Dilsenin bebis kizmis duyunca cok sasirdim bende.ilk erkek demisti dr.u.
macpro benim oğlan da pek çirkin valla... Hatta daha önce de yazdım buraya bilmem okudun mu.. eşim son gidişimizde sordu dr. bizim çocuk bu kadar çirkinmi gerçekten yoksa 4 boyutluda mı böyle çıkıyor diye.. doktor bastı kahkahayı. daha eti yok ki bunun dedi kilo alınca değişecek.. derisi kalınlaşacak hiç üzülmeyin dedi. çirkin olsa napacağız. çöpe atacak değiliz yaaa..
macpro benim oğlan da pek çirkin valla... Hatta daha önce de yazdım buraya bilmem okudun mu.. eşim son gidişimizde sordu dr. bizim çocuk bu kadar çirkinmi gerçekten yoksa 4 boyutluda mı böyle çıkıyor diye.. doktor bastı kahkahayı. daha eti yok ki bunun dedi kilo alınca değişecek.. derisi kalınlaşacak hiç üzülmeyin dedi. çirkin olsa napacağız. çöpe atacak değiliz yaaa..
Cok gecmis olsun, bakılmıstı TSH lara ama bu sikayetlerle gittigimde bir daha bakarlar sanıyorum, umarım düzelmistir.Gecende soylemistim carpintisi olanlar tsh larina baktirsin sonradan bile cikiyor.bende cikti 4 tane ilac kullaniyorum.carpinti cabuk yorulma nefes nefeseydim.simdi rahatladim.duzeldiyse bu cuma kesicez ilaci.kizimda 20 gunde duzelmistim.
heheheehe, ay bu "10 aylık hamileymis" e resmen sesli güldüm valla ya, yanda uyuyan kedim uyandı sesime :)Bana da eltim az sitem etti.Ama çok önemsemedim. Anneme bile söylemedim diye geçiştirdim...Kayınpederim de o şaşkınlıkla anlamadı... anchusa 10 aylık hamileymiiiiş diye bağırıyor telefondaaa.....HEee dedik 10 aylık...
Selam kızlaaarrrr,
23 Nisanınız kutlu,mutlu,cıvıl cıvıl bol kıpırtılı,tekmeli olsun inşallah
Kızımın 23 nisan partisine gittik bugün o çok eğlendi,e tabii ben de gururlandım
yavruma okuyup okuyup üfledim deli gibi
ayy en güzel benim çocuğumdu ama görseniz (Bütün anneler aynı cümleyi kurmuştur eminim)
Size resim de ekliyorum bakın cicilerimize...
Eki Görüntüle 398313 Eki Görüntüle 398314
Dilsenin mi kızmıış,oğlandı hani?Sen onu nerden gördün?De de buraya gelsin niye gelmiiimişş?
Bir tek park yatak alacaktık, dün arkadaşlar geldi ve biz oğlumuza çocuk odası alacağız, yatağını ve beşiğini size verelim hiç park yatak almayın dedi. Onu da alamıyoruz. En güzelinden bir sterilizatör alıcam şimdi biberonları steril etmek için.. Valla alcak şey bulamıyoruz yaaaa... Benim velet herkesin malına konuverdi.
Selam kızlaaarrrr,
Kızımın 23 nisan partisine gittik bugün o çok eğlendi,e tabii ben de gururlandım
ayy en güzel benim çocuğumdu ama görseniz (Bütün anneler aynı cümleyi kurmuştur eminim)
Dilsenin mi kızmıış,oğlandı hani?Sen onu nerden gördün?De de buraya gelsin niye gelmiiimişş?
Bir tek park yatak alacaktık, dün arkadaşlar geldi ve biz oğlumuza çocuk odası alacağız, yatağını ve beşiğini size verelim hiç park yatak almayın dedi. Onu da alamıyoruz. En güzelinden bir sterilizatör alıcam şimdi biberonları steril etmek için.. Valla alcak şey bulamıyoruz yaaaa... Benim velet herkesin malına konuverdi.
Selam kızlaaarrrr,
aynen uzaylım benim diyorum ben de...ama çirkinnnnn......yalan yok ben de..doğunca beni utandırır inşallah...Kıız deliiii çirkin deme melek ooo
Bizimki de allien gibiçıkınca melek yüzlü olur onlar ancak o kadar görünüyor dışardan dışardan
en son gördüğümde 140 gram 16 santimdi.. 300 bile yoktu düşün..Daha 300 gram o annesi... Kilosu hemen hemen 10 katına çıkınca bak o zaman nasıl da yakışıklı olacak
biz de estetik yaptırırız yamuk olursa napalım diyoruz..Ay şakası bile kötüüü....Cok gecmis olsun, bakılmıstı TSH lara ama bu sikayetlerle gittigimde bir daha bakarlar sanıyorum, umarım düzelmistir.
