2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

rahatsa iyi 2 bebekle zor olur :)
maclerenin bastondan başka üstünlüğü yoksa bunu al bence şık duruuyor

bu da maclaren in modeli.
ikiz arabasını biz begencez, amcaları alacak:) ama acelemiz yok. b, dahaki bahara kadar vakit var

şu an tek pürüz bagaj olayı. onu da denemek lazım bi dahaki sefere:)

Kızlaaarrr ben büyüyen beşik almaya karar verdim. Fiyat olarakda 1000 tl dediler. Çok değilmi alan varmı fiyatlar nasılki.

bence çok bana bugün oda takımına 1770 dedier
beşği büyüyordu
belisin fiyatları uygun birde ona bak istersen
mdf olanlarından al ama suntalı olanlar adi oluyor

buda gzüel :) özellikrini karşılaştırıp al o zaman
kafası karışıyor insanın
ikizanneleri diye bir site var burada da ikiz anneleri var onlara danış bence
tecrübe herzaman iyidir

bence yetr 1 dolap giysileri nakadarki şifonyerde olunca tamam bence
beşikler kaç aya kadar kullnıma uygun
sonra yatak mı alacaksn
bende ne yapacağıma karar veremedim ondan soruyorum :)

di mi. iki kapılı bi dolap, bi şifonyer yeter.
beşiklerin ebadı 60*120 epey bi süre götürü herhal.
sonra zaman ne gösterir bilemyorum, belki ev alırız belki taşınırz kendi odaları olur. ona göre bişiler alırım diyorum:) ..
bu da ikea nın karyolası

Kızlaaarrr ben büyüyen beşik almaya karar verdim. Fiyat olarakda 1000 tl dediler. Çok değilmi alan varmı fiyatlar nasılki.

Bence normal cunku iki sene once kizima 70x130 besigi tasli vs 850 ye yaptirdim.buyuyen besikte normalddir rakam.

slm kızlar,
bugün doktor kontrolümüz vardı. kuzucum 21 cm , 280 gram olmuş. doktor herşey normal dedi çok şükür.
2 hafta sonra 2. düzey ultrosona giricem , 3lü testten hiç bahsetmedi bile. ben de istemiyorum zaten .
ay bugün minicik yeni doğan 2 bebek doktor kontrolüne gelmişlerdi. ana kucağına koymuşlardı doğumdan önce mutlaka alınması gerekenlerden biride o.

bugün aziz bebeden 10 lu hastane çıkışı ve bornoz seti aldım. doğsunda hayırlısıyla giysin inşallh. lcw dan da çıtçıtlı badiler ve 2 tane zzıbın aldım 2 li ürün olarak satılıyordu tanesi 10 liraya geldi.

bir ara pazara çıkıp bol bol çıtçıtlı bady , çorap ve ağız silme mndili alıcam. mağazalara bütçem dayanmaz valla.

Tam hatırlamıyorum markasını uyku seti yatağı cibinliği. 1300tl dedi. Ben çanakkalede oturuyorum. Burda çok seçenek yok. Yani çilek ve havuç var bildiğim. Benim baktığımda belisdi.

Tam hatırlamıyorum markasını sanırım belisdi. uyku seti yatağı cibinliği büyüyen beşiği 1300tl dedi. Ben çanakkalede oturuyorum. Burda çok seçenek yok. Yani çilek ve havuç var bildiğim.

canım hayırlı olsun güle güle kullansın kızın inşallah. bende bundan baktım pr 001 değilmi modeli çok hoşuma gitti özellikleri falanda çok güzel . bu ay içinde gidip alıcam bende

ewt cnm modelı o. bende gorur gormez ıste bu dedık ..esımınde cok hosuna gıttı eve geldık kurarkenkı halımızı gormelıydınn :)) 5 dklık yatagı 2 saatde kurduk bılmeyınce zor oluyorr :)) bende en sonunda netten kurulum vıdeosunu ızledık ve yaptık ama cok guseldı sımdı ustunu carsafla örtümm .. gıdıp gıdıp odasına bakıyorum sankı ıcınde bebek varmısgıbı ayagımm alısssın demı

Son düzenleme:
gunaydınn kızlarrr ve kuzucukları ben bugun kuzumu gormeye gıdıcem öglenn .. ayrıntılı ıcın burda devlet hastanesıne gonderıyolar gun alıosunn .. sacmalıgın bıtanesı daha oda randevuyu ıstedıgı zamana verıyor baakalımm neolucak .. bebbegımmı gorucem cok mutluyumm bakalım buyumusmu annesının melegıı ..

günaydın herkese..çok şükür ağrıyan dişimden bi süreliğine kurtuldum..kanal tedavisi yaptrıyorum..ne zormuş diş ağrısı hiç başıma gelmemişti..

kızlar ben belis markasını ilk defa duyuyorum..şimdi baktım ürünler güzel görünüyo ama lkalitesi nasıl acaba??? ank.da olmasınada çok sevindim ayrıca

günaydınn kızlaar, nasılsınız bakalım? sıcaklar çekilmemeye başladı, gece 50 kere uyanıyorum bne su içinde, napcaz daha başları yazın böyleyse sonradan cayır cayır yancaz heralde.

buda benım kızcemm19 haftalıkk yavrumm cok dusuncelıydıı elını cenesıne koymus düşünuyoduu düşünceli kızım benım annesıne çekmişş

günaydın arkadaşlar suksuk hayırlı olsun beşiginiz turkuasy geçmiş olsun canım bende tetenoz ignesi oldum ayyyy ne kötü bişey çok agrım oldu bugün üçüncü günü olmasına ragmen hala kolumda agrı var

günaydınn kızlaar, nasılsınız bakalım? sıcaklar çekilmemeye başladı, gece 50 kere uyanıyorum bne su içinde, napcaz daha başları yazın böyleyse sonradan cayır cayır yancaz heralde.

wala cnm bız burda donuozz zonguldak cok serınn 3 gundur gunessı gormedım sis var

saol canımm daha guzellerı sızlerın olsun ınss.. benımde pztsı gunu 2 dozum var bırıncıde 1 gun agrım olduu aama dayanılmıck gıbı deıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…