2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim şehzadem de ayaktayken içime içime tekme atıyor mesaneme doğru sanırım çişim geliyor hemen
ama sırt üstü yatarken hareketi gözle görülebiliyor
sonuçta hepimizde aynı dönemlerdeyiz normal yanii
sonraki zamanlarda ayaktayken veya otururken de hissedebiliceezzz

biz de bu güzel günü
profiloya gidelim dedik 23 nisan aktiviteleri varmış her yere boy boy reklam vermişler
ama tam bir fiyaskoydu
iki boya kalmei,2 boş kağıt koymuşlar
çocuklar hayallerini boyuyormuş
olay bu kadar yani
güzel havayı kaçırdık

merhaba kızlar, biz de bugün maskoya gittik, sözde sadece bakıp dönecektik ama sipariş verip çıktık. Nasıl oldu ben de anlamadım. İnşallah güzel olur. Uyku setini de aldık. Nerdeyse herşeyi tamamladık sadece yatağı ve halısı kaldı. Dr. bana kıyafet almak için bile erken diyor, biz gidip odasını alıyoruz
Artık önümüzdeki 5 ay otururum, bütün kıyafetlerini de aldım.

ehhe o noel baba şeylerine biz de çok güldük, çok şekerlerdi.

evet yakında olup sık sık ugramak lazım, ben gittiğimde erkek bebeklere uygun bişi kalmamıştı.
ben de kadife kışlık tulum aldım içi elyaflı. attaya gitmelik :)
sezonda 100 liraylmış 38 e aldık

Allah iyiliğinizi versin emiii
ordakiler adamı bi şaşırtıyor valla satmadan yollamıyolar
kardeşim de mob. bakmaya gitmişti aynen sizin gibi aldı geri döndü
Allah pişman etmesin,güle güle güle kullanın canım iyi etmşsiniz
daha sonra oydu buydu yürümeye mecalimiz olmayacak belki de
resim koyaydın iyiydi

sağol canım, gerçekten de dediğin gibi oldu, eve geldik eşime diyorum ki; biz doğru düzgün indirim yaptırmadık ya, niye öyle yaptık diyorum. geçti artık diyor, ne bileyim o kadar yüksek fiyatlardan sonra biraz uygun gelince, bir de eşimin oldu bittisi tutunca böyle oldu, basiretimiz bağlandı herhalde. Canım biz üzerinde bayaa bir değişiklik istedik, sitesinde de o ürünün resmi yok.

gözün aydın olsun.

hadi ya suyu mu fazlaymış.. tatlı su mu yaparmış?
sağlıklı olsun da yau.tatlısı eksik kalsın :)
benim de salı günü randevum

umarum her şey yolundadı

evet kızlar recep hasa gittim 350 lira.........ailede şeker hastası var mı diye sordu yok dedim.........tamam dedi suyu biraz fazla dedi.....cook tatlı yemişsin dedi......yeme artık dedi :)))) ama nasıl olucak cok merak ediyorum vallah

kızlar bende doğru dürüst bişey almadım daha kış için kışlık tulum aldım geçen hafta bide 0-3 ay 2 tane 3-6 ay 2 tane 6-9 ay 1 tane uzun kollu zıbın 5 li kısa kollu yeni doğan zıbın bi kadife tulum bide kadife takım aldım olan biten bu :) ha bide geçen hafta cam rendesini aldım meleğimin :) Allah hepimizinkilerini güle güle kullanmayı nasip etsinde alınır daha diyorum
bu arada ben oda konusunda şöyle bi karar verdim;
ikea dan
karyolayı sonra alcam tabi ama bu tarz alcam bide beşik alcam şimdilik hepsi 1100 falan tutuyor sanırım onuda annemler alcakmış öyle dediler Allah razı olsun ne diyim dedim :)
kızlar sizcede bebek odası almaktansa uzun zaman kullana bileceği bu tarz bişey almak daha mantıklı değilmi ben duvar aparatlarıyla perdesiyle oyuncaklarıyla bebek odası havası veririm dimi:)

bi tarafı açık olan karyola şuan içinde divan olarak bebeğin odasında anne için çok iyi olur diye düşündüm fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)

işte ben otururken ders anlatırken hissediyorum, göreyim diye uzanınca hareket etmez oluyo sıpa
kişiden kişiye değişiyo demek ki

bi ölçüm fln yapmadı di mi, şeker yüklemesi vs?
demek ki çok acil bişey yok biraz dikkat etmen lazım. ben de çok tatlı yiyorum aslında ne bize ne bebeğe bi faydası yok şekerin

bende aynışekilde düşünüyorum. Mobilyalar içinde stickerlar var. Bende burda tekzen var ordan lake dolap alıcam beyazda beşik nasipse :) hem bebek dolaplarının içi küçük oluyor ben üç kapılıu dolap alıcam fazlalıklarımıda dolaa yerleştiricem

bence çok güzeller, büyüdükçe yatağını değiştirirsin sadece.
sonuçta bebek oda takımları da böyle,cicili bicili boyuyolar sadece.
benim aklımda da beyaz almak var mobilyaları odası olursa tabi. mobilyalar sade olmalı, halı perde vs. ile renklendirilir

aynen burdada var tekzen bende bakıyım bari :) ben bebek odalarının dolaplarına baktım kuş gibi bişey sıdıramadım gözümde sonrda bu geldi aklıma hayırlısıyla gönlümüzdeki gibi olur mutlu mesut büyür bebişlerimiz:)

sağol canım beğenmene sevindim aynen yatak değişir bundada kardeşi yatar inş.o daha sonra diye düşündük..

