2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

300 tl neymiş yaaa sanki bişey çıksa Allah korusun gözüyle iyileştirecek , 150 tl ye nerede buldun canım ? sende istanbuldasın sanırım banada fikir olsun henüz araştırmadım ben.

selam arkadaşlar ben yeniyim. detaylı için devlet hastaneleri sigortanız varsa yada eşinizin sigortası varsa ücretsiz devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz isterseniz.

Bir tek park yatak alacaktık, dün arkadaşlar geldi ve biz oğlumuza çocuk odası alacağız, yatağını ve beşiğini size verelim hiç park yatak almayın dedi. Onu da alamıyoruz. En güzelinden bir sterilizatör alıcam şimdi biberonları steril etmek için.. Valla alcak şey bulamıyoruz yaaaa... Benim velet herkesin malına konuverdi.

Merhaba arkadaslar
hamilelikten once bende panik bozukluk gecirmis, bu konuda cok okumus ve bu tarz rahatsızlıkların insanı ne hale getirdigini bilen biri olarak yazmak istedim. Bahsettiginiz rahatsızlık
-duymus olabilirsiniz daha once de- OKB diye kısaltılan Obsesif Kompülsif Bozukluk belirtileri, OKB de Panik bozukluk gibi "kaygı bozuklugu" ana baslıgı altında toplanan bir rahatsızlık ve bir sürü sekli var, herkes tarafından "temizlik hastalığı" olarak bilinen bu sekli de daha cok kadınlarda görülen ve tekrar eden zorlayıcı davranıslarla kendini besleyen bir rahatsızlık. Bundan muzdarip olan kisi kompulsiyon denilen bu davranısları tekrarlamadan kendini iyi hissedemiyor ve hersey de oldugu gibi hamilelikte de bu tarz rahatsızlıkların hem artmasına hem de varolanların alevlenmesine cok müsait durumda oluyoruz.-Tamamen iyi niyetle-sizlere "amaaan takma kafana, hersey senin kafanda bitiyor,cık bir carsıda dolas düzelirsin" tarzında öneriler yakınlarınızdan geliyor olabilir ve eminim ki iyi niyetlidir ama damdan düseni damdan düsen anlar diyerek yazmak istedim, bunlar oyle "kafaya takmamak" la olacak seyler degil, kimse basına gelmeden tam olarak ne oldugunu bilemez.lütfen yardım alın,üzülmeyin, herkesin basına gelebilir, hamilelikte bir sürü sey tepetaklak oluyor, bugün cok iyi olan insanın yarın basına ne gelecegini bilemiyoruz o yüzden size anlayısla yaklasmayacak herkesi hayatınızdan uzaklastırın bence.Profesyonel yardım alın, hic olmadı kadın dogum doktorunuza danısın.Hepsi düzelen hastalıklar ama mutlaka ve mutlaka erken önlem almak gerekiyor, ilerlemeden,kök salmadan. Her durumda hamilelikte de careler tükenmis degil, mutlaka bir yolu var tedavinin.İlacla olmasa baska bir sekilde. ama ilerlemeden destek almak cok önemli, ilerledikten sonra cok uzun yıllar tedaviyle gecebilir, bunlar cok yıpratıcı sürecler o noktaya gelmeden yardım alın lütfen..bütün bunlar yani annenin stresi bebege de zarar veriyor.İnsallah bir an önce bu sıkıntılar gececek.

allah yardımcın olsun şu fare ilaçları var yapıştırıcı şeklinde bi tahtaya koyuyosun üzerinede yemi var onu koyuyosun hemen yakalanıyo bulabilirseniz deneyin biz öle kurtulduk başka türlü zehir falan işe yaramadı.

selam kızlarr herkeseeeeeee
yaaa bençok fena yiyiyorum yaaa nasıl engel olacğaım kendime yerken hiç pişman değilim amayedikten sonra anında başlıyor pişmanlık

ya al benden de o kadar ilk 4 ay 2 kilo aldım sadece ne bulantım oldu ne bişey canım bişeyde istememişti ama şimdi ye ye doymak bilmiyorum tartılmaya korkuyorum bakalım bu hafta kontrol var 1 ayda kaç kilo almışım

kizlar merhaba ben bir kiz bir de erkek bebek bekliyorum. ikuzler yani:) aranizda ikiz bekleyen var mi benim gibi

gerçekten öyle fiziksel olarak zaten çok büyük bir değişim yaşıyoruz bide bunun yanında psikolojimiz bozuldu her gece kabus görmeye başladım ben hiç bişey düşünmüyorumda yatarken hep birileri ölüyo rüyamda yada kanamam olmuş olarak görüyorum bi korkuyla uyanıyorum ne olacak halimiz bilmiyorum ya

tentation un ikizleri olacak.

anchusa selam,
Bir ara forumu takip edemedim o sırada bir hayli sey kacırmısım, bi cezadan bhasedilmis turamit ve dils yok galiba, bi onu ögrenemedim neden oldugunu bir de senin bebeginin cinsiyetini :)
en son 16. haftalarda daha ögrenememistin galiba, simdi ögrenebildin mi?

selam kızlaar, bugünkü güzel havanın tadını çıkarmak adına bi piknik turu yaptık ailecek ama beni dozu biraz kaçırdım, yakan top, voleybol falan oynadım ama çok da hoplayıp zıplamadım. ama iyi geldi sanki millet sen otur sen otur dedikçe daha da bi aşka geldim umarım sorun çıkmaz zaten yarın değil öbür günde üçlü taramam var bu arada kontrole de girecem hem kuzuşumu görürüm hemde cinsiyetini öğrenebilirim belki. gelir size bi oğlum olacak yada bi kızım olacakmışşş naraları atarım hayırlısıyla.

kizlar ben 21. haftamdayim 8 kilo aldim simdiden cok mu hizli gidiyorum dersiniz?

evet hayatım malesef, biraz değil baya fazla çünkü toplamda 10-12 kilo alman gerek. ve son 3 ayda en az 5 kilo alacaksın. aradaki aylarda da 1er vkilo aldığını hesaplasan 8 kilo daha yani, şimdiden dikkat et bence. meyve sebze ağırlıklı beslen.

Son düzenleme:

çok pozitif işte bu :13: böyle olmalıyız , hormonlara yenik düşmek yok bazı arkadaşların yazdıklarını okurken ben ağlıyordum nerdeyse .. Hakkaten sulugöz oldum çıktımm ama elimden geldiğince gülmeye , mutlu olmaya , bebişi mutlu etmeye çalışıyorum. Evi de çok da tınlamıyorum haftada bir süpürüyorum siliyorum toz alıyorum, e her gün yemek daha ne olsun çok bile Biz hamileyiz robot değil

Bu arada kızlar benim bulantılarım kesildi bugün 2.gün oluyor Ama bu sefer de tansiyon başladı, çok düşüyor oturmasam yığılıp kalıcak gibi oluyorum:26:

Selam macpro. Benim oğlum oluyor. İlk şoktan sonra duruma alıştım. Kız olacak gibime geliyordu hep ama artık oğlan fikrini de benimsedim. PEşinde koşturacağız artık napalım. Arkadaşlar üyeliklerinin silinmesini istediler.

Seninki kız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…