2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman sakın düşünme öyle şeylerr yaaa ne saçma fala bakıp sana kötü şeyler olaiblir dikkat et demek sakın kötü şeyleri çağırmaaa düşünmeeeee
Allahın dediği olurr dua et bol bol şeytanın oyununa gelme..
Canım lütfen valla kızıdm görümceneeeeeee ne saçmalık yawsss

inanma canım yaa fala inanıpda üzülmen çok saçma çok günah hayra yor sen herşeyi iyi düşünki iyi olsun

kızlar internetten bebek hastane çıkışları beğendim ama daha önce duymadığım bir marka kiti kate fikri olan var mı

inanma canım yaa fala inanıpda üzülmen çok saçma çok günah hayra yor sen herşeyi iyi düşünki iyi olsun

Ana kız canımı sıkma konusunda bir birleri ile yarışıyolar zaten bebişlerimiz Allaha emanet, herkes için dua ediyorum.

slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum foruma.sayfalar ne çabuk ilerlemiş.yaa 1 haftadır çok öksürüyorum..ilaçta içmek istemiyorum..sizce oğluşuma bi zarar veriri mi öksürmem?

slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum foruma.sayfalar ne çabuk ilerlemiş.yaa 1 haftadır çok öksürüyorum..ilaçta içmek istemiyorum..sizce oğluşuma bi zarar veriri mi öksürmem?

Geçmiş olsun canım, kaç haftalık gebesin bilmiyorum ama benim bahar alerjim var günde ortalama 40-50 kere hapşırıyorum.Doktorum hapşırmanın bebeğe zararı olmadığını söyledi.Hapşırmanın yoksa öksürmenin hiç yoktur içini ferah tut.

merhaba
geçmiş olsunnn,Sana birşey tavsiye deyim düzenli günde 1-2 bardak içersen birkaç gün sonra birşeyin kalmaz öksürük olarak.
Yaşadığım yerde peluze diyorlar
ev nişastasıyla yapılıyor
2 tatlı kaşığı ev nişastası bir iiki bardak su bir - iki kaşık şeker
15 dk kaynatıyorsunu bunu sıcak sıcak bir bardağa koyup birazda tarçın serpip iç
içimi güzell
ben geçtiğimiz aylar çok rahatsızlandım gece uyutmayacak kadar şiddetli öksürüğüm vardı öksürmekten kaburgalarım karın kaslarım ağrıyordu artık bununla atlattım
Tekrar geçmiş olsun.

sağolun kızlar..tavsiyelerinizi deniycem.banada sağdan soldan yok öksürünce bebeğin susuz kalır gibi şeyler sölediler doktor bişey olmaz dedi ama genede korktum..birdahaki randevum 14 mayısta.daha da var.inş.hemen iyileşirim..

Tekrar geçmiş olsun Allah kısa zamanda şifa versin inş.

ne almaya karar verdin ben kraftin bir modelini begendim ama emin degilim bebekler 6-7 aylik olunca odalarini ammayi planliyorum oyuzden daha ucuz biseymi alsam bilemedim yaa

bende kraft begendım cnm bugunn fotosunu atıcam belkı aynısııdır

şiimdiden hayırlı olsun annesiiiii mışıl mışıl huzrlu uyuusn yatağında bebişin

tskler cnmm

işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…