günaydın kızlar

sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim ama,başım dertte,eve fare girmiş,of yaa,böceklere alışmışken şimdi de fare,napıcam ya,iyice bunaldım,keşke türkiyeye gitsem bir an önce,kim bilir nerelerde gezinmiştir,zaten yemek yemiyodum fazla,iyice midem bulandı,eşim de yurtdışına gidiyor bir haftalığına,başka bi yerde kalcam ama,gelince yazık ona da stres,çook moralim bozuk

ayyy arkadaşım allah yardımcın olsun geçen sene bizim evede girmişti mutfakta küçük bir kiler var oraya öldüm öldüm dirildim herşeyi attım kilerdeki inanki seni çok iyi anlıyorum biran önce ilaçlayın yayılmadan

ikea da bende baktım bunlara kesinlikle çok güzeller fiyatlarıda uygun ama ikea da şöyle bir problem var bunların hep parçası ayrı satılıyor içindeki raftan askılığa dolap kapağına kadar biz beğendik hadi alalım dedik ama yok kapağı var içindeki raf stokta yok karyola var bebek yatağı yok böyle olunca bayağı sinirlendik bıraktık o yüzden alacaksan erken davran stokta olmayanları bekleyebilirsin

herkese günaydıın annecikler.bizde bugün erken kalktık eğer hastalanmazsak yada yorgunluğumuz tutmazsa ev temizliği yapacağız birazcık.dün banyoları lavaboları temizledik.bugünde evde sıra.bebişler iyidir umarım.dün görümcemgildeydik.5 aylık hamileyken karnı nerdeyse dümdüzdü şimdi 6 buçuk aylık oldu.dün bi gördüm şişmiş kadın resmen balon gibi olmuş birbuçuk ayda nekadar büyüyor maşallah bebişler.bu arada ayrıntılı ultrasona randevu almıştım ama girmeyi düşünmüyordum.dün görümcemin ayrıntılı ultrason fotoğrafını görünce girmeye karar verdim:)güzel bir hatıra bence.

cnm tamam kuran okutulur ama arkasından şeker dağıtılır... ben de kendim yapacağım şekerleri galiba

kizlar yaaa 7/8 aylikken gezmek cok mu zor olur. benim mi gozum kara, herseyi yaparim gibime geliyor.

Seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor cnm. ben alışverişi haziranda düşünüyorum. hem çok ağırlaşmadan hem de çok sıcaklar basmadan
Temmuz ağustos sıcak olur. bi de eşim ben oruçlu olurum falan diyor. haziran en mantıklısı geldi bana:)

ben de hiç birşey almadım almaya başladığımda da ilk 3 aylık almayı düşünüyorum.bir kaç tane de 6. ayına kadar( belki tombiş olur) gereksiz şeyleri ben de hiç sevmem ve almam. kalabalıktan hiç hoşlanmıyorum.
ilk aylardan sonra bebeğimi tanıdıkça ihtiyaca göre, bebeğime göre şeyleri çıkar alırım

herkese gunaydııınnnn....

kızlar dusunsenızeeeee....seneye bugun 7 aylık kuzularımızı alıp bayrama gıdıcez......pusetlerımızın bır yanına bayrak bır yanınada ucan balon baglarızzz :) saglıkla o günlere kavusalım ınsallah...

bu arada ben her seye aglıyorum....benım gıbı olanlar var mı...5 haftadır annem yanımdaydı..ıkı haftadırda kız kardesım bugun memlekete donuyorlarrr....kızımı uzmek ıstemıyorum ama hıc ıyı degılım bugun

evet yaa allah izin verirse 7 aylık olacaklar ben de ağlıyorum çookkk. benim annem uzakta benden ve çok yalnızım. cumartesi günü bulaşık yıkıyordum aklıma geldi.hem bulaşık yıkadım hem ağladım. bulnatılı zor bir hamilelik geçiriyorum ben. annem olsaydı gider onda yerdim yemeği dedim, ymek bile yapamadım ilk aylar .işten gidip yatıyordum midemden dolayı. eşimin işten dönmesini bekliyordum 9 lara kadar gelsin bişeyler hzırlasında yiyeyim diye.yediğim de makarnaydı sadece ya da tost
ney se ki artık düzelmeye başladım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…