2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben girdim canım geçen hafta 20 dakika felan sürüyor. Radyolog bakıyo bebşin her yerine :) Çok şükür bi şey çıkmadı. 24. haftada şeker yüklemesi için gidecem.

20.haftanda girdin o zaman ben de 10 gün sonra gidicem o zaman 21 oluyorum tam zamanı oluyo o zaman teşekkür ederim cvp verdiğin için

selam herkeze nasılsınız ben dünden beri kötüyüm karnımın sag ve sol tarafı çok ağrıyo paşam uyutmadı dün beni sabaha karşı sızmışım sonra sağ tarafıma yatayım dedim resmen yataktan hopladım cnm çok yandı sola yattım tekrar

Geçmiş olsun. Bendede var yatamıyorum gece kaç kere uyanıyorum yatakata dönemiyorum bir de aylar ilerledilkçe ne yapcaz acaba :) Yatakta ani hareket yapmak çok tehlikeli. Yavaş hareket etmemiz lazım bebişe ve kendimize zarar vermemek için..

benimde bu sıra çok ağrım oluyo ve çok çabuk yoruluyom elim hiç bişeye kalkmıyo kiii ben hiç böle olmadım başlarda son 2 3 gündür böleyim bugün merdiven çıktım biraz hızlımı çıktım artık çok yordu beni galiba bazı şeler değişmeye başladı

gecmıs olsun canım .. tetanoz asımın ılk dozunu 6 nısanda oldum 7 mayısta sımdı 2 doz yapılcak saglıkocagında yapılıo cnm

aynen bende nefes nefese kalıyorum kosamıyorum :)) sanrım bazı seyler degısmeye basladı.. kuzularımız bızı zorluyor artık

meraba annecikler..pazartesi yine kanama sebebiyle dr. a gittim,rapor verdi evde olucam 1 hafta.şu an bi sıkıntı yok çok şükür iyiyim ama her kanama düşük riski anlamına geliyo dedi dr o yüzden istirahat etmek gerekiyomuş..kızım ve ben iyiyiz çok şükür.evde net olmadığı için yazamam önümüzdeki haftaya kadar..kendinize çok iyi bakın.. .

26 yaşındayım bennn, o kadar küçük değilim aslında ama minyon bi insanım o yüzden yaşımı pek göstermiyorum sanırım senin yaş kaç sorması ayıp ?

benimde ingilizcemi geliştirmem gerekiyor, arada sor sen böyle bana iyi oluyor

aynen bende nefes nefese kalıyorum kosamıyorum :)) sanrım bazı seyler degısmeye basladı.. kuzularımız bızı zorluyor artık

koşmayı geçtim canım az hızlı yürüyünce yetiyo bana başlardada ben hiç böle şeler yaşamadım yaaa tedirgin oluyom hemen kanama varmı die bakmaya koşuyorum elbet bunlara alışınca bu işide bırakıcam bide benim meleğim dün çok hareketlidi bugünde enerjisi yerinde önceleri bi iki defa hissediyodum dün resmen gün boyu dans etti kuzum

geçmiş olsun cnm.

slm kızlar.herkez iyidir inş...sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?kaçıncı haftadan sonra sağlık ocaklarında kalp atışı dinleniyordu biliyor musunuz?

canım senin durumun nasıl ben çok sık giremiyom girdimdede zaten muhabbetler kesik kesik oluyo iisin dimi artık kanaman yok herşey yolundadır umarım

geçmiş olsun canım bende kanama geçirdim 2 kere ama şimdi çok iyiyim şükürler olsun. kanama nedenini söyledi mi doktorun ? ben hiç bir iş yapmadan hep yattım sadece tuvalet için kalktım sende öyle yap mutlaka, daha çabuk toparlarsın. haftaya seni güzel haberlerle bekliyoruz

slm kızlar herkesler iyidir inş bizde iyiyiz ama bebişimi eskisi kadar net hissdemiyorum:18: günlük bi defa belki eşime tatlı ısmarladım bakalım yeyince ne yapacak paşa birde erkek kızdan önce hareketlenir derler benim kızım tam tersi şimdilerde hiç durmazdı bu biraz nazlımı olcak ne cuma günü kontrele gitmeyi düşünüyorum bakalım orda neler yapcak

canım senin durumun nasıl ben çok sık giremiyom girdimdede zaten muhabbetler kesik kesik oluyo iisin dimi artık kanaman yok herşey yolundadır umarım

slm canım, düşündüğün için teşekkürler, bitti kanama artık şükürler olsun , sadece 2-3 gündür kasık ağrılarım var ama evde olduğum için günün büyük kısmını yatarak geçiriyorum ve dinlenmek iyi geliyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin

slm cnm..sen kaç haftalık hamişsin..bende daha hiç hissetmedim oğluşumun hareketini.herkez şimdiye kadar hissetmeliydin diyor ama bilmiyorum..

ayyy iki gündürde benim kızım çok hareketli önceden günde bi iki kere anca çokta kısa ama iki gündür yerinde duramıyo

slm kızlar.herkez iyidir inş...sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?kaçıncı haftadan sonra sağlık ocaklarında kalp atışı dinleniyordu biliyor musunuz?

tatlım ben memlekette olduğum için biraz geç gittim sağlık ocağına ama hamile olduğunu öğrendikten sonra vakit kaybetmeden gitmende fayda var.20. haftada aşı var zaten aman unutma canım.ben 15 haftalıkken gidebildim kalp atışlarını duyduk.

canım çok sevindim rabbim bi daha sıkıntı vermez inş ağrılı bu dönemdeyiz herhalde balım çünkü bendede var hatta başta hiç olmamıştı şimdi tedirginde oldum ama önemli diildir herhalde

sağol cnm..ben kayıt yaptırdım sağlık ocağına.ama pek ilgilenmediler..kalp atışını dinleyelim dedim tam hatırımda kalmadı ya 18 ya da 19 haftalarda dinleniyo falan dedi ordaki hemşire hanım gittiğimde 9 haftalık falandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…