günaydın herkese:))) bende bebişimi hissedemiyorum hala bekliyorum merakla hissedeceğim günü :))
günaydın... bıcırıklar uyutmadı mı seni
kızlar ıkı haftadır annemlerdeymm bugun saat 2oo otobusumuz var evıme donuyorumm masalahh 2 haftada 3 kg almısımm ızmır havası yaradı kuzumaa.. buarada alısverıss delısı oldum sankı bebegıme alısverıse basladık evıme donunce resımlerını cekıp paylasırım.. cok gusel cıcıler aldık bebegımee.. buarada ısmede karar verdık gıbımm elif :)) sızlerın keyıfler nasıl bızım carsamba gunu randevumuz var kuzumu gorucezz ıınss.. bakalım buyumusmu sıpaa ıkı hafta once 253 gr boyuda 15 cm di..sızınkıler nasıl ?
kızlar yaaa benim idrardaki kanamam halen geçmedi dün ilaca başladım bebeğime bir şey olur diye korkuyorum yaa
Yalnız değilsin canım,ben de fazla yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım zaman kanamam oluyor.İstirahat edince geçiyor.Alıştım artık onunla yaşamaya,bebeğime bir zarar gelmesin de , mümkün olduğunda az hareket etmeye ve bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.
günaydın canım o bendede var yaaa hissedemeyince merak ediyorum doktorda daha hissetmezsin 20 haftadan sonra dedi ama birazcık hissetsem şu zaman çabuk geçsede artık hissetsek bebişlerimizi allahın izniyle
Kızlar isim konusunda biz bir türlü netleşemiyoruz.Eşim Eylül ya da Berin isimlerini beğeniyor ama benim kafamda ikisi de oturmuyor.Beğendiğiniz kız bebek isimleri varsa paylaşabilir misiniz...
Yalnız değilsin canım,ben de fazla yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım zaman kanamam oluyor.İstirahat edince geçiyor.Alıştım artık onunla yaşamaya,bebeğime bir zarar gelmesin de , mümkün olduğunda az hareket etmeye ve bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.
biizde geçen birarkadaşla konuştuk bana kundak yapmamı tavsiye ettim, eskiden büyükleirn yaptığı gibi sıkı sıkı kundaklama değil dedi.
Ama kundaklamak lazımmış anne kanrında sıkışık elleri kolları hareketsizz kaldığı için kendilerini huzurlu hissederlermiş doğduktna sonra eller kollar serbest kalınca huzursuz oluprlarmış uyuyamazlarmışş yurtdışındaa uyuglanan bir uygulamamyış henüz araştırmadım ama mantıklı geldi
Günaydın güzell annecikleeerrrrrrrrrrr
1 mayıs da dahil benim için uzuuun bir dinlenme olacak zaten pazartesi günüm off du
Yarın Bursaya gezmeye gidiyoruz hava :119::118:muhalefeti olmazsa göbüşümü gezdirip pazartesi dönücez inşallah...
Sizler nasılsınız?Kuzu tekmeleri nasıl?*
Canım aslında yavaştan hissetmen lazım
tatlı bişeyler ye,sırt üstü uzan,kendini dinle biraz mutlaka hissedersin
belki kendini dinlemiyosundur hiç[
canım nabız gibi geliyor bana ayırt edemiyorum sanki doktorda daha hissetmezsin diyor
Hala oluyor mu?
aman geçmiş olsun inşallah,bebeğe bi zararı olmasın da
ped kullanacak kadar yoğun mu oluyor?:26:
benim de kanama değil ama feci bir akıntım var,kokusuz,kaşıntısız
sarı,yeşil arası peynir kesiği gibi,günde 5 kere günlük ped değiştiriyorum o derece yani..
travazol kullanıyorum bu ara merhem.
Hala oluyor mu?
aman geçmiş olsun inşallah,bebeğe bi zararı olmasın da
ped kullanacak kadar yoğun mu oluyor?:26:
benim de kanama değil ama feci bir akıntım var,kokusuz,kaşıntısız
sarı,yeşil arası peynir kesiği gibi,günde 5 kere günlük ped değiştiriyorum o derece yani..
travazol kullanıyorum bu ara merhem.
geçmiş olsun canım doktora gittinmi sen bana bişeyde demediler
benim normalde kan gelmiyor sadece idrarımda kan geliyor idrarımın rengi kıpkırmızı
Ben sürekli görüşüyorum doktorumla,bana uzun yürüyüşleri,uzun süre ayakta kalmayı ve ağır işleri yasakladı.Bebeğimde herhangi bir sorun yok ama yorulmamam gerekiyormuş.Ne kadar süreceğiyle ilgili net birşey söyleyemeyiz gebelik her bünyede farklı şekilde yaşanıyor dedi.Bol bol istirahat etmemi önerdi.
Sen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin canım,tedavi olmalısın bence gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık rastlanan ve ihmal edilmemesi gereken bir durummuş.
Mrb kızlar sızde cok acıkıyomusunuz???sürekli bişiler yemek ıstıyorum özellıkle domatesmanyagı oldum bu aralar ne yesem hemn acıkıyrum ya yıne oleyım acaba mıdem yanıoda ben aclıkmı sanıyorum onu:)))
Mrb kızlar sızde cok acıkıyomusunuz???sürekli bişiler yemek ıstıyorum özellıkle domatesmanyagı oldum bu aralar ne yesem hemn acıkıyrum ya yıne oleyım acaba mıdem yanıoda ben aclıkmı sanıyorum onu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?