2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman cnm yürüyüş falan yapma dikkat et bence dr ara sor derim dikkat et kendine..

aman cnm yürüyüş falan yapma dikkat et bence dr ara sor derim dikkat et kendine..

Kendimi çok sorumsuz hissettim:26: evde bazen yoruyorum kendimi bugünde işim vardı dışarda yürüdüm baya çok üzüldüm sonradan sağ salim alırım inşallah kucağıma

kalplerine beyinlerine butun organlarina bakil cok sukur her sey yolunda. senin kuzucuklar nasil?

biz de detaylıya girdik. çok şükür bi sıkıntı yok.:) 22. haftada gene gircez usg ya.
ama pztsi rahim uzunlugu için çagırdı doktor. seni de sık sık çağırıyor mu?

seninkiler tedviyle mi olmuştu normal mi?

ben denizci temalı kapı süsü ve bebek şekeri istiyorum.
nettne baktılarım tuzlu ama güzel. eminönünde baktılarım ucuz ama nettekiler kadar güzel diil :)

aramaya devam

İnşallah ben çok duygusallaştım sizde öyle misiniz dokunsalar ağlayacağım hele de bir tepiklesin bebeğim ağlayasım geliyor

aynen cnm eşim normalde de yapıodu sağolsun ama şimdi ayrı bi düşüyo üzerime bu durumdan dolayı:) aşırı hassaslaştırdı hamilelik çok güzelbi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..ve üzlme atlatırsın inş biz ne güne duruoruz burda merak etme eylül anneleri olarak hepimiz yanındayız..bebiş kaç haftalık bu arada..

evet çok güzel gerçekten teşekkür ederim 17 haftalık olduk

lekelenme şeklinde kanamam oldu zaten sürekli yat demedi çalışıyor musun diye sordu hayır dedim ıstırahat veriyorum dedi panikten bir şey soramadım o gün bunun içinde aramak istemedim olmazsa arıyım:26:
Bana dr. un dediği lekelenme şeklinde kanama olursa 15 gün ilişki yasak.. Ama çekinme aramak için Dr unu. Açık açık sor ne olacak?

ekşi elmanın iyi geldiğini duydum mide yanmasına..
ben de çubuklu istiyorum. havuzlu handa da var ya da kendim yapacağım derse kurukahveci mehmet efendi sokağında sepetçiler çarşısı var. Oraya da bak çok alternatif var. Evde bile yapabilirim ben malzeme alıp ruh halime göre...Bir de halim olur ve üşenmezsem şeker hamurundan kurabiye yapıp çubuklara batıracağım doğuma yakın...
noluyormuş rahim uzun ya da kısa olunca? cehaletimi bağışlayın..

kızlaar benim doğum 28 eylül görünüyor mesela ama doktor bana 10 eylülden sonra hazırlıklı olacağız dedi:)))
doğum tarihimiz aynı gün..

Benim 2 gündür çok kötü mide yanmalarım başladı kızlarrr ((
yeşil elma dedim yukarıda da...

canım benimde bir ara oldu mide yanması ama şu aralar iyi........Kızlar sizce süt sağma makinesi gerekli bişey mi?
Çalışan annele riçin olmazsa olmaz...

kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?
ben de senin gibi yayıp oturdum valla.. haziran temmuzda yaparım diyorum alışverişi.

kızlar merhaba...

rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..

tekrar gidicem mayıs ortasında..

rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
çok geçmiş olsun.Dr lar tecrübelidir herhalde bu konuda..Ne yapacaklarını bilirler...

hem de ne tepki. tekme tokat dalıyor bana çilek yiiynce.. Valla hormonlu mormonlu yiyorum ben....Sonra da sırt üstü uzanıp dinliyorum oğlumun gümbürtüsünü..

kızlarr günaydınnnn herkeseee ben sabah dr a gittimmmmm :))
bebişim büyümüş maşallahh 450 gr olmuşş 26 cm de boyu:)) şirinim benim yaaa

amma da büyümüş....

ben denizci temalı kapı süsü ve bebek şekeri istiyorum.
nettne baktılarım tuzlu ama güzel. eminönünde baktılarım ucuz ama nettekiler kadar güzel diil :)

aramaya devam

tentation ben evde yapmayı bile düşünüyorum. çok komplike şeyler değil veher türlü malzeme satılıyor. tabi evde yaptıklarım güzel olur mu bilemiyorum. Ama bir deneme yapacağım..

tentation ben evde yapmayı bile düşünüyorum. çok komplike şeyler değil veher türlü malzeme satılıyor. tabi evde yaptıklarım güzel olur mu bilemiyorum. Ama bir deneme yapacağım..

denizcei bebekler ya da yelkeli teknecikler göremedim ki öle ayrı satılan. görsem ben de alır yaparım

sepetçilere bakmadım bi de oraya bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…