Canım ben ilk defa yaptırdım kan testi,
ya kızlar şu doğum çizelgenizi nasıl yaptınız ben unutmuşum neyi nereye kopyala yapıştır yapıyorduk
ya ben doğumdan çok korkuyorum terapi mi alsam napsam...
Bu da benim papatyam kızlar
3 yaşında 15 kilo kardeş pek istemiyor sıpaaamm,yer annesiii
Kızlar merhaba bende eylül annesi olucam inşallah. Benim sıkıntım bacaklarım ve iştahsızlık. Bulantımm yok gibi. Dün doktora gittik kan testi yapmadı sat 11 aralık. Benim hesabıma göre 5 hafta 2 gün oluyor. Ama ultrasoundda 6hafta 2 gün çıktı. Sizce neden böyle. Buarada keseyi gördük ama yolk kesesi dedğiniz keseden bahsetmedi doktor. 20 gün sonraya gün verdi. Kalp atışlarını görürüz dedl.
Canım linkten gir adımları izle. Sonra sana bir link verecek.Oradaki linki profilindeki çizelge kısmına kopyala.Tr,ckerfactory de var ama oradaki linki ben kopyaladım olmadı beceremedim yani..
CAnım cok normal.Hepimiz korkuyoruz ilk dogum oldugu için. Bebeginin büyüdügünü hissettikce hareketlerini hissettikce ona kavusmak için gün sayacaksın.O zaman yenersin korkularını.Ama ileride sıkıntı yasarım diyorsan tabiki destek alman faydalı olur..
Kızlar merhaba bende eylül annesi olucam inşallah. Benim sıkıntım bacaklarım ve iştahsızlık. Bulantımm yok gibi. Dün doktora gittik kan testi yapmadı sat 11 aralık. Benim hesabıma göre 5 hafta 2 gün oluyor. Ama ultrasoundda 6hafta 2 gün çıktı. Sizce neden böyle. Buarada keseyi gördük ama yolk kesesi dedğiniz keseden bahsetmedi doktor. 20 gün sonraya gün verdi. Kalp atışlarını görürüz dedl.
Rica ederim canım.İnsallah daha da güzel olacak heerseysaol canım biraz daha bekliycem inş aşarım çok destek oluyorsunuz bana....
Şeker annişler hayırlı gecelerr :)
Ya kızlar bişe dicem ama canınız çekmesin tamam mı ya ben dikkat etmeye çalışıyorum hamile kalmadan öncede cips mips yemezdim tv de gördüm ya canım çekti yesem bebişime zararlı olur mu gerçi bu saatte de bulamam ama yarına kaldı artık zararlı olurmu ki bebişime( Bide benim midem bugün pır pır pırr bulandı durdu ( Yinede çok şükür başka sıkıntım yok..
Rica ederim canım.İnsallah daha da güzel olacak heersey
Canın istediyse az ye canım.Öyle oturup paketin tamamını yeme.Az yersen bişi olmaz. Benim de canım cok fena mayonez cekti buugun.Yedim valla dayanamadımBugun benim de midem bi tuhaftı.Bulantı gibi degilde böyle kıpır kıpırdı midemin içi.Birde agız sulanması cok basladı bende.
Şeker annişler hayırlı gecelerr :)
Ya kızlar bişe dicem ama canınız çekmesin tamam mı ya ben dikkat etmeye çalışıyorum hamile kalmadan öncede cips mips yemezdim tv de gördüm ya canım çekti yesem bebişime zararlı olur mu gerçi bu saatte de bulamam ama yarına kaldı artık zararlı olurmu ki bebişime( Bide benim midem bugün pır pır pırr bulandı durdu ( Yinede çok şükür başka sıkıntım yok..
Canım tebrik ederim. Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin.
merhabalar eylül anneleri ben de eylül annesiyim 16 eylül de doğdu canım oğlumşimdi kocaman erkek oldu.. inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınızz yavrularınızı inanın doğunca bütün o hamilelikteki sıkıntı ve stres bi anda gidiyor.... sağlıcakla kalınn:)
benim de 13 aralik, ayni seyleri bana da dedi...bir sonraki randevu 8 subatta
slm canım hoş geldin son adet tarihlerimiz aynı bende geçen pzt gittim kan değerim 6752 çıkmıştı usgde 5+1 görünmüştüü herşey normal demişti 1 hafta sonraya tektrar randevu verdi bakalım ozaman belki mercimek görünür ama kalp atışı duyulur mu bilmem
benimde 6 şubatta hayırlısını nasip etsin rabbim. Ama şu haftamı neden fazla hesapladı acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?