Allah iyiliğini versin emi... neden söylemiyorsun çok seviniyorlar bak ... ben 2 ay geç söyledim keşke önce söyleseydim aman bir üstüme düşmeler falan sorma :)
nası durdun solemedn yada onlar nasıl anlamdı cnm bulantın faln olmadımı valla ben hamıle kaldgmdn berı yemek nası yapılır unuttum desem yerıdır yanı gercı kyınvalıdemlere uzgım gelen gıdenızmızde olmuo bızım
valla kızlar bulantım olmaz mı kafamı kaldıramadım ki. hergün kusmakten bitap düşüyordum. zor geçiriyorum ben.elim ayağım hiç tutmuyordu ki.yeni yeni düzelmeye başladım ben. sık gidip gelmiyoruz.giderken karnımı iyice doyurup gidiyorum.( o da makarna yani) ya da yolda leblebi yiyerek gidiyorum.çok fazla da durmuyorduk.erken kalkıyoruz falan diye.
Söylememe nedenim de onlarda böyle şeyler konuşmak ayıpmış hoş değilmiş. aslında konuşuyorlar herşeyi ama bana öyle söylediler. işlerine geldiği gibi yani.
neyse siz misiniz bana ayıp diyen....inat ettim söylemedim
sadece kayınvalidem değil eltimler, görümcemler hiç kimse bilmiyor. hem de hepimiz aynı semtteyiz. benim tüm sülalem biliyor o ayrı:)
valla kızlar bulantım olmaz mı kafamı kaldıramadım ki. hergün kusmakten bitap düşüyordum. zor geçiriyorum ben.elim ayağım hiç tutmuyordu ki.yeni yeni düzelmeye başladım ben. sık gidip gelmiyoruz.giderken karnımı iyice doyurup gidiyorum.( o da makarna yani) ya da yolda leblebi yiyerek gidiyorum.çok fazla da durmuyorduk.erken kalkıyoruz falan diye.
Söylememe nedenim de onlarda böyle şeyler konuşmak ayıpmış hoş değilmiş. aslında konuşuyorlar herşeyi ama bana öyle söylediler. işlerine geldiği gibi yani.
neyse siz misiniz bana ayıp diyen....inat ettim söylemedim
sadece kayınvalidem değil eltimler, görümcemler hiç kimse bilmiyor. hem de hepimiz aynı semtteyiz. benim tüm sülalem biliyor o ayrı:)
canım yaygın bişey bu, eğer kısalık fazlaysa dikilmesi lazım, önemli olan sağlıkla bebeğe kavuşmak.kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
ikisiyle de bakılabiliyo, ama tam incelemek için vajinal usg kullanıyolar genelde. benim dr. karından bakmıştı. sanırım gerek görürse diğer türlü bakılıyo.slm kızlar rahim kanalı kısalığı nasıl anlaşılıo yani vajinal ultrasonla mı abdominalle mi bilen varmı geçmişi okudum bi arkadaşta bu sıkıntı varmış ona da geçmiş olsun inşallah atlatır bu durumu..yardımlarınızı bekliorum..
Kızlar, bebek şekeri fikirleriniz var mı? Paylaşabilir misiniz. Ben netten baktım ama hiç beğenemedim. beğenemeye beğenemeye, hiç birşeysiz kalacak bu çocuk:) Tek istediğim çubuklara takılı olsun ve saksıdaki koca bir buket gibi dursun.. başka yok...:)
slm kızlar rahim kanalı kısalığı nasıl anlaşılıo yani vajinal ultrasonla mı abdominalle mi bilen varmı geçmişi okudum bi arkadaşta bu sıkıntı varmış ona da geçmiş olsun inşallah atlatır bu durumu..yardımlarınızı bekliorum..
slm kızlar rahim kanalı kısalığı nasıl anlaşılıo yani vajinal ultrasonla mı abdominalle mi bilen varmı geçmişi okudum bi arkadaşta bu sıkıntı varmış ona da geçmiş olsun inşallah atlatır bu durumu..yardımlarınızı bekliorum..
kizlar merhaba bugun detayli ultrasona girdik kizim 380 oglum 430 grammis saglik durumlari iyi dedi doktor 2hafta sonrada seker yuklemesi yapilacak saglikla alalim hepimiz bebislerimizi kucagimiza insallah...
alttan bakılıyor. neden sordun?
kizlar merhaba bugun detayli ultrasona girdik kizim 380 oglum 430 grammis saglik durumlari iyi dedi doktor 2hafta sonrada seker yuklemesi yapilacak saglikla alalim hepimiz bebislerimizi kucagimiza insallah...
Merhaba kızlar nasılsınız.
Benim düşük tehlikem var malesef doktor ıstırahat verdi afedersiniz ama ilişkide yasak dedi...
Soramadım da doktora ne kadar yasak diye daha doğrusu aklıma gelmedi ayrıca yürüyüş falan da mı yapmıyım sizce o gün kanamam olunca panikten bir şey soramadım doktora hep yatayım mı:26:
ilişki yasak demişse tamamen yasaktır. yoksa haftada 1 fln diye söylerdi. sürekli yat mı dedi dinlen mi dedi? bazen tuvalet dışında kalkma diyolar bazen evde hafif işler yapılabilir diyolar.
bence dr.una sormalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?