2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar;

ağır temzilik yapmayalım demişsiniz de ben napiyim şimdi,evin her köşesinde gezinmiş bu hayvan,dün sadece oturma odasını temziledim canım çıktı,bi de hastayım,öksürük baş dönmesi hepsi bi yandan,aslında rahat bi hamilelik geçiriyorum ama çok yoruluyorum,eşim de naz yaptığımı sanıyor,güçlü ol diyor,ona da çaktırmamaya çalışıyorum,annem falan da yok ki yanımda yardım etsin,canım çoook sıkkın

kaç gündür doğrudürüst bi şey yemememe rağmen (mutfağımdan tiksiniyorum )bebiş çok hareketli,bi de yesem naapcak yavrum benim ya

acaba tansiyonum falan mı düşüyor,içim yanıyo resmen,su içiyorum falan fayda etmiyor :44:

hep karamsar yazdım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca ancak hamile olduğumu ve bunun çok güzel heyecanlı bi duygu olduğunu hatırlıyorum

merhaba ben de gördüm almak istiyorum ama sanırım korumalıkları yok.. dimi?

:)) çiçek sattırmak da ii fikirmiş :)

crazy baby eminönünde ve civilde biraz daha uygun idi.

hoşgeldin. kızın da maşalah :)
inşlh sağlıkla kucağına alırsın
ay çatlak konusuna hiç girmiyorum zaten.. haritaya döndüklerinden bahsetmiyorum bile

bende daha biş yok, aynda sürekli bakıyorum kendime.
cihcco nun kremlerini almıştım, göbek- bacak- göğüs. ilk aylardan itibaren onları kullanıyroum.
bacaklarda selülitler artmıştı, kullandıgımdam beri yokolmamakla beraber azaldı.

bu sallanıyor cnm uzerındekı muzık kutusu bebek agladıgı zaman aglamaya baslıyor.. yatak mınderı dahıll 370 tl aldık

ıı gunlerde kullan cnm

bu sallanıyor cnm uzerındekı muzık kutusu bebek agladıgı zaman aglamaya baslıyor.. yatak mınderı dahıll 370 tl aldık

ıı gunlerde kullan cnm

teşekkürler canım hepimiz iyi günlerimizde bebişlerimizle kullanalım inşallah

kızlar bole bısı almak ıstıyorumm sallanıyoda ama 11 kgya kadar kullanılıomus.. kac aylıkken 11 kg oluo bebekler acabaa .. bı ıkı ay kullanıcaksam almaya degmezz..

çok tatlı bişey bu yaa.. internetten mi alıyosun? fiyatı ne?
ben de böyle bir salıncak ya da kraft dondy beşik almak istiyorum ama çok kararsızım.bu ürünlerin fiyatlara tuzlu ve bebek kullanır mı kullanmaz mı bilinmez.özellikle kraft dondy beşik çok hoşuma gidiyor.elektirikli sallanma özelliği ve ileride mama sandalyesi olma özelliği var.

Selam kızlar bugün kasıklarımda ve belimde çok ağrı var afedersiniz ama makatıma da vuruyor sancı normaldir herhalde dimi:26:

Suksuk göbişin ne güzel olmuş

benimde zaman zaman kuyruk sokumuna ağrı saplanıyor. çok yorulunca oluyor.

merhabalar kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz çok şükür oğlumla. bende dün tetanozun ilk dozunu oldum kolum çok ağrıyo gece kolumun üstüne dönemedim bi türlü kaç kere uyandım yaa haziranın 5inde 2.doz var inşallah oda ağrımaz yaa. yaklaşık yarım saattir geçmiş sayfaları okudum bizde bekarken eşimle kızımız olursa eylülde olursa eylül ismini koyalım demiştik 9 eylülde tanıştık ve bizim için eylül önemli bi ay ama ALLAH oğlan nasip etti oğluşumuzda eylülde doğacak gibi gözüküyo isminide efe koymaya karar verdik sizce nasıl isim. bizde temizlik fln demişsiniz ben geçen hafta küçücük odayı temizledim heryerim ağrıdı sobalar falan kalkacak koltuklar bi kat yıkanacak halılar yıkancak yarın yapalım dedi eşim artık bide kız kardeşim gelecek yarın güzelce bi temizlik yapacağız yani ne zamandır hiç içime sinmiyo ev pis gibi ama yapamıyorum bulaşık yıkasam belim ağrıyo boyumda biraz uzun olduğu için sanırsam bi sağ salim doğum yapayım ondan sonra temizlerim kendim evimi artık ne yapalım sağlıkolsun...

merhaba arkadaşlar
son bir haftadır geceleri hiç uyuyamıyorum.wc çok sık çıkıyordum ilk günden beri. ama uyku problemim yeni başladı. birde ayaklarımı ateş basıyor gidip soğuk suyla yıkıyorum banamısın demiyor. gece 2 de uyanıyorsam sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum. sonra uyuduğumdada sabaha karşı hangi tarafa yatarsam o kalçama kramp giriyor. sizlere böyle şeyler oluyor mu ? 19. haftadayım bebeğin kıpırdaması gün günü tutmuyor normal mi ?

bende dogumdan bır ay once bayan tutup evı temızletmek ıstıyorumm annemler ızmırde oturuyolar cok uzaklar burdada kımsem yok tek basımada yapamam zonguldakta bıde duvar sılme kabusu var kalorıferden kotu oluo ( nasıl olucak bılmıyorumm halılarımı verıcem bır ay sonra yıkamaya.. yavasyavas olucak artık ama üzerımde bır yük

sen hala kurtulamadın mı o hayvandan ya. yazık sana , kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…