2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar, chicco liteway bebek arabası nasıl biliyo musunuz indirim varmışda iyiyse kaçırmayayım

ben chiccoları hafta sonu denedim. Lite way sağlam baston ve bebek arabasının arasında birşey. Çok hafif ve pratik. Ama oto koltuğu falan gibi travel sistem istiyorsan, lite way olmaz. 1 yaşında iken çok rahat kullanacağın bir araba. İç dış malzemeleri ve tasarımı da başarılıydı.

Dün bebek arabası ve yatak ( karyola, park yatak, beşik) planları yapmaya çalıştım. çarşıdan ve netten araştırdım. Çok karışık iş... karar vermek zor değil aslında ama alternatif ve fikirler çok olunca sarpa sarıyor. yalnız travel sistem istemediğime karar verdim. Oyun gibi çünkü.. Onu kaldır, portbebeyi koy, oto koltuğunu kaldır dur yerine ne koysam acaba( hepsi de cebine sığıyor çünkü:):):) ve bebeğim büyüdü.. 8. ayda hoooppp oto koltuğunu atalım şimdi sığmıyor çünkü. bebek arabasının da portbebesini oturur pozisyona getirelim, popo yeri küçücük kaldı, bebek kayıyor sürekli???? yanılıyor muyum???

kızlar, chicco liteway bebek arabası nasıl biliyo musunuz indirim varmışda iyiyse kaçırmayayım

Ben kizima multiwayini almistim cok rahat.litewayde cok rahat ve hafif bir araba tavsiye ederim.ancak netteki indirimlere inanma cok pahali fatihte sarachanede cok daha uyguna alabilirsin.

kızlar şu ana kadar kaç kg aldınız merak ettim..ilk 5 ay ideal kg neymiş varmı bilen??? :99:

Son düzenleme:
herkese selam şu aralar uçak yolculuğu yapan ya da yapacak olan var mı doktorlarınız ne diyor bu konuda arkadaşlar ben haftaya antalyaya gidicem ablamın doğumuna inşallah sorun olmaz doktorum bişey demedi ama gitmeden önce ayrıntılı için randevum var o zaman da tekrar sorucam

canım bildiğim kadarıylaa son ayda izin verilmiyor dr raporuylaa ancakk olaibliyorr diye biliyorum.
Birde kesinlikle uçakla gitmelisin ben geçen hafta 1 saatlik yol yaptım otobüsle mahvoldumm çok sert bir kıştan çıktık yollarrr rezil rüsvaaaaa çokk sarsıyorrrrr
12 yıldır gidip gelidğim yol güzargahıydı ama ilk defa bukadar fenaaaa oldummm okada rkamsışımki kendimi 3 gün karın ağrım geçmedi mekik çekmişimde karın kaslarım acıyor gibiydi.
ama içinin rahat etmesi için telde dr unada soraiblirisn.

canim saglik acisindan bir sakinca olabilecegini sanmiyorum cunku havayollarinda 28 haftayi doldurdugun zaman dr raporu istiyorlar.mbir de 36 haftayi doldurdugunda doktor raporun dahi olsa ucamiyorsun (bu da ek bi bilgi belki dogum icin baska sehire gitmek isteyecek olabilir)

canim saglik acisindan bir sakinca olabilecegini sanmiyorum cunku havayollarinda 28 haftayi doldurdugun zaman dr raporu istiyorlar.mbir de 36 haftayi doldurdugunda doktor raporun dahi olsa ucamiyorsun (bu da ek bi bilgi belki dogum icin baska sehire gitmek isteyecek olabilir)

sağol canım doktora sormuştum zaten de gitmeden önce tekrar konuşuruz demişti gitmeden 2 gün önce ayrıntılıya giricem o zaman gidince bi daha sorarım artık bu zamana kadar Xray lerden de geçmedim hiç havaalanında da geçmicem inşallah sorun çıkartmazlar geçmek istemiyorum

slmss anneler kilo konusunda takıntılı bir insan olarak 17. haftama kadar neredeyse hiç almadım diyebilirim ama 17 .hafta itibariyle basküller 2.5 kilo almış gösteriyor.şok durumdayım;ölçülerimde(bacak,kalça) bi değişim yok umarım gaz filandır.beklenmeyen adet dönemimdi onun etkiside vardır diyorum,inşallah öyledir 6. aya kadar alma niyetim yoktu.bu arada çok şükür ki bebiştom 1 hafta önde gidiyor;proteine ağırlık veriyorum.sizler neler yapıyorsunuz;2012 eylül anneleri kilo kontrolü altında başlık açsanız kızlar çok iyi olur valla,dikkat ederiz hem.bu arada kilo almayan sevgili annişler almıyorum diye üzülmeyin 1 ayda 10 kilo alan tanıdıklarım var

inş. sorun çıkmazz canımm şimdiden iyi yoculuklarr hyırlı uğurluu olsunn:)

çok ilginç,hamilelik takviminin olduğu yerde ödem filan diyor ne tesadüfff;acaba ödem mi topladım bi anda 2.5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…