2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim ki yemediinşallah senin jki yer:)))

bende 2 kg vermiştim onları geri almışım şimdilik planladığım gibi inşallah böle gider çünkü ilk doğumdanda fazlalıklarım var üstüne fazla eklemek istemiyorum

kızlar hayırlı cumalar herkese.. hafta da 2 oldu sabahları krampla uyanıyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ? doktoruma söyledim magnezyum vermeyeceğim dedi çok da süt içiyorum anlamadım

canım merhabaa bende bu sabah bağırarak uyandımmm çok fena krap girdiii epey masaj yaptımm öyle geçtş çok acı canım

bana magnezyum yazdı ama ben unutuyorum almayı ihmal ediyorum
şimdi görünce yacını çıkardım ilacııı birazdan içeceğimmm
magenzyum çok işe yarıyorrr 2 günde bir alınca bile yetiyor bana

ben artık akşamları yemeyeceğim ekmek gün içerisinde yeidkleirmizi yakaibliyoruz bir şekilde ama akşmaları yakılmıyor o yüzden akşam yemeyeceğim birde tam tahıllı ekmek yemeye karar verdim

selam kızlar geçmişi okumaktan helak oldum yaws kilo konusuna gelince ben 21. haftamdayım 3 kilo aldım oysa ilk hamileliğimde 24. haftaya kadar hiç kilo almayıp 3 kilo vermiştim (
ooo suksuk kapı süslerine bebek şekerlerine de başlamışsın maşşallah sen herkezden önce tamamlıycaksın alışveriş olayını biz koşuştururken sen keyif yapıcaksın heralde:))

ben de önümüzdeki hafta istanbulda olacağım. Annemle alışverişe başlayıp, bitirmeyi düşünüyorum. 1 hafta önce bir sürü şey lazım nasıl olacak, aman allahım derken uykularım kaçarken. Bu hafta da ya saslında birşeye gerek yok ki, bebek arabası, bir kaç giysi, zaten çoğunu doğduktan sonra alırız elimizde tutarak , tartarak falan modundayım. Bakalım eminönünde gördüklerimden sonra kararlarım nasıl değişecek. Ama bebek şekeri konusu muallakta benimde. kendim yapacağım, ama bir model örneğim de yok. benim hep malzemecileri görünce kafam karışır oraya da karar vermeden gitmek istemiyordum ama. bakalımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…