2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar ben çook kötüyüm geçenlerde hasta olmuştum bir de üstüne grip kaptım sürekli hapşurupöksürüp duruyorum ciğerlerim içimden çıkacak resmen. bide geçen ayağa kalktığımda birden su boşaldı çok korkuyorum daha önce hiç olmamıştı tuvalete sıkışık falan da değildim akıntıgibi değil bacaklarımdan aktı sugibi, idrar mı değil mi anlayamadım böyle bişey yaşayan var mı?

Son düzenleme:

günaydın canım sana hemen dr gitmeni tavsiye ederim için rahat eder en azından düşünüp durmaktan iyidir.

Günaydın kızlar
Feci bir sabah geçiriyorum. Dün akşam saat 18.30'dan beri hastanelerdeyiz eşim ve ben Eşimin böbreğindeki kum taşa dönüşmüş ve 7mm boyutuna ulaşmış bir sancı bir sancı zar zor kendimizi şifa hastanesinin aciline attık ama orda da gece USG çekilmiyormuş mecburen ordan Dokuz Eylül Üni aciline gittik.. Orayı da bilen bilir elini ver kolunu kaptır durumu... Sabaha kadar tuıttular eşimi acilde bende bekle bekle yoruldum çok. Şİmdi tekrar Şifa Hast. gideceğiz sanırım böbregindeki taşı lazer ile kıracaklar.

Bu arada bu kadar yogunluk ve yorgunluğun içinde oğlum annesine çok güzel bir hareketlenme yaşattı sabah sabah :)

çok geçmiş olsun bak oluşun sana ne güzel destek vermiş afferin ona ben burdayım merak etme annesi demiş:)

bence hemen doktora gitmelisin, alışıldık bişey değil çünkü bu. beklemeden git bence.

canım üzülme benim annemde yaşadı erkekler biraz daha zor atlatıyo allah eşine yardım etsin zor bir sancı lazrle kırma olayında sen sakın içeri girme gerçi söylerler ama sen yinede dikkatli ol olurmu

günaydın kızlar istanbuldaki kapalı hava bütün ruhuma yansıdı h sonuda yağmurluymuş bu arada izine ayrılmama 70 iş günü var :)h sonları hariç eheheh

takma hemen hissedilmiyorr
ben hisstmiyorum bazen ama ultrasonda kıpır kıpır :)

ben rapor aldım nöbet tutmuyorum

çok güzeller güle güle kullan

günaydın kızlar istanbuldaki kapalı hava bütün ruhuma yansıdı h sonuda yağmurluymuş bu arada izine ayrılmama 70 iş günü var :)h sonları hariç eheheh

ben de eve ilk kez temizlikçi aldım yağmur yağacakmış camları siliyor şimdi yağmurla kirlenmese bari :))

benimde sulu akıntım oluyor bazen iç çamaşıırım tüllüyse bacaktan akıyor
o yüzden tüllü giymiyorum artık
m,ktar öneml ibir soktora git istersen bebğn suyunu ölçer

Gunaydin kizlar.filizyavuza hem burdan hem faceden msj attim ama donmedi acaba kotu birseymi oldu allah korusun cok merak ediyorum.gorusen varmi????

kalp çarpıntısı bende yaşıyorum, nefesim yetmiyor, boğulacak gibiyim :26:

Carpinti ve cabuk yorulma olan arkadaslat tsh degerlerinize baktirdinizmi?bende cikti ilac kullaniyorum carpintim cok oluyordu.kizimda da cikmisti gebelikte cikiyor bende.gunde. 4 ilc iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…