2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben çok bakamıyorum geçmişe valla
2şer 2şer atlıyorum bazen bakıyorum o da çok birikmişse
son sayfadan alıyoruuum
bodoslama dalıyorum muhabbete

Muhabbetinize de doyum olmuyor hee
ben de gidiyorum o zaman tek başınıza kalın
zaten oturduğum sandelye belimi çok ağrıtıyor daha fazla dayanamiciiim

annisler nasilsiniz? bebiskolar nasilll

ya bisey sorucam.. bizim 18. hafta bitiyo ve ben hala gram almadim:44: benimle ayni durumda olan var mi?

bi de bazen gobusum tombik tombik gorunuyo bazen de hiiic anlasilmiyo

diyorum kocise nereye gitti bu bebek yahu diye sakayla karisik yatakta ariyorum yorgani falan kaldiriyorum takiliyorum ama cidden moralim bozulmaya basladi artik..

bu aralar yuruyus yapmaya dikkat ediyorum ama fazla yuruyunce sanirim kasigimda agri oluyor .. off ben baya gerilim yasamaya basladim bide artik pitpitlari hissediyorumya bi saat pitpit yapmasa bisey olucak diye aklim cikiyor.. bu haftaya kadar hep sakindim yani hep bebisimin sagligi sihhati iyi biliyordum ama bu pitpitlar baslayali beri tedirginim hep. kipirdamasa tedirgin oluyorum.. bisey mi oldu diye

Son düzenleme:
Benim vajinamda bu ara anlık iğne batması gibi batmalar oluyor bu durumda olan var mı normal mi acaba?

merhaba bende geçen hafta öyle bir şey yaşadım hemde baya 5 saniyede bir falan nefesimi kesicek kadar keskin bir ağrıydı korktum ama geçti sonradan farkettim ki benim regl dönemimmiş ondan olabilir böyle şeyler diye okumştum seninde regl dönemin olabilrmi ?

Kızlar bende kokulu akıntı olmaya basadı bir haftadır.Cok rahatsız edici.Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var. doktora soracagım umarım sıkıntılı bir durum yoktur.Bu arada bebişin hareketlerini hissedip hissetmedigimden emin degilim.Bir kıpırtı var içimde ama bebiş mi yoksa bagırsaklarımdan mı geliyor hatta kalp atısım mı ayırt edemiyorum.Sizlerde var mı hareketlenme?

bebeğin gelişimi iyi olsun da ne güzel kilo almamışsın şanslısın. insan karnı hemen çıksın istiyo ama merak etme 3-4 hafta içinde birden çıkar.
ben de tedirgin oluyorum hareketini hissetmeyince ama küçük olduğundan hepsini duymayabiliriz. günde birkaç hissediyosan yeter dedi dr.

akıntıyı dr.a sor mutlaka, fitil fln verir heralde ihmal etme. bağırsaklardan çok farklı ya hissediyosundur bence.
güzel haberlerle gel ayrıntılıdan..

Son düzenleme:
eğer tansiyon aletin dijital ise ölçümleri çok önemseme, hamilelikte kan dolaşımımız değiştiğinden dijital olanlar doğru ölçemeyebilirmiş.

Yok mattika tansiyon aleti hastane tipi olanlardan,onunla ölcüyorum, dijitallere bende cok güvenemiyorum.

Muhabbetinize de doyum olmuyor hee
ben de gidiyorum o zaman tek başınıza kalın
zaten oturduğum sandelye belimi çok ağrıtıyor daha fazla dayanamiciiim

Bende simdi gördüm valla, forumda olsaydım kaynatırdık ama simdi de sen yoksun sanırım :) iyi geceler

Valla canım olabilir bilmiyorum ki ben regl günlerimi filan unuttum 9 ay regl olmamanın tadını çıkarıyorum. ama ben günde birkaç defa yaşıyorum bu ağrıları uzun süreli değil de iğne batmış gibi oluyor. haftaya doktora gidicem sorarım artık.

canim buyuk ihtimalle rahim buyumesinden kaynaklaniyordur.. benim de oluyor. rahmi tutan baglar da esniyorya.. heralde ondandie. ben bikac kere gozumden yas gelecek kadar agri yasadim, bir de agrim oluyorken karnim top gibi oluyor one cikiyor falan..

bir yerde okumuştum.hamilelikte anneye, çocuğa iyi bir ortam oluşturmak için ortamı düzenleme ve temizlik içgüdüsü gelirmiş.ben rahat biriyim.bana bile geldi.nasıl kuşlar yumurtlatacağı zaman yuva yapıyor.oonun gibi bir şey.ama sen kendini fazla yorma canım.

günaydıııın, 2,5 günlük tatilden sonra iş başı yapmak biraz sinir bozucu olsa da, güneşli bir havanın etksiyle güne uyanmak güzeldi. nasılsınız bakalım? yarın üçlü taramam var umarım cinsiyeti de öğrenirim bu arada.

evet ama kasma kendini yaaa ben 12.haftada öğrendim edepsiz cıktı bizimki gösteriverdi sende öğrenirsin inşallah

Macpro teşekkür ederim, anlayışın için. Bnde 3 yıl önce panik bozukluk geçirmiştim. nasıl olduğunu anlamadım ilerledi ve sonra uzun süren bir ilaç tedavisi ile iyileştim. Aslında iyileştiğime inanmıyordum, her kış tekrarlıyordu çünkü. Bebekte bu yüzden çok ertelendi, hamileliğimde kesin daha kötüsünü yaşayacağım, ilaçta alamayacağım diye erteledim de erteledim. Ama çok şükür panik atak hiç bir şey yaşamadım. Bebeğin sorumluluğu psikolojime güç verdi sanırım, Şimdi de bu çıktı. buraya yazdıktan hemen sonra aralştırdım evet O.K. bozuklukmuş. Temizlik hastalığı olmadığını tahmin ediyordum zaten, çünkü herşeye titiz değilim. Ve takma kelimesi en kifayetsiz şeylerden biri. İlaçta alamayacağım, almam da. Doktorumla görüşmem en iyisi işlerimden ertelememem lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…