Merhaba kızlar nasılsınız.
Benim düşük tehlikem var malesef doktor ıstırahat verdi afedersiniz ama ilişkide yasak dedi...
Soramadım da doktora ne kadar yasak diye daha doğrusu aklıma gelmedi ayrıca yürüyüş falan da mı yapmıyım sizce o gün kanamam olunca panikten bir şey soramadım doktora hep yatayım mı:26:
aman cnm yürüyüş falan yapma dikkat et bence dr ara sor derim dikkat et kendine..
Kendimi çok sorumsuz hissettim:26: evde bazen yoruyorum kendimi bugünde işim vardı dışarda yürüdüm baya çok üzüldüm sonradansağ salim alırım inşallah kucağıma
naşalah kuzularına :) kalp durumlarını da bakıldı mı?
yapma annesi sen dinle dr.unu inş hepimiz sağsalim alırz kucaklarımıza Allah ın izniyle..
kalplerine beyinlerine butun organlarina bakil cok sukur her sey yolunda. senin kuzucuklar nasil?
Ayrıntılı ultrasonda cinsiyette kesinleşiyor değil mi canım
evet kesinlesiyor bu benim 2. kez detali ultrasina girisim ilkinde soylemisti doktor cinsoyetlerini
kalplerine beyinlerine butun organlarina bakil cok sukur her sey yolunda. senin kuzucuklar nasil?
İnşallahben çok duygusallaştım sizde öyle misiniz dokunsalar ağlayacağım hele de bir tepiklesin bebeğim ağlayasım geliyor
aynen cnm eşim normalde de yapıodu sağolsun ama şimdi ayrı bi düşüyo üzerime bu durumdan dolayı:) aşırı hassaslaştırdı hamilelik çok güzelbi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..ve üzlme atlatırsın inş biz ne güne duruoruz burda merak etme eylül anneleri olarak hepimiz yanındayız..bebiş kaç haftalık bu arada..
Merhaba kızlar nasılsınız.
Benim düşük tehlikem var malesef doktor ıstırahat verdi afedersiniz ama ilişkide yasak dedi...
Soramadım da doktora ne kadar yasak diye daha doğrusu aklıma gelmedi ayrıca yürüyüş falan da mı yapmıyım sizce o gün kanamam olunca panikten bir şey soramadım doktora hep yatayım mı:26:
Bana dr. un dediği lekelenme şeklinde kanama olursa 15 gün ilişki yasak.. Ama çekinme aramak için Dr unu. Açık açık sor ne olacak?lekelenme şeklinde kanamam oldu zaten sürekli yat demedi çalışıyor musun diye sordu hayır dedim ıstırahat veriyorum dedi panikten bir şey soramadım o gün bunun içinde aramak istemedim olmazsa arıyım:26:
ekşi elmanın iyi geldiğini duydum mide yanmasına..Mide yanması bende de var en iyi çözüm sarı leblebi. Başka şey çözmüyor. Birde çarpıntı varki sormayın. En son acile taşındık bi gece nefesim daralıyor diye. Bişeyim yokmş. Panik atakmı oldum ne. Ama tansiyonum yükselmiş biraz. Neuse hastalık değil pozitif düşünelim:)
ben de çubuklu istiyorum. havuzlu handa da var ya da kendim yapacağım derse kurukahveci mehmet efendi sokağında sepetçiler çarşısı var. Oraya da bak çok alternatif var. Evde bile yapabilirim ben malzeme alıp ruh halime göre...Bir de halim olur ve üşenmezsem şeker hamurundan kurabiye yapıp çubuklara batıracağım doğuma yakın...Kızlar, bebek şekeri fikirleriniz var mı? Paylaşabilir misiniz. Ben netten baktım ama hiç beğenemedim. beğenemeye beğenemeye, hiç birşeysiz kalacak bu çocuk:) Tek istediğim çubuklara takılı olsun ve saksıdaki koca bir buket gibi dursun.. başka yok...:)
noluyormuş rahim uzun ya da kısa olunca? cehaletimi bağışlayın..slm kızlar rahim kanalı kısalığı nasıl anlaşılıo yani vajinal ultrasonla mı abdominalle mi bilen varmı geçmişi okudum bi arkadaşta bu sıkıntı varmış ona da geçmiş olsun inşallah atlatır bu durumu..yardımlarınızı bekliorum..
doğum tarihimiz aynı gün..kızlaar benim doğum 28 eylül görünüyor mesela ama doktor bana 10 eylülden sonra hazırlıklı olacağız dedi:)))
yeşil elma dedim yukarıda da...Benim 2 gündür çok kötü mide yanmalarım başladı kızlarrr((
Çalışan annele riçin olmazsa olmaz...canım benimde bir ara oldu mide yanması ama şu aralar iyi........Kızlar sizce süt sağma makinesi gerekli bişey mi?
ben de senin gibi yayıp oturdum valla.. haziran temmuzda yaparım diyorum alışverişi.kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?
çok geçmiş olsun.Dr lar tecrübelidir herhalde bu konuda..Ne yapacaklarını bilirler...kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
hem de ne tepki. tekme tokat dalıyor bana çilek yiiynce.. Valla hormonlu mormonlu yiyorum ben....Sonra da sırt üstü uzanıp dinliyorum oğlumun gümbürtüsünü..aman okul beni yorduğundan hafta içi başka hiç bi hareketim yok, şöyle arkadaşlarımla çıksam gezsem yoruldum diye naz yapsam
sıkan kıyafetler giyince daha çok yoruluyo insan bir de.
amin canımm.. maşallah bütün bebişlere..
çileğe tepki veriyo diye anchusa da demişti, ben de merak ettim çilek yiyip denicem ama hormonlu diye alamıyorum kii
kızlarr günaydınnnn herkeseee ben sabah dr a gittimmmmm :))
bebişim büyümüş maşallahh 450 gr olmuşş 26 cm de boyu:)) şirinim benim yaaa
ben denizci temalı kapı süsü ve bebek şekeri istiyorum.
nettne baktılarım tuzlu ama güzel. eminönünde baktılarım ucuz ama nettekiler kadar güzel diil :)
aramaya devam
.
noluyormuş rahim uzun ya da kısa olunca? cehaletimi bağışlayın..
...
tentation ben evde yapmayı bile düşünüyorum. çok komplike şeyler değil veher türlü malzeme satılıyor. tabi evde yaptıklarım güzel olur mu bilemiyorum. Ama bir deneme yapacağım..
Haklısın anchusa sorarım doktoruma
kızım tatlı bir şey yiyince kıpır kıpır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?