hayatım sende numara yap, kaç gündür hissedemiyorum bebeği, bi bakar mısınız hareket ediyo mu falan de ne bilim? ben geçen hafta gitttim cinsiyetini öğrenemedik, bugünde üçlü test sonucumu alıcam, diğer doktora şey desem diyorum kürşat bey bi daha geldiğinde ultrasıonda bakmam gerek bu sefer bebeğin hareketlerini tam göremedim dedi diycem artık yerse, bugün tekrar girip cinsiyetini öğreniim diyorum . nasııl :9 :9 :9
Kızlar bana da sirkeli su ile temizlemeyi önderdi doktorum.Fitil de verdi.Fitilim bitti.Sirkeli suya devam.akıntı şikayetim kalmadı..
benim ki yemediinşallah senin jki yer:)))
kkızlar bebıslerınızz kac kg oldugunu bılıomusunuzz ?
bende 2 kg vermiştim onları geri almışım şimdilik planladığım gibi inşallah böle gider çünkü ilk doğumdanda fazlalıklarım var üstüne fazla eklemek istemiyorum
süper süperr yaaaa maşallahhhh
banada tavsiye veirn kızçelerrr:)) ben niye böyle aldımkiiDDD
kızlar hayırlı cumalar herkese.. hafta da 2 oldu sabahları krampla uyanıyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ? doktoruma söyledim magnezyum vermeyeceğim dedi çok da süt içiyorum anlamadım
merhabalar kızlar herkese hayırlı cumalar. ben tam 6 kilo aldım doktoruma geçen gittiğimde beyaz ekmek dışında ekmek yesem olur mu dedim hiiiç farketmez ekmek ekmektir dedi sadece kahvaltıda 1 dilim dedi kilo çok alırsan sana kalır gördüğün gibi bebek henüz o kiloda değil dedi hehe:))).. malum bugün temizlik var bizim inşallah eşim işten gelince yapacak ağır işleri sağolsun valla. bende dün mutfağı dip köşe temizledim birde yatak odasının dolaplarını düzenledim bazanın altı fln akşam yorgunluktn uyumuş kalmışım inanın yaa şimdide banyo tuvalet beni bekliyooo...
kkızlar bebıslerınızz kac kg oldugunu bılıomusunuzz ?
maşallahh kuzucuğunaaaaaa:))420 gr benim fındığım28cm de boyu. 2 gün önce
bende 3 kilo vermiştim, bu ay 1,5 kilosunu geri almışım. hala -1.5 tayım yani
ben de şimdiden 7 kilo aldımeskiye göre çok da yemiyorum ama hamile kaldığımda 56 kg dum şimdi 63 inşallah çok hızlı büyümem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?