saol canım, yapcak bişi yok artık. Spora sayıcaz artık
paticimkadınlar kulubü olarak birgün orda buluşsak güzel bir indirimde yaptırsak:))))
ben salı günü gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık
Haftasonları çok kalabalık oluyorda:))))
çift yönlü istyrum evet ılk zamnlar bebişim benı gormek ıstıcekdir.oto koltuguna pek ıhtıyacm yok zaten aracımızda yok
ıkına tıkına zar zor camları sildim.Şimdi yağmur yağıyor.Üstelik çamur gibi
kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
canım benimde bir ara oldu mide yanması ama şu aralar iyi........Kızlar sizce süt sağma makinesi gerekli bişey mi?
kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?
kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?
evet de ne bilim ... öyle düşündüm şimdi ben izmirde yalnızım kimsem yok ailem anca temmuzda geliriz diyor kimseye danışmadan da nasıl yapacam alışverişi ... öle düşündüm ama sizde haklısınız sıcak olacak hele de izmir :)
cnm ben de istanbuldayım benim de burada değil ailem. eşimin ailesi var ama hala hamile olduğumu bile bilmiyorlar düşün yani. hem de çok yakın oturuyoruz.
ben burdan baya bişey araştırdım, öğrendim, sordum, soruşturdum. belki erken ama liste yapmaya başladım. haziranda da gidip alacağım. alınacaklar belli zaten.sen kendin de yapabilirsin yani. haa eksik gedik kalırsa ailen geldiğinde tekrar çıkarsınız. hele izmirde temmuza kalmak işkence
kız o listeyi bana da yollasana yardımcı olur belki bana da ... kime danışacam yine sizlere danışacam
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. benim ki abartılı bir liste değil ama işini görürkız o listeyi bana da yollasana yardımcı olur belki bana da ... kime danışacam yine sizlere danışacam
artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))bu arada hamile olduğunu ne zaman söyleyeceksin doğunca ellerine mi veecen
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. benim ki abartılı bir liste değil ama işini görürkızlar da ekler bişeyler. olur sana "senin bebişin listesi"
valla süper olur evet kızlar da ekler işte liste ...
artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. Benim ki abartılı bir liste değil ama işini görürkızlar da ekler bişeyler. Olur sana "senin bebişin listesi"
Artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?