2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hayir 5 tane 400 ml sampuan.2 tane pisik kremi.2 tane bebe yagi.1 tane 50 dfaktor gunes kremi hepsi 70 kusur oluyor.burdan alsam 300 rahat tutardi.

ne gzüel çok uzuzz :) ama tanıdığım yok hiç olsa kaçırmazdım
ısmarlayacak bi,rilerini bulsak

ilk hamile kaldığımda baktınmıştım, normaldi

canım daha öncede bende de hiç olmamıştı böyle bir sorun. 4. ayın içindeyim. daha son zamanlardır yaşamaya başladım bende. kansızlıktan olabileceği yazıyor nette. ben kan ilacı kullanmıyorum şuan. kan değerlerim çok iyi çıkmıştı. doktor gerek görmedi. ama cuma kontrolümde bakalım bir daha kan verdim. eğer düşük çıkarsa doktor ialç vermek için çağıracaktı. bekliyorum bende...

normal bi sudur büyük ihtimalle ama ihmal etme dr.a git. bizi de haberdar et.

geçmiş olsun canım..

kızlar bende de kalp çarpıntısı oluyo bazen, kalbimi duyuyorum sanki. ama hemen geçiyo.
dr tansiyonumu da ölçmedi hiç

Günaydınlarrr aslında günaydın için geç oldu ama saat 5te kalktım tekrar 7de uyandım yeni kalktım denilebilir :)

Kızlar ya dün tetanoz aşısı vuruldum kolum acaip ağrıyo. Bulantılarımda bitti diye seviniyordum dün sabah oldu umursamadım ama bugün hiç geçmiyo ya niye ki tetanoz aşısı mı yaptı acep bilen duyan var midur?

kızlar bende de kalp çarpıntısı oluyo bazen, kalbimi duyuyorum sanki. ama hemen geçiyo.
dr tansiyonumu da ölçmedi hiç

Her gittiğimde benim tansiyon kiloya bakyo hemşireleri. Tansiyonunu ölçmesi lazım, niye ölçmüyo ki acaba? Kalp çarpıntsı bende de oluyo çok çabuk yoruluyor hel ebiraz fazla yürüyeyim hemen kü küt küt oluyo... Geçer inşaallah bunlar da... Aksatma ama canım kontorle gidincem utlaka doktoruna sor. Geçmiş olsun...

bizde başka sorunlar olma ihtimali var, dr.la beraber kalbi atıyo mu diye bakıyoduk hep, şimdi de kemiklerini kafasını vs. ölçüyo sürekli normal gelişiyo mu diye.
tansiyona fln sıra gelmedi. söylesem bakar, söyliyim bari gidince.
cinsiyetini hiç sormadım yani o derece

Dün oğlumla görüş günümüz vardıamuda kalkmış haldeydi babasına tam bir şov yaptım bacakları çaprazlıyo,ellerini yumruk yapıp açtı falan suyunu içerken ağız hareketlerini falan hep görebildik.Babası akşam arkadaşına anlatıyor bizim oğlan içip içip sağa sola saldırıyo diye.maşallah çok hareketliydi.detaylı usg ye 2 hafta sonra çağırdı özeldeki doktorum ama devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. haftasına göre bir anormallik yokmuş darısı yakında görüşe gideceklerin başına...

maşşaallah canım oğluşunaa bebişlerimiz hep iyi olsunlar böle
kaç gram olmuş söledi mi doktor

merhaba herkese..epeydir yazamıyordum..arada bakıp çıkıyodum sadece...pztesi ayrıntılı ultrasonum vardı ona gittim...kendi doktorum başka bi doktora yönlerdirdi..doktor beyninin sağ tarafında 4mm kist olduğunu ve önemli olmadığını kendiliğinden kaybolacağını söyledi..inşallah dediği gibi olur...onun haricinde normal dedi herşey...kendi doktorumada hftya gitmeyi düşünüyorum..bakalım o ne dicek..az öncede sağlık ocağından aradılar..tetanoz aşısı için..aranızda yaptıran varmı kaçıncı hftda yaptırdınız?doktorunuzamı yoksa sağlık ocağınamı yaptırdınız..onun içinde tedirginim...

Canım üzülüp hiiç kafaaana takma kist olayına arkadaşımın bebeğinde de çıktı 26. haftaya kadar kaybolma ihtimali var yani zannediyorum çok sık rastlanan bi durum inşallah hemencecik geçer aşı için sağlık ocağından arıyolar tam 20. haftada arıyolar ben de daha yaptırmadım

Allahın izniyle bebişin sağlıkla doğar canım.. Ben yaptırdım tetanoz aşısını. Sağlık ocağında yapılıyor. Doktoruma sordum yaptırabilirsin demişti. 21. haftada ve 25. haftada yapılıyor iki doz halinde. Ben dün yaptırdım ilk dozunu.

herkese mrb pek kimse yok ben de bayadır girmiyorum yine ayrıntılıya girenler var mı

Ben girdim canım geçen hafta 20 dakika felan sürüyor. Radyolog bakıyo bebşin her yerine :) Çok şükür bi şey çıkmadı. 24. haftada şeker yüklemesi için gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…