- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
tentation, bugün bende demstock a gittim. Anladığım kadarıyla ürünler çabuk bitiyor, yeni ürünlerin ne zaman geleceğini bilmek lazımmış.. Bugün baya kalabalıktı. Ben de 3-5 parça ürün aldım, kadife tulum ve noel baby kostumu de dahil olmak üzere. Bana fiyatlar uygun geldi açıkcası. 170 liralık kadife kışlık tulumu 60 liraya almak bence çok iyi..
merhaba kızlar, biz de bugün maskoya gittik, sözde sadece bakıp dönecektik ama sipariş verip çıktık. Nasıl oldu ben de anlamadım. İnşallah güzel olur. Uyku setini de aldık. Nerdeyse herşeyi tamamladık sadece yatağı ve halısı kaldı. Dr. bana kıyafet almak için bile erken diyor, biz gidip odasını alıyoruz
Artık önümüzdeki 5 ay otururum, bütün kıyafetlerini de aldım.
Allah iyiliğinizi versin emiii
ordakiler adamı bi şaşırtıyor valla satmadan yollamıyolar
kardeşim de mob. bakmaya gitmişti aynen sizin gibi aldı geri döndü
Allah pişman etmesin,güle güle güle kullanın canım iyi etmşsiniz
daha sonra oydu buydu yürümeye mecalimiz olmayacak belki de
resim koyaydın iyiydi
gözün aydın olsun.
hadi ya suyu mu fazlaymış.. tatlı su mu yaparmış?
sağlıklı olsun da yau.tatlısı eksik kalsın :)
benim de salı günü randevum
umarum her şey yolundadı
Canım sen de haklısın aslında
daha sonradan alınacak bir sürü şey var orda
9-10 aylık kıyafetlere gerek yok şimdiden
belki bebeğin çok iri veya minik olacak mevsiminde giyemeden kaçıracak
9-10 aylıkları falan yazlık almak lazım onlar da tam sezon ateş pahası
sen işte bu listeye göre ihtiyaçlarını kendin belirle fikir olsun hiç olmazsa...
Bu arada ben hafta sonu forum Bayrampaşaya gittim Ge-Be mağazasına baktım çooook güzel ama
çok da pahalı,bi bak derim,ind. ürünler de var ama bana gene de pahalı geldi..
Kııız tatlıyla suyun ne alakası varmııış?
kaça yaptırdın ayrıntılı?Nerde yaptırdın?Ayy ya bana da öyle derse
hem suyun fazla olsa ne oalackmış boğulurmuymuş sankim
Az olursa tehlikeli asıl diye biliyorum ya hayırlısı
Allah iyiliğini versin emiii
doğmamış çocuğa her şey bitti de noel baba şeyside mi aldııınnn
Bu arada sen nerelerdeydin bakiiim?Niye gelmedin kaaaç gündür??
İzin kağıdın,raporun varmı bakiiim,yok yazıldın,devamsızlıktan kalırsın bak haaaaa
su fazlalığı neden olurmuş ki.. tatlı yeme dediğine göre gebelik şekeri ile mi ilgili acaba, ben de çok fazla tatlı yiyorum:26:
iyi olsun bebişler dikkat edicez artık.
normaldir canım, yorulunca bende de oluyo
ben takıntılıyım heralde, doğsun da sağlıkla allahın izniyle donsuz kalmaz oğluşum
çok erken geliyo bana alışveriş için.
ge-be ye internetten baktım evet çok pahalı, ama denemeden alamıyorum pantolonu.
pahalı da olsa alcam bi pantolon bulsam, bir aydır sadece 2 pantolonu giyiyorum, rengi attı:44:
ama burda da alternatif az hamile giyiminde
işte ben otururken ders anlatırken hissediyorum, göreyim diye uzanınca hareket etmez oluyo sıpaBenim şehzadem de ayaktayken içime içime tekme atıyor mesaneme doğru sanırım çişim geliyor hemen
ama sırt üstü yatarken hareketi gözle görülebiliyor
sonuçta hepimizde aynı dönemlerdeyiz normal yanii
sonraki zamanlarda ayaktayken veya otururken de hissedebiliceezzz
bi ölçüm fln yapmadı di mi, şeker yüklemesi vs?evet kızlar recep hasa gittim 350 lira.........ailede şeker hastası var mı diye sordu yok dedim.........tamam dedi suyu biraz fazla dedi.....cook tatlı yemişsin dedi......yeme artık dedi :)))) ama nasıl olucak cok merak ediyorum vallah
kızlar bende doğru dürüst bişey almadım daha kış için kışlık tulum aldım geçen hafta bide 0-3 ay 2 tane 3-6 ay 2 tane 6-9 ay 1 tane uzun kollu zıbın 5 li kısa kollu yeni doğan zıbın bi kadife tulum bide kadife takım aldım olan biten bu :) ha bide geçen hafta cam rendesini aldım meleğimin :) Allah hepimizinkilerini güle güle kullanmayı nasip etsinde alınır daha diyorum
bu arada ben oda konusunda şöyle bi karar verdim;
ikea dan Eki Görüntüle 397765 Eki Görüntüle 397766 Eki Görüntüle 397767 Eki Görüntüle 397768 Eki Görüntüle 397769
karyolayı sonra alcam tabi ama bu tarz alcam bide beşik alcam şimdilik hepsi 1100 falan tutuyor sanırım onuda annemler alcakmış öyle dediler Allah razı olsun ne diyim dedim :)
