2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım yaa deminden beri su içiyorum idrarın rengi normale döndü heleşükür çok korktum ama kızıma bişey olacak diye (

dr.una güveniyosan hiç takma, yani yaptırmayıp için rahat etmeyeceğine dr.un ne öneriyosa yaptır bence. içinin rahat olması önemli

evet canım yaa deminden beri su içiyorum idrarın rengi normale döndü heleşükür çok korktum ama kızıma bişey olacak diye (

su içmeyi unutma canım. en az 2 lt. ben 3 lt içiyorum çok rahat. idrarın rengi koyulaştığında bil ki susuz kalmışsın.
havalar da ısınıyo artık susuz kalmamamız lazım.

bebek amniyo sıvısına atıklarını atıyomuş, o atıkları bizim böbreklerimiz süzüyomuş. su çok önemli bu mekanizma için. aşırı da içme ama.

dr.una güveniyosan hiç takma, yani yaptırmayıp için rahat etmeyeceğine dr.un ne öneriyosa yaptır bence. içinin rahat olması önemli

teşekkür ederim ya içimi rahatlattın ... insan işin içindeki birilerinden iii şeyler duyunca çok mutlu oluyo

Macproooo nasılsııınnnn
ayran içtik ayrı düştüüükkkk ne zamandır denk gelmiyodum sanaaa

tesekkürler mommy valla oyle oldu :) ben bir süredir giremiyordum hic, hemen yazamasam da sonradan takip edip okumaya calısıyorum.sende sanırım gec saatlerde girebiliyorsun ancak, oyle olunca iste hep monolog hep monolog :)

Hayırlı olsun canım pipilerin
bizim de pipi kesinleşti ben de bugün girdim ayrıntılıya
herşey normal çooook şükür bunu duymak için 150TL bayıldım
ama feda olsun 350 gr olmuş paşam

eheh sagolasın :)

22 haftada gene çagırdı. kalp durumlarına filan bakmak için.

sen ii vermişsin. ben 400 lira verdim :) üstüne bi de takla attım

biz de yaptırdık onları.
ikili iyi çıkınca 3 lü ve 4 lü atlandı. direk detaylı ya girdim ben.
22. haftada tekrar gidecem. kalplerine bakmak için

eheh sagolasın :)

22 haftada gene çagırdı. kalp durumlarına filan bakmak için.

sen ii vermişsin. ben 400 lira verdim :) üstüne bi de takla attım

Günaydın kızlar
bende bu cuma günü ayrıntılı ultrasona 2. kez giricem ve 420 TL cik ama keyifli oluyor tek tek bütün organlarına bakıyorlar. ben ikiz bekliyorum o nedenle 2 li ve 3 lü test yapmadılar onun yerine detaylı ultrasona giriyorum.

Günaydın kızlar.......pazartesi 23 Nisan dı ve mothercarda indriim vardı. İlk cicislerimizi aldık.
zıbın
tulum
havlu
saç fırçası
beşik
emzik
biberon
banyosu
çok zevkli yaaa herşeyi pembiş pembiş......bir ay sonra işten çıkıyorum, annemde almanyadan geliyor.....yatak odasını o zaman beyeneceğiz......sizler neleri aldınız......ben ağır gidenlerdenim sanırım

güle güle kullanın canım
ben hiç bişey almayanlardanım
fotoğraflarını koysana aldıklarının

Son düzenleme:
kahvaltı yapmadan bilgisayarın başına oturdum, bebiş tekmeliyo acıktı heralde
hele şükür hareketlerini hissettik. en azından iyi mi kalbi atıyo mu sorusu yok artık

kahvaltı yapmadan bilgisayarın başına oturdum, bebiş tekmeliyo acıktı heralde
hele şükür hareketlerini hissettik. en azından iyi mi kalbi atıyo mu sorusu yok artık

günaydın mattika....maşallah oğluşuna büyümüşte annesini tekmelermişş..sevsinler onu...her şey güzel gidiyo annesi sen merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…