normal cnmm hergunn bır olmuyo..ayaklarıma ates basması hamılelıgım basında cok oldu sımdılerdepek yok .. kramp gırmesı magnezyum eksıklgıınden oluyor.. dr danıs magnezyum yazsın sana..merhaba arkadaşlar
son bir haftadır geceleri hiç uyuyamıyorum.wc çok sık çıkıyordum ilk günden beri. ama uyku problemim yeni başladı. birde ayaklarımı ateş basıyor gidip soğuk suyla yıkıyorum banamısın demiyor. gece 2 de uyanıyorsam sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum. sonra uyuduğumdada sabaha karşı hangi tarafa yatarsam o kalçama kramp giriyor. sizlere böyle şeyler oluyor mu ? 19. haftadayım bebeğin kıpırdaması gün günü tutmuyor normal mi ?
250 miiiiii? neredeyse bir beşik kadarcivilde 30 tlye var.. belki de tükenmiştir.. bunun kadar olmasa da güzel bişey..
sen hala kurtulamadın mı o hayvandan ya.yazık sana , kolay gele
Senden önce bak doğurmuş koymuş kenara maşallahkızlar ben bugün çok mutluyum büyükanne oldum :)
kedim yavruladı bi görseniz o kadar şekerki
Ben geçen hafta bursaya gitmiştim canımiyi geceler kızlar :)
nasılsınız... yaaa bişey sorucam anneler gününde kayınvalideniz ve annenize ne almayı planlıyorsunuz
ben kısmet olursa arnisa koyucam kızımın adını
ben artık çok yoruluyorum, tahammul de azaldı bir çok şeye.
tatil olsun, sürekli yatayım.
o kramplardan bende de var ve hemen hemen şikayetler de aynı... demek ki normal bi şeyy ama rahat bi uyku pozisyonu bulamıyorum bitürlüüüüüü
ben artık çok yoruluyorum, tahammul de azaldı bir çok şeye.
tatil olsun, sürekli yatayım.
erkek ismi bulmak zor dimi:)))))
inş. güzel isimler buluruz bebişlerimize
yaaaaa arkadaşlar ben hareketleri hiç hissedemedim acaba kilolu oldugum içinmi?
evet yaaa, kızlara daha çok , daha cici kıyafetlerr, daha şirin isimler.... oğluşların her işi daha zor
aman sağlıklı olsunlarda daha zamanımız var elbet bulunur bir isim, belki Kayra olabilir diye düşünüyorum ben :44:
bence kilo olayına fazla takılma kızım 1.5 yaşında 12 kilo ama bu salıncağa binmekten hoşlanmaz heralde ona göre ufak kalır yani kilo seçimini etkilemesin diye söylüyorum cnm en fazla 3 ay kullanırsın sanırım çünkü 4 5 aylıkken mümkün değil orda otutturamazsın bebişi haraketleniyorlar çırpınıp dönmeye çalışıyorlar tehlikeli oluyorEki Görüntüle 405717
kızlar bole bısı almak ıstıyorumm sallanıyoda ama 11 kgya kadar kullanılıomus.. kac aylıkken 11 kg oluo bebekler acabaa .. bı ıkı ay kullanıcaksam almaya degmezz..
ben kraftın pr oo1 modelını aldım haftasonu evde kurduk
paylastım ama gormedın demekkı bıkezde senın ııcn paylaasıyımm
Eki Görüntüle 405693
yok canım süt falan yok, onun yerine benim göğüsler çatlamakla meşguller
çalıştığım için ancak yorumları okuyabiliyorum. okullar kapansın bak ne muhabbetler edicemama siz süpersiniz ya sürekli bi araştırma halindesiniz suksuk senin park yatağına bayıldım tam bnm hayal ettğim renk ve desenlerde.. bakim bn öle bulabilcek miyim...salıncak ta süper ama biraz pahalı sanki çünkü çabucak büyücekler...
Senden önce bak doğurmuş koymuş kenara maşallah
resimlerini koysaydııın biz de teyzeleri oluyoruz yane sonuçtaaaa
Ben geçen hafta bursaya gitmiştim canım
garip anacıım hiç bişey beklemez ama kayınvalidem resmen sorar,bekler
ipek fular aldım her ikisinide annem sormaz bile,nasıl falan diye zaten Adana da veremiycem
arnisa ne markasıydı?
o arnika mıydı ya:26:
adıyla yaşasın kulağa hoş geliyor bu isim...
Kızlar amma kaynatmışsınız haa
kimse çalışmıyomu yaa?ben şu anda okuldayım dersim boş
bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi
kızlar bugün tetanozumuzu da olduk hayırlısıyla ama 2 doktorumdan da kilo konusunda uyarı aldım.. 53-54 ile hamile kaldım 58 kg . 21+1 günlüğüm moralim bozuldu tabak tabak masum bildiğim yeşil erik ekstra kilo almama sebep oldu bir de akşam geç yemem ...bundan sonra çook dikkat etmeliymişim... siz de durumlar nasıl kızlar ... canım sıkıldı ...
bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?