Valla bilen olmaz mı bu hayatta kalmak adına öğrenilen ilk şeylerdendir de sen bu konuya gelmediysen baya şanslı olmalısın:):):):) Normali 12 ye 8 dir. benim kendimi bildim bileli, 10 a 7 veya 11 e7 gibidir, düşüktür yani. 12 olunca iyi hissetmem kendimi, bana göre yüksektir. Bu birimlerin neyin ölçüsü olduğunu da netten aratarak öğrenebilirsin:):)
Ben daha bir kez tansiyon düşüklüğü yaşadım,genelde zaten tansiyonum 9 a 5 tir.Ama bünyeden bünyeye değişiyor bazılarını bu tansiyon sarsıyor mesela ama ben 9 a 5 te gayet normalim
Kızlar bu tansıyonun normlaı kac dusugu kac oluo acababılen varmı??herkeste aynımı bunyeye gore degışıyormu
Eki Görüntüle 396266 Eki Görüntüle 396267 Eki Görüntüle 396268 ayyy sabahtan beri uğraşıyom neymiş fot. mak. ayarını değiştirmem gerekiyomuş oohhh beee
ayy cok güsel bunlr yaaa
tşk ederim canım sabah beride bunları koymaya çalışıyom bide yoruldum yaaa
BENIMDE HEP 9A 6 10A 7 DIR DUN KONUSYDMDA TANSYON KONUSUNU HERKES COK DUSUK SENN DEILER OLE OLSA DR.LAR SOYLERDI YANI 8 E 5 OLDGNDA KOTU HSSDYRM KNDMI OZAMN BUNYEDEN BUNYEYE DEGISIYO..ole bı ıddalsatılarkı ooo cok dusuk sen nası yasıyon falan acaba dedım anormallkmı var bende
:))senmı ördün bunları canım
gerçekten kişiden kişiye değişen bir durum. benimde genelde 11/7 ya da 13/ 7 falandır. 10 lara düşerse rahatsız oluyorum.
ama son kontrolümde 15/7 ydi:))) gerçi bende çok belirgin bir rahatszılık yaratmadı kalp çarpıntısı hariç... ama sınır 15/9 onun üstü yüksek tansiyon dedi doktorum. sadece o an için öle çıktı. bakalım takip ediyorum bende tansiyonumu yükselmesin die... şimdilik iyiym çok şükür
evet canım ben ördüm hepsini örgü dergilerinde anlatılan modelleri yapabiliyom yoksa bakıp örnek çıkaramam ama bunlar benim eserim
ya kızlar birşey soracam dün de sordum ama şimdi başka arkadaş kafamı kurcaladı ... alt tarafımda ayağa kalktığımda bir ağrı oluyo belli saniyede geçiyor ama her ayağa kalktığımda oluyor sizde de oluyor mu bu ya ... yan her defasında ... rahim büyüdüğü için mi arkadaş yok albümin olabilirsin dedi kurt düşürdü ...
canım albümni anlayamadım???ben ilk gebeliğimde albümin olmuştum sadece komple şiştim ağrı falan yoktu dr unla görüş isytersen rahat et böyle stres yapıcana :26:
canım çok saol ilgilendiğin için bu topikte bişey soruyosun ama cevap alabilirsen çok şanslısınresim eklemeye çalışıyodum onu sormuştum nese başardım sanırım ama daha büyük eklemek istiyorum bakalım onu yapabilecekmiyim
yok istedim gibi olmadı zaten hevesimde keçtı sırf taktım şimdi ondan uğraşıyom
canım o kadarını yapıyomda resim büyük küçültüncede bu sefer minnacık kalıyo işte bi ultrasyon resmi ekledim ama küçücük :2:
tşk ederim canım sabah beride bunları koymaya çalışıyom bide yoruldum yaaa
BENIMDE HEP 9A 6 10A 7 DIR DUN KONUSYDMDA TANSYON KONUSUNU HERKES COK DUSUK SENN DEILER OLE OLSA DR.LAR SOYLERDI YANI 8 E 5 OLDGNDA KOTU HSSDYRM KNDMI OZAMN BUNYEDEN BUNYEYE DEGISIYO..ole bı ıddalsatılarkı ooo cok dusuk sen nası yasıyon falan acaba dedım anormallkmı var bende
Milleeet nerdesiniz yemek yapmaya masa kurmayamı gittiniz yaww
ben dolma yaptım yanındada patatesli börek salata
buyrun beklerim tombişleeerrr
merhabaa bugün kendi doktoruma da gittim bebeğin suyu falan iyi ölçüleri yine 1 hafta küçük çıkıyor, kan ve idrar tahlillerim yapıldı grip de yavaş yavaş geçmeye başladıı ve mayısın ilk haftasına ayrıntılı ultrason için gün aldımm benden haberler böylee.
sanırım tansiyonu konuşmuşsunuz benim hep düşüktü 10-6 falan, bugün 12-6 çıktı ilk defa şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?