2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah iyiliğini versin emi... neden söylemiyorsun çok seviniyorlar bak ... ben 2 ay geç söyledim keşke önce söyleseydim aman bir üstüme düşmeler falan sorma :)

valla kızlar bulantım olmaz mı kafamı kaldıramadım ki. hergün kusmakten bitap düşüyordum. zor geçiriyorum ben.elim ayağım hiç tutmuyordu ki.yeni yeni düzelmeye başladım ben. sık gidip gelmiyoruz.giderken karnımı iyice doyurup gidiyorum.( o da makarna yani) ya da yolda leblebi yiyerek gidiyorum.çok fazla da durmuyorduk.erken kalkıyoruz falan diye.
Söylememe nedenim de onlarda böyle şeyler konuşmak ayıpmış hoş değilmiş. aslında konuşuyorlar herşeyi ama bana öyle söylediler. işlerine geldiği gibi yani.
neyse siz misiniz bana ayıp diyen....inat ettim söylemedim
sadece kayınvalidem değil eltimler, görümcemler hiç kimse bilmiyor. hem de hepimiz aynı semtteyiz. benim tüm sülalem biliyor o ayrı:)

o zaman oooohhhhhh iyi etmişsin kız ben de aynı şeyi yapardım ....valla... hatta kilo aldığımda karnım burnuma geldiğimde dahi gz der dalgamı da geçerdim .. :)) böylelerine böyle al sana ayıp... süpersin..

Mide yanması bende de var en iyi çözüm sarı leblebi. Başka şey çözmüyor. Birde çarpıntı varki sormayın. En son acile taşındık bi gece nefesim daralıyor diye. Bişeyim yokmş. Panik atakmı oldum ne. Ama tansiyonum yükselmiş biraz. Neuse hastalık değil pozitif düşünelim:)

kayınvalidenler hamile kalmadanmı doğurmuş. O neymiş öyle. Demekki içleri fesat bebek gelicek diye düşünmüyorlarda akıllar nereye gidiyorsa.

Kızlar, bebek şekeri fikirleriniz var mı? Paylaşabilir misiniz. Ben netten baktım ama hiç beğenemedim. beğenemeye beğenemeye, hiç birşeysiz kalacak bu çocuk:) Tek istediğim çubuklara takılı olsun ve saksıdaki koca bir buket gibi dursun.. başka yok...:)

slm kızlar rahim kanalı kısalığı nasıl anlaşılıo yani vajinal ultrasonla mı abdominalle mi bilen varmı geçmişi okudum bi arkadaşta bu sıkıntı varmış ona da geçmiş olsun inşallah atlatır bu durumu..yardımlarınızı bekliorum..

slm kızlar rahim kanalı kısalığı nasıl anlaşılıo yani vajinal ultrasonla mı abdominalle mi bilen varmı geçmişi okudum bi arkadaşta bu sıkıntı varmış ona da geçmiş olsun inşallah atlatır bu durumu..yardımlarınızı bekliorum..

kızlar merhaba...

rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..

tekrar gidicem mayıs ortasında..

rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
canım yaygın bişey bu, eğer kısalık fazlaysa dikilmesi lazım, önemli olan sağlıkla bebeğe kavuşmak.
takiplerini aksatma. inş hafif bişeydir, dikilmesine gerek kalmaz

ikisiyle de bakılabiliyo, ama tam incelemek için vajinal usg kullanıyolar genelde. benim dr. karından bakmıştı. sanırım gerek görürse diğer türlü bakılıyo.

kizlar merhaba bugun detayli ultrasona girdik kizim 380 oglum 430 grammis saglik durumlari iyi dedi doktor 2hafta sonrada seker yuklemesi yapilacak saglikla alalim hepimiz bebislerimizi kucagimiza insallah...

paticim eminönüne gittiğinde bakarsın. hem havuzlu han da var hem de çarşı içinde. o bahsettiğin şekerlerden. çubuga takılı bebeki ayıcık arıcık kuzucuk filan. çok şeker şeylar var. onlara uygun sepet de satılıyor. aynı dedğin model oluyor

tanesi 2,5 lira idi bi yerde

iyi akşamlar kızlar, öldüm yorgunluktan sonunda evdeyim, ah bir de yemek yapanım olsaydı
artık hamile olduğum anlaşılıyo, 18 e kadar saklanabiliyodu, son bi haftada birden pörtledi göbüş.
öğrencilerim inceleyip duruyolar

bana bir ara doktor bakmıştı. belki her muayenesinde bakıyordur da ben sorduğum için biliyorum o kontrolde baktığını. karnımdan genel kontrolü yaparken baktı. Uzunluğunu söyledi sonra da...

Merhaba kızlar nasılsınız.
Benim düşük tehlikem var malesef doktor ıstırahat verdi afedersiniz ama ilişkide yasak dedi...
Soramadım da doktora ne kadar yasak diye daha doğrusu aklıma gelmedi ayrıca yürüyüş falan da mı yapmıyım sizce o gün kanamam olunca panikten bir şey soramadım doktora hep yatayım mı:26:

ilişki yasak demişse tamamen yasaktır. yoksa haftada 1 fln diye söylerdi. sürekli yat mı dedi dinlen mi dedi? bazen tuvalet dışında kalkma diyolar bazen evde hafif işler yapılabilir diyolar.
bence dr.una sormalısın

lekelenme şeklinde kanamam oldu zaten sürekli yat demedi çalışıyor musun diye sordu hayır dedim ıstırahat veriyorum dedi panikten bir şey soramadım o gün bunun içinde aramak istemedim olmazsa arıyım:26:

kizlar merhaba bugun detayli ultrasona girdik kizim 380 oglum 430 grammis saglik durumlari iyi dedi doktor 2hafta sonrada seker yuklemesi yapilacak saglikla alalim hepimiz bebislerimizi kucagimiza insallah...

mrhba cnm maşallah ikisine de Allah nazardan saklasın..bnde pzrtesi gidicem çok özledim bebişimi daha cinsiyeti de öğrenemedik sabırsızlıkla bekliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…