2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

umarım sen iyi olursun ama
bizim gelin de aynısnı söylüyordu. ben yapıcam kurabiye doguma yakın die :) -ki gebeliği çok rahat hafif geçti
son ay o kadar agırlaştı ki yerinden kalkamıyor :)

2 ay önce yapıp buzluğa atsak bayatlar mı ki?? bayat şey vermeyelim bir de ziyarete gelenlere.. o da rezillik olur..

yani cnm ne yapayım :))))

kayınvalidenler hamile kalmadanmı doğurmuş. O neymiş öyle. Demekki içleri fesat bebek gelicek diye düşünmüyorlarda akıllar nereye gidiyorsa.
çok yaşa yaaa çok güldüm
cnm eminönünde istemediğin kadar çeşit var. Kendinde yapabilirsin. Ben vaktim olursa kendim yapmayı düşünüyorum bakalım

cnm doktoruna sorarsın ama niye riske atasın ki. Girme ilişkiye falan. Yürüyüşte yapma bir süre...hem bak dinlen demiş. Uzan bence sürekli

Demek ki senin oğlan tatlı sevmiyor annesi
yok dün de künefeye gıkı çıkmadı... benimki annesi gibi otçu, meyveci olacak galiba...
valla ben anlamıyorum bu süslü kurabiye işinden. vardır burda tecrübeliler

ben dünyanın malzemesini aldım başlayacağım diye.. Daha hiiiiiç yapmadım. Pasta olayı zor da kurabiye işi kolay...ev yapımı çikolata yapımı kursuna gittim bir de 3 ay önce.. onun malzemeleri de hazır, benim keyfimi bekliyor... Doğuma yaparım dşye sallayıp duruyorum...

slm anchusa tekil gebeliklerde 20 mmden çoğul gebeliklerde 25 mmden küçük ölçümlerde rahim ağzına dikiş atılıo ve erken doğum riski oluo..

Sürekli yatılmıyor ki hava da güzel artık bebeğim için katlanıcam

ne güzel işte tatlı faydalı bir şey değil zaten

ambalajlanıp dolapta sklanırsa bayatlar mı acaba?

2 haftada bir cagiriyor. tedaviyle oldu bizimkiler Allah herkese nasip etsin insallah

kızlar ben bebek arabalarını ilk etapta gerekli görmüyorum kızım ekim doğumluydu kırkı çıkmadan dışarı çıkarmadık çok küçüktü ben bile kendimi ancak toparladım sonra kasım aralık geldi havalar soğudu aman hastalanmasın diye çıkarmadık taki nisan mayıs gelene kadar (havalar ısının caya kadar) bebek arabası almadık. ihtiyaç olmuyo havalar ısınınca aldık 10 15 kez ancak kullandık biraz hantaldı gittiğin heryerede hem bebeği taşımak hemde onu taşımak zorunda kaldık üstelik arbamızda yoktu o zamanlar...
yani önümüzdeki bahara ancak kullanılacak bişeyi hemen almanın acelesi yok ... bide size tacsiyem ağırlığı az olan ve tekerlekleri büyük olan modelleri tercih edin çünkü kücük tekerler ve normal tekerler kaldırıma çıkarken ve engebelerde çok zorluyo insanı arkadaşın büyük tekerli arabası vardı tüm engebelerden daha rahat kurtuluyodu..
bu arada benim bebiş artık tekmeleri hergün atıyor bugün iyice arttırdı çok keyifli oluyo 16 haftada başladı ama araları uzun sürünce acaba gaz mı şüphesi vardı şimdi 4 gün üst üste aynı saatlerde pıt pıtlar hafif tekmeler oluyor..sizlerde hissediyormusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…