filiz gelmek istemiyormuş, mesaj attmış. güncel değil forum.
umarım bi aksilik yoktur
:)hadi bakalım, keyifli alışverişler olsun o vakit.. ben de kıyafet kısmını tamamladım ama hala gözüm dışarlarda:) zara baby de çok şeker şeyler var ama pahalı yau:) kot salopetler, alttan çıtçıtlı gömlekler de almak istiyorum:) ne varsa kızlara, erkeklerin fazla seçme şansı yok:)
kapı süsleri konusuna gelince bir çok hastane kendiliğinden kapıya bişiler asıyorlarmış. kardeşime aldıgımız elimizde kaldı. zaten apar topar gitmişler hastaneye, onu almak akıllarına gelmemiş. hastaneyse çoktaan kendisi süslemiş.
devlet hastansnde hastane cıkıslarını bıle degıstırylrmıs senın goturdgnu gıydırmıolrmıs baska gıydırylrmıs bızım aşçının torunu olmustu bız dıo aldık cok gusel bısı bebege onu gıydırmemıslerdı dıo o aldıkları kaynamıs hastanede
İnşallah..
Asla almam zara falan. Tüm hayatım moda ile iç içe, o yüzden midir bilmem, bana göre bunun gibi herşey tüketim tuzağı. 80 tl , 1 ay giysin diye, bir zıbına verilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Kapı süsü aklıma gelmemişti, ev için de aklıma gelmedi. belki annem hatırlatacaktı. ben ikramlık şekerlere baktım netten ama en iyisi yerinde karar vermek sanırım.
selam herkeze yrn saat 13:30 da ayrıntılıya giriyorum dualarınızı eksik etmeyin annişler
filizyavuz madem gelmeyecek keyfi bilir birisi tabloyu ele alsın ilgilensin bebişlerin isimlerinide yazdıralım
zara nın sezonundan ben de almam bebeklere bişiler. burda pazara geliyor. bi ara okul çıkışı bakıcam.
havuzlu handa da ne ararsan var zaten. hem bütçe bütçe hem de aklına gelmeyeni getirtriyorlar:)
markafoni de limangoda satılan bazı markalar orda oldukça uygun.
tek sıkıntısı çok kalabalık olması.insanın kalabalıktan bişi bakası gelmiyor zaten. hafta içi ve öğleden önce giderseniz çok rahat edersiniz.
aventin elektrikili pompası vardı di mi
bi de şu biberon sterilizasyon zamazingoları var kullanışlı mı acaba onlar?
selam herkeze yrn saat 13:30 da ayrıntılıya giriyorum dualarınızı eksik etmeyin annişler
filizyavuz madem gelmeyecek keyfi bilir birisi tabloyu ele alsın ilgilensin bebişlerin isimlerinide yazdıralım
belki önemli birşey olmuştur... İnşallah olmamıştır da tabi.... İlgilenebilecek birisi başlığı yeniden açsın. Hepimiz oraya geçelim...??? Mesela suksuk ve fufa daimilerden gibi görünüyor.. Ne dersiniz kızlar???*
gözün aydın :)selam herkese,
ayrıntılıdan geldim, bebeğim iyiymiş ama yüzünü elleriyle bi kapattı ne yapsak açtıramadık, göremedik yüzününeyse sağlığı iyi ya, biraz nazlı bizim kız
selam herkese,
ayrıntılıdan geldim, bebeğim iyiymiş ama yüzünü elleriyle bi kapattı ne yapsak açtıramadık, göremedik yüzününeyse sağlığı iyi ya, biraz nazlı bizim kız
inşlh güzel haberlerle dönersin
bana uyar
gözün aydın :)
tetanoz kaçıncı hftda yapılıyordu
aventin var. bende medelanın aldım dün geldi. İkisi en iyi markalardan zaten. Sterilizasyon aleti için birisi eşime alın mutlaka kaynatmak çok zor oluyor demiş. eşim de alalım mı diyor. bana da çok gereksiz geldi. Bir yerde okumuştum sterilizatör alacağınıza tencere üstü buharlı pişirici, tenekelerden alın hiç eksikliğini hissetmezsiniz falan demişti:):):) Ondan sonra düşünmedim bende. Anneme soracağım istanbula gidince. kesin alma diyecek...
ben geçen hafta yaptırdım, 21 de yani
kuzum keyfini bozmasaydınız. İyi olması yeter onun, bir ömür gireceğiz inşallah yüzlerini...
neoldukı neden gelmıoo acabaa... yenı baslık acmamız dahamı ııyıı sızce..?belki önemli birşey olmuştur... İnşallah olmamıştır da tabi.... İlgilenebilecek birisi başlığı yeniden açsın. Hepimiz oraya geçelim...??? Mesela suksuk ve fufa daimilerden gibi görünüyor.. Ne dersiniz kızlar???*
masallahh cnmm benımde 15 mayıstaa nekadar sürdü 2o dk suruo dıolar dogrumu ?selam herkese,
ben geçen hafta yaptırdım, 21 de yani
neoldukı neden gelmıoo acabaa... yenı baslık acmamız dahamı ııyıı sızce..?
kızlar kimseye söylemeyinbabalar gününde eşime bunun DAD yazanından hediye edeceğim:):)Eki Görüntüle 407066
çok şekermiş :) nerden buldun
hadi suksuk, yaparsan sen yaparsın " anlamsız bir gaz vereyim"
daha iyi mi olur bilemem de daha kontrollü olur. Buradaki birine ait olur, falan...gerek yok diye değiştirmeyebiliriz de tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?