2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de hiç birşey almayanlardanım.çok özeniyorum ama kendimi tutuyorum.haziran gibi başlarım diyorum. güle güle iyi günlerde kullansın bebişin cicilerini

Günaydın güzel anneler.Dün ayrıntılımız gayet güzeldi.Herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Bu arada hala tetanoz asısı olmadım.Bugun saglık ocagına gidip yaptırayım diyorum.Çok acımaz insallah.Bende igne fobisi var:18:

Günaydın annişlerr;

dünden beri şoktayım, duşa girerken ayna karşısında soyunuyordum, bir baktım ki göğüslerimin alt kısımları kırmızı-mor gibi olmuş, yakından bakınca çatlak olduğunu gördüm, yani gögüslerimin alt kısımları komple çatlamış bu zamana kadar hiç birşey sürmüyordum ama bebe yağı almıştım, duştan sonra tepeden tırnağa her yerime buladım resmen. yanlız anlamadığım o kadar çatlarken benim neden ruhum duymadı, kaşınma acıma hiç birşey olmadı. Birde çok su içiyordum ben Allahtan üst kısımlarında göbüşümde falan yok henüz çatlak patlak. Bir dahada geçmeyecek şimdi, hep öyle kalacak memişler ama oğlum için canım feda napalım, o iyi olsun ben çatlamaya patlamaya razıyım

hadi gözünüz aydın

ben iğneden korkmam yaptırırım aslında ama geçen hafta eşim elini tele kestirmiş, tetenoz aşısı yapıldı, 2 gün kolum ağrıyo diye gezdi, gözüm korktu benim de.
yapılırken değil de sonradan ağrıyabiliyo, kullanmadığın koluna yaptır

canımm aynıyızz(
kenanaevrendekinee gidebilrse ailengittsinlerr çok güzeller ve kalitleikerr hiç uyuruk birşey yokk el emeği hepsii ve harkialar fiyatlarrda çok uygun absürt rakamlar yokkk.
t.özaldaki biraz daha pazarımsızymış.

ben şuanda kütahyadayımm canımm
sen nerede yaşıyorsun

kızlar benim bu bebek arabası konusunda kafam çok karıştı....her kafadan başka bir ses çıkıyor......hangisini almak lazım anlamadım ben

bir problem yok dedi doktor ama kaslarımda direnç varmış ondan dolayı 1 ay sonra tekrar görecekmiş o da olabilirmiş
kaslarında direnç neymiş ki:26:

hiç kaşınmadı mı ya da yanmadı mı, benim göğüslerim baya baya büyüdü, altı bol tuniklerim var giyerim diyodum göğüs kısmından olmuyo.
derisi incecik, yanıyo kaşınıyo yağlıyorum kremliyorum ama yine de biraz çatladı sanırım.
yapı meselesi çatlıcaksa engel olunmuyo ama sadece bebe yağı fayda etmez, ben zeytinyağı kakao yağı kullanıyorum.
krem de alcam da hangisini alsam bilemedim, yağları sadece duş öncesi sürebiliyorum

korkma korkma hiç acımıyorrrr canımm
ama vurulduktan birkaç saat sonraa biraz ağrı oluyor kolu oynatmakta falan ben iki gn çektim çamaşırımı bile çıkaramadım giyinip soyunamdım arabayı zor kullandım
üstüne yatamadım sonra geçti

kızlar benim bu bebek arabası konusunda kafam çok karıştı....her kafadan başka bir ses çıkıyor......hangisini almak lazım anlamadım ben

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3596073#resim
biz bunu almaya karar verdik cnaım canlısını gördüm birkaçyere baktık satıcılarda çok tavsiye ediyorlarrr ana kucağıda var istersen tek arabayıda alabilyorsun.
hafif,çift yömlüü ortopedik yatarlı kısım , katlaması kolayy, 3 kademeli yatarlı tekerleri falan hareketli 4 üde

bu konu çok karışık gerçekten ama zevk ve rahatlık meselesi. herkes her marka ve modelden hoşlanmıyor.
mesela ben hantal kocamanları yapamam. yapılı biri değilim. indirip kaldıramam. arabamızda yok. o yüzden chicco lite way puset iyi gibi geliyor bana
sen büyük çok amaçlı bişey istiyor da olabilirsin.

Hadi bakalım.İns iyi bir hemsireye denk geliriz de sıkıntı olmaz.Bu arada bazıları tetanoz asısına gerek olmadıgını söylüyor.Köyde mi dogum yapacaksın sanki dediler.Kendi doktorumla henüz görüsmedim ama bu konuda doktorundan fikir alan oldu mu? Ben yinede her ihtimale karsı yaptırma tarafatarıyım..

yok kaşınma yanma hiç birşey olmadı, bende alacağım artık başka yağlar ,kremler ne gerekiyorsa yoksa benim vücut haritaya dönecek sanırım, ablam lierac kullanmıştı hiç çatlağı olmadı ama oda çok pahalı

çok ilginç gerçekten hiç kaşınmadan çatlaması,azıcıkta olsa geliyorum deseydi bari yağlama yapardın;amaaan onların canı sağolsun

benim aktar kakao-fındık-kayısı karıştır dedi. 3. aydan sonra başla. doğumdan sonra da bir süre devam et dedi. hem de kremlere göre daha uygun oluyor

ay öyle demeee canım birtek doğum sonrası oluşabilecek enfeksiyonlar içn değilkii Allah korusun herana herşey oluyor kesikler kazaşar vs. hepsini kapsıyor.
GEBELKTE TETANOZ AISI-gebelik.org
baksana linke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…