slm cnm..sen kaç haftalık hamişsin..bende daha hiç hissetmedim oğluşumun hareketini.herkez şimdiye kadar hissetmeliydin diyor ama bilmiyorum..
canım çok sevindim rabbim bi daha sıkıntı vermez inş ağrılı bu dönemdeyiz herhalde balım çünkü bendede var hatta başta hiç olmamıştı şimdi tedirginde oldum ama önemli diildir herhalde
ayyy iki gündürde benim kızım çok hareketli önceden günde bi iki kere anca çokta kısa ama iki gündür yerinde duramıyo
18+3 üz canım benim 2. gebeliğim dikkat edersem belki azcık oynuyo ama daha erken gibi gelio bana yani tam o tekmelere var gibi gelio 14 haftalıkken bi çok iyi hissettim ozamanda dönmüşümüş ertesi gün dr a gitmiştik orda gördüm yer değiştirmiş senin ilk mi cnm bu arada her bebiş bir olmuyo kimi önceden hareketleniyo kimide 20 haftadan sonra bi başlıyo tam başlıyo için rahat olsun
kızlar aklıma çok takılan birşey var ki bu gıdaların yarar-zarar durumları
ben evde olduğum için mecbur kadın programlarını seyrediyorum sıkıldıkça, hergün hepsinde bir gıdaya laf söylüyorlar.
yumurtalar yapay, yoğurtlarda antibiyotik varmış, paket süttede aynı şekilde, ballar deseniz malum hepiniz duymuşsunuzdur.
geçen bir programda nerdeyse bütün meyve sebzeleri çıkarmışlar, bir tane hormonlusundan bir tane hormonsuzundan. yok şekli böyle olursa hormonlu, uzun olursa hormonlu, kokusu güzel olursa hormonsuz.... ben şaştım kaldım nasıl alışveriş yapacağımı. hafiye gibi herşeyi bu kadar incelersek ne yiyeceğiz ben bilmiyorum.
hele ki ben İstanbul'da organik besin nereden bulayım ? herşeyi yerken düşünüyorum acaba bebeğime zarar verir mi diye
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
ozaman senin kıza bizden kocamanmaşallaahhhhhh
evt cnm benim ilk bebeğim olacak inşallah.bende artık hissetmek istiyorum.doğum yapan arkadaşlardan duyuyorum biz çok erken hissettik diyorlar.seyrilme gibi oluyormuş 3.ayda falan..özellikle erkek bebeklerde..bende artık bebeişimi hissetmek istiyorum.acaba o kıpırdıyoda ben mi hissetmiyorum
canım ben inek sütü alıyom kaynatıp içiyom inek yapan bi tezemiz var ondan zaten bal memleketindeyimmeyve sebzedede sadece mevsimi olmasına dikkat ediyom elimden başka bişe gelmez benim bu sıra aklıma çok cips gelmiş nasıl canım çekiyo ama zararlı die yemiyom meleğim bi doğsun büyüsünde cips yerse kulaklarını çekicem ama kıyamamkiii
canım bu senenim kızları cadı erkekleri nazlı olcak demekki benim de 2. banada 16 haftada hissetmen lazım diyolar ama ben binde bir hissediyorum ilkinde insan daha çok temkinli oluyor ben kızıma hamileyken bu hareket etmiyo diye kaç defa dr a gittimi bilirim bunda rahatım ALLAH esirgesin merak etme annesi yakında başlar ama şöle oynasalarda bizi düşündürmeseler ne güzel olcak işte
öyle açık sütede laf ediyorlar işte , hijyenik olmuyormuşama sen bildiğin yerden alıyorsan sütü o zaman bence zararı olmaz.
meyve-sebzeyi bende mevsime göre almaya çalışıyorum, artık elimizden geldikçe dikkat edelim Allah'ın izniyle sağlıklı olur bebişlerimiz.
valla benim canım 1-2 sefer çok cips istedi, azıcık tadımlık yedim yalan yokcanın çok isterse yememekte kötüymüş, tadına bak yeter diyorlar
Günaydın kızlar...Biz yine erkenciyiz her zaman oldugu gibi..2 de yatmıştım 7 deyince ayaktaydım.Artık hiç uyku kalmadı bende.O degil gün içinde cok kötü oluyorum.Hep yorgunum ve basım agrıyor.Artık 7 saatten fazla uyumak istiyoru bedenim ama kızım müsade etmiyorDogumdan sonra zaten uykuya hasret kalacaksın diyor herkez.Ben simdiden hasretim
hamilelikte acayip kendimi dinler oldum yaa. şuan başım ağrıyo dünde ağrıyodu. acaba tansiyonum mu çıktı. kansızmıyım diye kurup duruyorum. bi an geliyo unutuyorum çok şükür. şimdide başım ağrıyoo. zaten migren de var bende. ilaç içemediğim için öle bekliyorum geçsin diye işte...
benimde sulu akıntım oluyor bazen iç çamaşıırım tüllüyse bacaktan akıyor
o yüzden tüllü giymiyorum artık
m,ktar öneml ibir soktora git istersen bebğn suyunu ölçer
Geçmiş olsun. Bendede var yatamıyorum gece kaç kere uyanıyorum yatakata dönemiyorum bir de aylar ilerledilkçe ne yapcaz acaba :) Yatakta ani hareket yapmak çok tehlikeli. Yavaş hareket etmemiz lazım bebişe ve kendimize zarar vermemek için..
kızlar aklıma çok takılan birşey var ki bu gıdaların yarar-zarar durumları
ben evde olduğum için mecbur kadın programlarını seyrediyorum sıkıldıkça, hergün hepsinde bir gıdaya laf söylüyorlar.
yumurtalar yapay, yoğurtlarda antibiyotik varmış, paket süttede aynı şekilde, ballar deseniz malum hepiniz duymuşsunuzdur.
geçen bir programda nerdeyse bütün meyve sebzeleri çıkarmışlar, bir tane hormonlusundan bir tane hormonsuzundan. yok şekli böyle olursa hormonlu, uzun olursa hormonlu, kokusu güzel olursa hormonsuz.... ben şaştım kaldım nasıl alışveriş yapacağımı. hafiye gibi herşeyi bu kadar incelersek ne yiyeceğiz ben bilmiyorum.
hele ki ben İstanbul'da organik besin nereden bulayım ? herşeyi yerken düşünüyorum acaba bebeğime zarar verir mi diye
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?