koyu olması susuzluktandır, günde 2-3 lt su içmelisin, bebeğin suyu günlük yenileniyo, susuz bırakma.
kırmızı gibiyse enfeksiyondan da olur, yanma fln varsa kesin enfeksiyondur. ilacı ihmal etme. iltihap varsa da ne kadar çok su içip çok tuvalete gidersen o kadar çabuk atarsın.
benim doktorum bulunduğu yerde en çok hastası olan güvenilir bi doktor ... ama çevredekiler insann kafasını karıştırıolar ... bende biraz arada kaldım gerçi insan ilk hamileliği olunca yeterki herşeyi olsun aman bişi çıkmasın die diken üstünde oluyo.. heyecan bi yandan millet bi yandan kimseyi dinlememek lazım ama ağzı olan konuşuo :44:
evet canım yaa deminden beri su içiyorum idrarın rengi normale döndü heleşükür çok korktum ama kızıma bişey olacak diye(
dr.una güveniyosan hiç takma, yani yaptırmayıp için rahat etmeyeceğine dr.un ne öneriyosa yaptır bence. içinin rahat olması önemli
Macproooo nasılsııınnnn
ayran içtik ayrı düştüüükkkk ne zamandır denk gelmiyodum sanaaa
Hayırlı olsun canım pipilerin
bizim de pipi kesinleşti ben de bugün girdim ayrıntılıya
herşey normal çooook şükür bunu duymak için 150TL bayıldım
ama feda olsun 350 gr olmuş paşam
Arkadaşlar bişi sorucam... şu testlerin bi sırlaması var mı doktorum bana ikili testi yaptı 3lü teste gerek yok dedi. Sonrada 3 boyutlu ve 4 boyutlu çekicez dedi ben bişi anlamıorum ya ... Bi de çevremde doğum yapanlar var diolar sen özele gidiosun para koparmak için yok 3 boyutlu yok 4 boyutlu yapıcaklar.. Arkadaşımın hiç bunları yapmamış doktoru sadece 3 lü testi yapmış tamam sorun yok demiş... Biz mi çok abartıoruz yoksa hepsi gerekli mi.. çıkamadım işin içinden bi de özele gidince muayene ücretine bile zam geldi insan karar veremio :26:
eheh sagolasın :)
22 haftada gene çagırdı. kalp durumlarına filan bakmak için.
sen ii vermişsin. ben 400 lira verdim :) üstüne bi de takla attım
Günaydın kızlar.......pazartesi 23 Nisan dı ve mothercarda indriim vardı. İlk cicislerimizi aldık.
zıbın
tulum
havlu
saç fırçası
beşik
emzik
biberon
banyosu
çok zevkli yaaa herşeyi pembiş pembiş......bir ay sonra işten çıkıyorum, annemde almanyadan geliyor.....yatak odasını o zaman beyeneceğiz......sizler neleri aldınız......ben ağır gidenlerdenim sanırım
maşallah oğluşunagünaydın kızlar dün detaylı ultrasonum vardı herşey normalmiş 270 gram olmuş bizim oğluş :)
güle güle kullanın canım
ben hiç bişey almayanlardanım
fotoğraflarını koysana aldıklarının
kahvaltı yapmadan bilgisayarın başına oturdum, bebiş tekmeliyoacıktı heralde
hele şükür hareketlerini hissettik. en azından iyi mi kalbi atıyo mu sorusu yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?