Seninki kız bence
Selam macpro. Benim oğlum oluyor. İlk şoktan sonra duruma alıştım. Kız olacak gibime geliyordu hep ama artık oğlan fikrini de benimsedim. PEşinde koşturacağız artık napalım. Arkadaşlar üyeliklerinin silinmesini istediler.
Ah cok sevindim :) Analı babalı uzun,mutlu bir ömrü olsun.
Seninki neydi?Erkekti di mi?
herkes erkek dedi,ilk kız diyen sensin hadi bakalım hayırlısı. o değil de ben hiç bişey hissetmedim daha ya, içime ne kız doğdu ne erkek.
Carpıntısı olan var mı arkadaslar? bende bir iki gündür cok feci carpıntı ve ek atım oluyor, cok korkutuyor bazen. Genelde kansızlıktan olur diyorlar ama demir hapı alıyorum..biraz tedirgin oldum.Sizlerde durum nasıl?
Ya dils in de cinsiyet değişti. kız dediler son gidişinde.Yok benimki kız. Daha ogrenmeden once senin ve Dils in oglu olacagını hissediyordum, hic sasırmadım.Nerden hissediyorsun dersen bisey soyleyemem ama oyle geliyordu.Tekrar tebrik ederim, birazcık daha hareketli olabiliyorlar sadece :) o da olacak artık
Carpıntısı olan var mı arkadaslar? bende bir iki gündür cok feci carpıntı ve ek atım oluyor, cok korkutuyor bazen. Genelde kansızlıktan olur diyorlar ama demir hapı alıyorum..biraz tedirgin oldum.Sizlerde durum nasıl?
Yok benimki kız. Daha ogrenmeden once senin ve Dils in oglu olacagını hissediyordum, hic sasırmadım.Nerden hissediyorsun dersen bisey soyleyemem ama oyle geliyordu.Tekrar tebrik ederim, birazcık daha hareketli olabiliyorlar sadece :) o da olacak artık
Dilsenin bebis kizmis duyunca cok sasirdim bende.ilk erkek demisti dr.u.
ecrin sen artık söyleidn mi kayınvalideye hamile olduğunu. ben de onu kaçırmışım...
Soyledim canim hamileyim dedim sok oldu ciglik atti,ama 4 aylik dedi bi ciglik,cinsiyetimizde erkekmis dedim kadin kalpten gidecekti:)cok sasirdilar.
Evet bende de oyle, sanki yeni kosmusum gibi nefes nefese kalıyorum bazen. Muhtemelen nornaldir ama biraz tedirgin edici birsey.Bende de çok oluyor, sanki çok heyecanlanmışım gibi atıyor, taşı kardi filan yoktur inşallah.Benim hamilelikten önce de vardı gerçi ..
Ya dils in de cinsiyet değişti. kız dediler son gidişinde.
Bana da herkes kız diyordu, sanki kız olacakmış gibi hazırlamıştık kendimizi. Ama erkek geliyor işte.. İnan Dr. a cinsiyetini bile sormadım. Tek sorduğum soru her şey yolunda mı oldu şu ana kadar. Hiç önemli değil cinsiyeti..
Tansiyonun nasıl? Bazen ben de de oldu çapıntı ama sürekli olmadığı için önemsemedim. Tansiyon aleti aldım düzenli takip ediyorum evde...Bir sonraki gidişinde Dr. una söyle mutlaka.
Benim şikayetlerim ise mide yanması, ve gaz...
hahahha
komik olmuş...
Ben de kayınvalidem surat asar geç söylediğim için diye düşünmüştüm ama o kadar mutlu oldular ki unuttular sitem etmeyi...
Yaa yorgunluk bu 2. trimesterda çok normal. Ben normal hop hop gezerim. Düzenli kardiyo yaparım,sporumu ihmal etmem. Ben bile hızlı yürüyünce, ya da az bir yokuş çıkınca dilimi toplayamıyorum valla. Düpedüz yoruluyorum...Pazar çok kötü oldum mesela...Tansiyon aleti bende de var sürekli takip ediyorum, genelde düsük, 9/5 veya 10/6 gibi..Dün cok kötüydüm ama düsünüyorum dün bir hayli yoruldum aslında belki onunla ilgili olabilir, sabah Bursa'dan trilye'ye kahvaltıya gittik, ordan mudanya'ya gittik arkadaslarımızla bulustuk deniz kenarında oturduk, bir arkadasımızın 4 yasında bir kızı var onunla oynadım cok, pesinden kosturdum cok biraz pratik yaptım :) ordan 1 saat dönüsümüz sürdü,aksam 9.30 gibi bir arkadasa daha ugradım aksam 11 gibi döndüm eve, sonra 4 e kadar calıstım. program boyle olunca cok carpıntım oldu ve tansiyonum da yükseldi 13/8 e. ondan da olabilir diye düsünüyorum :)
Torun sevinci gec soylemeyi bastirmis siziznde iyi olmus.esimin kardesinin birisi sitem etti dogunca soyleseydiniz falan diye ama cokta umrumda degil:)filize ozel mesaj attim ama donmedi ilginc.
Dilsenin bebis kizmis duyunca cok sasirdim bende.ilk erkek demisti dr.u.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?