heheheehe, ay bu "10 aylık hamileymis" e resmen sesli güldüm valla ya, yanda uyuyan kedim uyandı sesime :)
Dogru soyluyorsun cöpe atıcak degiliz:), ben bir kac gün sakasını bile yapamadım ama sonra esimle geyigini cevirdik biraz, cok cirkin olursa begenmezsek barınaga veririz ya da sosyal medya da ilan hazırlayıp sahiplendiririz falan diye konusuyorduk en son :)
ayyy iii bari ben de rahatladım :)
bziimkide 4 boyutluda çok belirgin ama dediğin gibi eti yok yavrucağın biraz tedirgin olmuştum
ooooooookızlar bu ne ya kendinize gelin hamilesiniz hamileliğin tadını çıkarın ya hayatımız boyu kaç kere yaşayabiliriz ki hamileliği.bence sen biran önce takıntılarından kurtulmaya çalış.aslında senin bu yaşadıkların şuan bir çoğumuzda var.temizlik bende hep vardı.şimdi iyice arttı üstelik dermanım yok yapmaya başta kafayı yiyordum şimdi amaaaaaannn dedim.taktığım şeye bak oluruna bıraktım çok rahat ediyorsun ozaman.kendine zevk alacak birşeyler bul,biraz şımar kendini şımart,bi çocukmuşsun gibi düşün.çocukken insana herşey ayrı güzel gelirya işte öyle.mesela yeni çıkan bir mevsim meyvesi doldur tabağına çık balkonuna tadını çıkara çıkara ye işi gücü hiç düşünme ya.çık dışarı yürüyüş yap çiçek açan ağaçlara bak.perdelerinide öyle gündürz gözüne kapatma d vitaminini sadece güneşten alabiliyoruz biliyorsun.ve şuan ona çok ihtiyacımız var.güneşlen biraz bak keyfin yerine gelecek.bende senin gibi olmuştum.1 haftadır ise tam tersi bir mutluyum anlatamam ve herşeye gülermi insan kahkaha atıyorum resmen.eşim şokta benim o halime.beni öyle görünce başlıyor oda gülmeye.heralde içerdede bebişim gülüyordur:)birde güzel anneler bakın kendinize bırakmayın öyle hafif bir makyaj yapın rahat ama hoşbirşeyler giyinin sizişöyle şirin gösterecek.aynaya baktığınızda keyfiniz yerine gelsin hı nedersiniz.ben ne güzelim bebeğimde bana benzesin diyebilin.biraz bencilce olacak ama bukadarıda hakkımız yahu:)
ayyy iii bari ben de rahatladım :)
bziimkide 4 boyutluda çok belirgin ama dediğin gibi eti yok yavrucağın biraz tedirgin olmuştum
fotosunu eklesene
ayyy çok tatlısınız :)
ne güzel işte annesi kısmetli çocuk ne masraf yapacaksın başka şey alırsın onun yerine
hem ilerde neler neler çıkacak oda o zaman yaparsın
baza dolap masa al işte genç odası
ben o yüzden o da yapmayı düşünmüyorum
bir odada kütüphane çalışma masası bazalı yatak var sadece dolap alsam çocuk odadası oluyor
zaten 3 yaşa kadar yanında yatacak park yatakta şimdilik odayı gereksiz buluyorum
Anchusa 10 aylik olayina koptum esimde ne oldu diyor:)
canım bu kişiden kişye değişir. bulantısı olmayanlar 6 kilo aldı burda arkadaşlar var.kizlar ben 21. haftamdayim 8 kilo aldim simdiden cok mu hizli gidiyorum dersiniz?
eğer tansiyon aletin dijital ise ölçümleri çok önemseme, hamilelikte kan dolaşımımız değiştiğinden dijital olanlar doğru ölçemeyebilirmiş.Bu arada mide yanması hala ara ara oluyor bende, gaz basta cok vardı, bu ara biraz hafifledi, herkesin belirtileri ve sikayetleri ne kadar farklı,zamanlamalarımız da..
Tansiyon aleti bende de var sürekli takip ediyorum, genelde düsük, 9/5 veya 10/6 gibi..Dün cok kötüydüm ama düsünüyorum dün bir hayli yoruldum aslında belki onunla ilgili olabilir, sabah Bursa'dan trilye'ye kahvaltıya gittik, ordan mudanya'ya gittik arkadaslarımızla bulustuk deniz kenarında oturduk, bir arkadasımızın 4 yasında bir kızı var onunla oynadım cok, pesinden kosturdum cok biraz pratik yaptım :) ordan 1 saat dönüsümüz sürdü,aksam 9.30 gibi bir arkadasa daha ugradım aksam 11 gibi döndüm eve, sonra 4 e kadar calıstım. program boyle olunca cok carpıntım oldu ve tansiyonum da yükseldi 13/8 e. ondan da olabilir diye düsünüyorum :)
Gene kaynatıp kaynatıp çıkmış herkes yaaa
mattika bi ikimiz kalmışız canısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?