- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
canım seninle aynı haftadayız cinsiyetini ögrenemedinmi
kızlar, chicco liteway bebek arabası nasıl biliyo musunuz indirim varmışda iyiyse kaçırmayayım
kızlar, chicco liteway bebek arabası nasıl biliyo musunuz indirim varmışda iyiyse kaçırmayayım
kızlar şu ana kadar kaç kg aldınız merak ettim..ilk 5 ay ideal kg neymiş varmı bilen???:99:
herkese selam şu aralar uçak yolculuğu yapan ya da yapacak olan var mı doktorlarınız ne diyor bu konuda arkadaşlar ben haftaya antalyaya gidicem ablamın doğumuna inşallah sorun olmaz doktorum bişey demedi ama gitmeden önce ayrıntılı için randevum var o zaman da tekrar sorucam
herkese selam şu aralar uçak yolculuğu yapan ya da yapacak olan var mı doktorlarınız ne diyor bu konuda arkadaşlar ben haftaya antalyaya gidicem ablamın doğumuna inşallah sorun olmaz doktorum bişey demedi ama gitmeden önce ayrıntılı için randevum var o zaman da tekrar sorucam
sağol canım doktora sormuştum zaten de gitmeden önce tekrar konuşuruz demişti gitmeden 2 gün önce ayrıntılıya giricem o zaman gidince bi daha sorarım artık bu zamana kadar Xray lerden de geçmedim hiç havaalanında da geçmicem inşallah sorun çıkartmazlar geçmek istemiyorumcanım bildiğim kadarıylaa son ayda izin verilmiyor dr raporuylaa ancakk olaibliyorr diye biliyorum.
Birde kesinlikle uçakla gitmelisin ben geçen hafta 1 saatlik yol yaptım otobüsle mahvoldumm çok sert bir kıştan çıktık yollarrr rezil rüsvaaaaa çokk sarsıyorrrrr
12 yıldır gidip gelidğim yol güzargahıydı ama ilk defa bukadar fenaaaa oldummm okada rkamsışımki kendimi 3 gün karın ağrım geçmedi mekik çekmişimde karın kaslarım acıyor gibiydi.
ama içinin rahat etmesi için telde dr unada soraiblirisn.
selam kızlar nasılsınız
sağol canım doktora sormuştum zaten de gitmeden önce tekrar konuşuruz demişti gitmeden 2 gün önce ayrıntılıya giricem o zaman gidince bi daha sorarım artık bu zamana kadar Xray lerden de geçmedim hiç havaalanında da geçmicem inşallah sorun çıkartmazlar geçmek istemiyorum
kızlar şu ana kadar kaç kg aldınız merak ettim..ilk 5 ay ideal kg neymiş varmı bilen???:99:
inş. sorun çıkmazz canımm şimdiden iyi yoculuklarr hyırlı uğurluu olsunn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?