Eki Görüntüle 403989
işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..
saol cnmm gusel bıryanıda bebek agladıgı zaman muzık kutuusu calmaya baslıyor
neye üzülceğimi şaşırdım.8 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor onamı üzüleyim bebeğimemi üzüleyim
neye üzülceğimi şaşırdım.8 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor onamı üzüleyim bebeğimemi üzüleyim
19+2 hamileyim.bugün ultrasonda bebeğimin sağ böbreği 0.2mm sola nazaran daha büyükmüş onu öğrendim.çok üzüldüm.aranızda var mı bilgisi olan yada böyle benimle aynı durumda olan
doktorumun takip ettiği bir ikiz annesi varmış oda 38. haftada doğum yapmış 3 er kilo doğmuş bebekler inşallah bizimkilerde öyl olur :))
Allah şimdiden kolayklık versin.
Sırt çantasının çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşlarımmm bende bebek çantası yerine sırt çantası bakıyorum.
bir elinde bebek bir elinde kendi çantan sırt çantası arkad agüzek destliyormuşDD
kızlar ben çok duygusallaştım sizde öylemisiniz dokunsalar ağlıyacam yani o şekil(
selam kızlaar herkes iyidir umarımm,
bugün karar verdim dolapları çekmeceleri boşaltacağım kullanmadıklarımızı fln ayıracağım fazlalıkları boşaltacağım vs vs akşama doğruda dışarı çıkalım diyoruz tabii halim kalırsa :) hepinize iyi günleeer
herkese slm nasılsınız kızlar?
benim biraz moralim bozuk görümcem aradı dün fal baktırmış pek iyi şeyler söylemedi dikkat et kendine falan dedi ki inanmam bence günahtır fal baktırmak hatta.söyleme bana aklıma takılmasın dedim ama çıkıyomus falları sen beni dinle diye ısrar edip durdu.Şeytan insanın aklını çeliyo tabi benim canımı sıktı söyledikleri.doktor kontrolüm haftaya yarına mı alsam diye düşünüyorum.detaylı usg için 21.-22.hafta farkeder mi acaba
https://www.cimcimebebe.com/sepet/siparis
13177 13177-P - REGLAN KOL TULUM - PEMBE 3 Ay 13.50 TL
53052 53052-P - W YAKA BODY - PEMBE 3 Ay 6.50 TL
56136 56136 - BALIK TUTAN AYILI TULUM 6 Ay (Pembe) 15.20 TL
56137 56137 - CEPLİ KÖPEKLİ TULUM 6 Ay 19.60 TL
56540 56540 - KIZ TEK ALT 6 Ay 6.60 TL
56774 56774 - NAKIŞLI YELEK 6 Ay 5.70 TL
57676 57676 - ANNEMİN HAKLARI BADİ 9 Ay - Pembe 6.40 TL
57680 57680 - RİNGELLİ KIZ TAKIM 3 Ay 15.70 TL
(Fiyatlara K.D.V Dahildir)
Sepet Tutarı:89.20 TL
Kargo Tutarı:4.00 TL
Toplam Tutar:93.20
sizce nasıl uygunmu
işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..
bebeğin cinsiyeti kız.planlı bir bebekti.rabbim hayırlısını versin.dua edin benim içinde.
Eki Görüntüle 403989
bebeğine üzülme canım düzelir
ilk aylar herşey simetrik olmuyor arkdaşların dediği gib isonra eşitleniyor
kafana takıyorsan başka doktora daha git
tentation ikiz bebk nasıl sürülecek ağır değil demi
o önemli bence ,
Eki Görüntüle 404117 Eki Görüntüle 404119
karyolaları ikeadan almayı düşünüyoruz.
baktıgmız yerdeki bu dolaplar hoşuma gitti.
dolap bakmaya devam, kesin karar vermedik
iki parça dolap 600 e geliyor ama ötekinin tek dolabı 1500.
benim de öteki daha çok hoşuma gitmişti :)
yok değil ona da baktık. manevra olayı, fren olayı rahat. hafif bi model zaten.
her baktıgımız şöle bi elimizle tartıyoruz zaten.:)
maclaren baston oluyor katlanınca, bu olmuyor işte.
çok güzeller 2. si daha güzel ama geniş gibi duruyor ikisine yetmezmi ki??
beşik işini naptın ??
evet geniş. öteki iki ayrı parça. tek dolabı da alınabilir. bi de şifonyer alcam zaten.
yeter herhal bi dolap bi şifonyer ikisine de.
beşikleri ikea dan. onları kendi odama koyacağım için ufak boy modeller lazım bize, o da ikea da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?