız..onun içinde tedirginim...
benimde bu sıra çok ağrım oluyo ve çok çabuk yoruluyom elim hiç bişeye kalkmıyo kiii ben hiç böle olmadım başlarda son 2 3 gündür böleyim bugün merdiven çıktım biraz hızlımı çıktım artık çok yordu beni galiba bazı şeler değişmeye başladı
Ben de bebek arabasız olamazdım ilk andan itibaren
kızım 4 yaşında hala da kullanıyoruz kocaman bişey bizimki kraft
içinde hala uyuyabiliyor,2 çocuk rahat rahat sığıyor falan,hantal ama çok iş gördü
hantallığı da kocişe zarar zaten gariban hep o yüklendi taşıdı...
Mama sandalyesi hiç almadık zaten evimiz dar yerim yoktu hem de iyiki almamışım kızım hala masada yemez
dolaşarak yerse yer verirsen yani,vermez,peşinde koşmazsan 3 gün aç gezer yemek ver demez cinsinden
tentation fotolarına bakayım dedim anacıım dağ taş eklemişin,seni göremedim
Dream sana baktım canımcım,pek küçük göründün gözüme hem minyonluk oalark hem de yaş olarak
kaç yaşındasın?How old are you? deyim ben İngilizce öğretmeniyim deeee alışmışııım
aynen bende nefes nefese kalıyorum kosamıyorum :)) sanrım bazı seyler degısmeye basladı.. kuzularımız bızı zorluyor artık
meraba annecikler..pazartesi yine kanama sebebiyle dr. a gittim,rapor verdi evde olucam 1 hafta.şu an bi sıkıntı yok çok şükür iyiyim ama her kanama düşük riski anlamına geliyo dedi dr o yüzden istirahat etmek gerekiyomuş..kızım ve ben iyiyiz çok şükür.evde net olmadığı için yazamam önümüzdeki haftaya kadar..kendinize çok iyi bakın.. .
meraba annecikler..pazartesi yine kanama sebebiyle dr. a gittim,rapor verdi evde olucam 1 hafta.şu an bi sıkıntı yok çok şükür iyiyim ama her kanama düşük riski anlamına geliyo dedi dr o yüzden istirahat etmek gerekiyomuş..kızım ve ben iyiyiz çok şükür.evde net olmadığı için yazamam önümüzdeki haftaya kadar..kendinize çok iyi bakın.. .
canım senin durumun nasıl ben çok sık giremiyom girdimdede zaten muhabbetler kesik kesik oluyo iisin dimi artık kanaman yok herşey yolundadır umarım
slm kızlar herkesler iyidir inş bizde iyiyiz ama bebişimi eskisi kadar net hissdemiyorum:18: günlük bi defa belki eşime tatlı ısmarladım bakalım yeyince ne yapacak paşa birde erkek kızdan önce hareketlenir derler benim kızım tam tersi şimdilerde hiç durmazdı bu biraz nazlımı olcak ne cuma günü kontrele gitmeyi düşünüyorum bakalım orda neler yapcak
slm kızlar herkesler iyidir inş bizde iyiyiz ama bebişimi eskisi kadar net hissdemiyorum:18: günlük bi defa belki eşime tatlı ısmarladım bakalım yeyince ne yapacak paşa birde erkek kızdan önce hareketlenir derler benim kızım tam tersi şimdilerde hiç durmazdı bu biraz nazlımı olcak ne cuma günü kontrele gitmeyi düşünüyorum bakalım orda neler yapcak
slm kızlar.herkez iyidir inş...sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?kaçıncı haftadan sonra sağlık ocaklarında kalp atışı dinleniyordu biliyor musunuz?
slm canım, düşündüğün için teşekkürler, bitti kanama artık şükürler olsun , sadece 2-3 gündür kasık ağrılarım var ama evde olduğum için günün büyük kısmını yatarak geçiriyorum ve dinlenmek iyi geliyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
tatlım ben memlekette olduğum için biraz geç gittim sağlık ocağına ama hamile olduğunu öğrendikten sonra vakit kaybetmeden gitmende fayda var.20. haftada aşı var zaten aman unutma canım.ben 15 haftalıkken gidebildim kalp atışlarını duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?