2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

paticim kadınlar kulubü olarak birgün orda buluşsak güzel bir indirimde yaptırsak:))))
ben salı günü gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık
Haftasonları çok kalabalık oluyorda:))))

Valla benim gideceğim gün belli 7 mayıs14 mayıs arası istanbuldayım, o şekilde gideceğim. Ama süper olmaz mıydı. Depoları boşaltmaya geldik:):)=:):):)

çift yönlü istyrum evet ılk zamnlar bebişim benı gormek ıstıcekdir.oto koltuguna pek ıhtıyacm yok zaten aracımızda yok

Tamam o zaman oto koltuğu olmayan ama ilk 6, oturtmadan taşımak ve uyuduğunda onu rahatsız etmemek için portbebeli fakat portbebesi olmasa da çift yönlü olabilen bakmalısın.

ıkına tıkına zar zor camları sildim.Şimdi yağmur yağıyor.Üstelik çamur gibi

Eline sağlık...

kızlar merhaba...

rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..

tekrar gidicem mayıs ortasında..

rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen

korkma... Derdin var ve çok şükür çaresi de var. Diksinler, düşmesin bebek çok mantıklı bir uygulama, çaresi olduğu için şükret bence. İstemem falan diye de doktorunu etkileme...

kızlaar benim doğum 28 eylül görünüyor mesela ama doktor bana 10 eylülden sonra hazırlıklı olacağız dedi:)))

canım benimde bir ara oldu mide yanması ama şu aralar iyi........Kızlar sizce süt sağma makinesi gerekli bişey mi?

kızlar merhaba...

rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..

tekrar gidicem mayıs ortasında..

rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen

geçmiş olsun. ben değil ama bi arkadaşım öleydi. son aylarını yatarak geçirdi. canavar gibi bebekleri var şimdi.

benim için de doktor aynı şeyi söylğyor. her gittiğimde ölçüm yapılıyor. 30 un altında inince risk olur dikmemiz lazım gerekir diye.

moralini bozma. patinin dediği gibi tedavisi varsa şükretmek lazım

kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?

kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?

valla cnm gezeceksen eğer ben temmuza o sıcaklara kalma derim. o ağırlıkla o sıcakta dolaşmak çok zor haziran da halletmeye çalış herşeyi.gidip bir mağazadan alacağım herşeyi diyorsan o kadar zor olmaz gerçi.

evet de ne bilim ... öyle düşündüm şimdi ben izmirde yalnızım kimsem yok ailem anca temmuzda geliriz diyor kimseye danışmadan da nasıl yapacam alışverişi ... öle düşündüm ama sizde haklısınız sıcak olacak hele de izmir :)

cnm ben de istanbuldayım benim de burada değil ailem. eşimin ailesi var ama hala hamile olduğumu bile bilmiyorlar düşün yani. hem de çok yakın oturuyoruz.
ben burdan baya bişey araştırdım, öğrendim, sordum, soruşturdum. belki erken ama liste yapmaya başladım. haziranda da gidip alacağım. alınacaklar belli zaten.sen kendin de yapabilirsin yani. haa eksik gedik kalırsa ailen geldiğinde tekrar çıkarsınız. hele izmirde temmuza kalmak işkence

kız o listeyi bana da yollasana yardımcı olur belki bana da ... kime danışacam yine sizlere danışacam

Kızlar bende hiçbir şey almadım. Mayısın 15inden sonra parkayatk felan bakacam Allah nasip ederse.. Çok sıcaklar gelmeden önemli eyleri alacam dursun kendim için bi gecelik bi pşjama takımı alacam bebiş için gerekli olan baş şeyleri tamam işte zamanlada alınır :)

kız o listeyi bana da yollasana yardımcı olur belki bana da ... kime danışacam yine sizlere danışacam
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. benim ki abartılı bir liste değil ama işini görür kızlar da ekler bişeyler. olur sana "senin bebişin listesi"

bu arada hamile olduğunu ne zaman söyleyeceksin doğunca ellerine mi veecen
artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))

Allah iyiliğini versin emi... neden söylemiyorsun çok seviniyorlar bak ... ben 2 ay geç söyledim keşke önce söyleseydim aman bir üstüme düşmeler falan sorma :)

nası durdun solemedn yada onlar nasıl anlamdı cnm bulantın faln olmadımı valla ben hamıle kaldgmdn berı yemek nası yapılır unuttum desem yerıdır yanı gercı kyınvalıdemlere uzgım gelen gıdenızmızde olmuo bızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…