ben ilk detaylı ultrasonumu 18. haftada 2. cisini 22. haftada yaptırdım erken değil yani canım
kızlar ben çok duygusallaştım sizde öylemisiniz dokunsalar ağlıyacam yani o şekil(
herkese slm nasılsınız kızlar?
benim biraz moralim bozuk görümcem aradı dün fal baktırmış pek iyi şeyler söylemedi dikkat et kendine falan dedi ki inanmam bence günahtır fal baktırmak hatta.söyleme bana aklıma takılmasın dedim ama çıkıyomus falları sen beni dinle diye ısrar edip durdu.Şeytan insanın aklını çeliyo tabi benim canımı sıktı söyledikleri.doktor kontrolüm haftaya yarına mı alsam diye düşünüyorum.detaylı usg için 21.-22.hafta farkeder mi acaba
herkese slm nasılsınız kızlar?
benim biraz moralim bozuk görümcem aradı dün fal baktırmış pek iyi şeyler söylemedi dikkat et kendine falan dedi ki inanmam bence günahtır fal baktırmak hatta.söyleme bana aklıma takılmasın dedim ama çıkıyomus falları sen beni dinle diye ısrar edip durdu.Şeytan insanın aklını çeliyo tabi benim canımı sıktı söyledikleri.doktor kontrolüm haftaya yarına mı alsam diye düşünüyorum.detaylı usg için 21.-22.hafta farkeder mi acaba
hmm. peki sana da radyoloji doktoru mu bakmıştı?:44:
aman sakın düşünme öyle şeylerr yaaa ne saçma fala bakıp sana kötü şeyler olaiblir dikkat et demek sakın kötü şeyleri çağırmaaa düşünmeeeee
Allahın dediği olurr dua et bol bol şeytanın oyununa gelme..
Canım lütfen valla kızıdm görümceneeeeeee ne saçmalık yawsss
inanma canım yaa fala inanıpda üzülmen çok saçma çok günah hayra yor sen herşeyi iyi düşünki iyi olsun
Ana kız canımı sıkma konusunda bir birleri ile yarışıyolar zatenbebişlerimiz Allaha emanet, herkes için dua ediyorum.
slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum foruma.sayfalar ne çabuk ilerlemiş.yaa 1 haftadır çok öksürüyorum..ilaçta içmek istemiyorum..sizce oğluşuma bi zarar veriri mi öksürmem?
slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum foruma.sayfalar ne çabuk ilerlemiş.yaa 1 haftadır çok öksürüyorum..ilaçta içmek istemiyorum..sizce oğluşuma bi zarar veriri mi öksürmem?
sağolun kızlar..tavsiyelerinizi deniycem.banada sağdan soldan yok öksürünce bebeğin susuz kalır gibi şeyler sölediler doktor bişey olmaz dedi ama genede korktum..birdahaki randevum 14 mayısta.daha da var.inş.hemen iyileşirim..
Tekrar geçmiş olsun Allah kısa zamanda şifa versin inş.
ne almaya karar verdin ben kraftin bir modelini begendim ama emin degilim bebekler 6-7 aylik olunca odalarini ammayi planliyorum oyuzden daha ucuz biseymi alsam bilemedim yaa
şiimdiden hayırlı olsun annesiiiii mışıl mışıl huzrlu uyuusn yatağında bebişin
Eki Görüntüle 403989
işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..
hayırlı olsun canım.bebeğin içinde mışıl mışıl uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?