Kızlaaarrr ben büyüyen beşik almaya karar verdim. Fiyat olarakda 1000 tl dediler. Çok değilmi alan varmı fiyatlar nasılki.
Eki Görüntüle 404121
bu da maclaren in modeli.
ikiz arabasını biz begencez, amcaları alacak:) ama acelemiz yok. b, dahaki bahara kadar vakit var
şu an tek pürüz bagaj olayı. onu da denemek lazım bi dahaki sefere:)
Kızlaaarrr ben büyüyen beşik almaya karar verdim. Fiyat olarakda 1000 tl dediler. Çok değilmi alan varmı fiyatlar nasılki.
bence yetr 1 dolap giysileri nakadarki şifonyerde olunca tamam bence
beşikler kaç aya kadar kullnıma uygun
sonra yatak mı alacaksn
bende ne yapacağıma karar veremedim ondan soruyorum :)
buda gzüel :) özellikrini karşılaştırıp al o zaman
kafası karışıyor insanın
ikizanneleri diye bir site var burada da ikiz anneleri var onlara danış bence
tecrübe herzaman iyidir
Eki Görüntüle 403989
işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..
canım hayırlı olsun güle güle kullansın kızın inşallah. bende bundan baktım pr 001 değilmi modeli çok hoşuma gitti özellikleri falanda çok güzel . bu ay içinde gidip alıcam bende
günaydınn kızlaar, nasılsınız bakalım? sıcaklar çekilmemeye başladı, gece 50 kere uyanıyorum bne su içinde, napcaz daha başları yazın böyleyse sonradan cayır cayır yancaz heralde.
günaydın arkadaşlar suksuk hayırlı olsun beşiginiz turkuasy geçmiş olsun canım bende tetenoz ignesi oldum ayyyy ne kötü bişey çok agrım oldu bugün üçüncü günü olmasına ragmen hala kolumda agrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?