kızlar sizcede bebek odası almaktansa uzun zaman kullana bileceği bu tarz bişey almak daha mantıklı değilmi ben duvar aparatlarıyla perdesiyle oyuncaklarıyla bebek odası havası veririm dimi:)
kızlar bende doğru dürüst bişey almadım daha kış için kışlık tulum aldım geçen hafta bide 0-3 ay 2 tane 3-6 ay 2 tane 6-9 ay 1 tane uzun kollu zıbın 5 li kısa kollu yeni doğan zıbın bi kadife tulum bide kadife takım aldım olan biten bu :) ha bide geçen hafta cam rendesini aldım meleğimin :) Allah hepimizinkilerini güle güle kullanmayı nasip etsinde alınır daha diyorum
ikea dan Eki Görüntüle 397765 Eki Görüntüle 397766 Eki Görüntüle 397767 Eki Görüntüle 397768 Eki Görüntüle 397769
karyolayı sonra alcam tabi ama bu tarz alcam bide beşik alcam şimdilik hepsi 1100 falan tutuyor sanırım onuda annemler alcakmış öyle dediler Allah razı olsun ne diyim dedim :)
kızlar sizcede bebek odası almaktansa uzun zaman kullana bileceği bu tarz bişey almak daha mantıklı değilmi ben duvar aparatlarıyla perdesiyle oyuncaklarıyla bebek odası havası veririm dimi:)
aynen burdada var tekzen bende bakıyım bari :) ben bebek odalarının dolaplarına baktım kuş gibi bişey sıdıramadım gözümde sonrda bu geldi aklıma hayırlısıyla gönlümüzdeki gibi olur mutlu mesut büyür bebişlerimiz:)bende aynışekilde düşünüyorum. Mobilyalar içinde stickerlar var. Bende burda tekzen var ordan lake dolap alıcam beyazda beşik nasipse :) hem bebek dolaplarının içi küçük oluyor ben üç kapılıu dolap alıcam fazlalıklarımıda dolaa yerleştiricem
sağol canım beğenmene sevindim aynen yatak değişir bundada kardeşi yatar inş.o daha sonra diye düşündük..bence çok güzeller, büyüdükçe yatağını değiştirirsin sadece.
sonuçta bebek oda takımları da böyle,cicili bicili boyuyolar sadece.
benim aklımda da beyaz almak var mobilyaları odası olursa tabi. mobilyalar sade olmalı, halı perde vs. ile renklendirilir
günaydın kızlar
sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim ama,başım dertte,eve fare girmiş,of yaa,böceklere alışmışken şimdi de fare,napıcam ya,iyice bunaldım,keşke türkiyeye gitsem bir an önce,kim bilir nerelerde gezinmiştir,zaten yemek yemiyodum fazla,iyice midem bulandı,eşim de yurtdışına gidiyor bir haftalığına,başka bi yerde kalcam ama,gelince yazık ona da stres,çook moralim bozuk
Günaydın anniş :) Benm gibi karga sever biri daha :))
Oh ne iyi yapmışsın. Güle güle giysin kuzucukların.
Bir kaç ay sonra kaldıramıycaz kendimizi şu an gezmek en güzeli. Ben daha bebişime hiiçççç bir şey almadım sadece dandik i zıbın aldım ala ala o kadar
Eşleri sorma canım az bi erimiz ağrıo desek ben sana demedim mi bak işte kendini yoruyosun diye başlıyorlar
Bende bebişlerime mevlüt şekerlerini kendim yapmak istiyorum evde boş boş duruyorum eşim istemiyo gerek ok öle şeylere diyo Kuranını okut yetermiş ama ben şekerde dağıtmak kapı felanda süslemek istiyorum yaa
Sabah sabah kimseciklerde yok
kizlar yaaa 7/8 aylikken gezmek cok mu zor olur. benim mi gozum kara, herseyi yaparim gibime geliyor.
selam kızlar, havalar ısındı ben ne giyeceğimi şaşırdım iyice
13.haftada 2 tane pantolon almıştım, hala onları giyiyorum. başka baktım ama bulamadım yaa.
siz bebeğe alışveriş yapıyosunuz ben açıkta kaldımsıra bebeğe gelemedi
bi sürü listeler var bebeğin ihtiyaçları için, belki hiç emzik kabul etmiycek doğmadan emzik almak gereksiz olmaz mı, listenin en azından üçte birinin kullanılmama riski var.
ben katıyımdır alışveriş konusunda. kullanılmayan bi tane şey bulundurmam evde, o yüzden de kesin ihtiyaç olmadan almam.
6-9 aylık kıyafetleri doğmadan neden alayım anlamadım, ilk 2-3 ay için alsam yetmez mi, yanlış mı düşünüyorum..
herkese gunaydııınnnn....
kızlar dusunsenızeeeee....seneye bugun 7 aylık kuzularımızı alıp bayrama gıdıcez......pusetlerımızın bır yanına bayrak bır yanınada ucan balon baglarızzz :) saglıkla o günlere kavusalım ınsallah...
bu arada ben her seye aglıyorum....benım gıbı olanlar var mı...5 haftadır annem yanımdaydı..ıkı haftadırda kız kardesım bugun memlekete donuyorlarrr....kızımı uzmek ıstemıyorum ama hıc ıyı degılım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?