2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar merhaba bende eylül annesi olucam inşallah. Benim sıkıntım bacaklarım ve iştahsızlık. Bulantımm yok gibi. Dün doktora gittik kan testi yapmadı sat 11 aralık. Benim hesabıma göre 5 hafta 2 gün oluyor. Ama ultrasoundda 6hafta 2 gün çıktı. Sizce neden böyle. Buarada keseyi gördük ama yolk kesesi dedğiniz keseden bahsetmedi doktor. 20 gün sonraya gün verdi. Kalp atışlarını görürüz dedl.

ya kızlar şu doğum çizelgenizi nasıl yaptınız ben unutmuşum neyi nereye kopyala yapıştır yapıyorduk

Kızlar banyoya girmem lazıım,bi üşeniyorum hem de çok soğuk yaaa
brrrrr,ben kaçar,hepinize iyi geceler rüyanızda leri görün

ya kızlar şu doğum çizelgenizi nasıl yaptınız ben unutmuşum neyi nereye kopyala yapıştır yapıyorduk

Canım linkten gir adımları izle. Sonra sana bir link verecek.Oradaki linki profilindeki çizelge kısmına kopyala.Tr,ckerfactory de var ama oradaki linki ben kopyaladım olmadı beceremedim yani..

ya ben doğumdan çok korkuyorum terapi mi alsam napsam...

CAnım cok normal.Hepimiz korkuyoruz ilk dogum oldugu için. Bebeginin büyüdügünü hissettikce hareketlerini hissettikce ona kavusmak için gün sayacaksın.O zaman yenersin korkularını.Ama ileride sıkıntı yasarım diyorsan tabiki destek alman faydalı olur..

Bu da benim papatyam kızlar
3 yaşında 15 kilo kardeş pek istemiyor sıpaaamm,yer annesiii

çok güzelmiş masalllahhhhh.Biz de böyle tatlı bebişler dogurup büyütebiliriz insallah...

Canım tebrik ederim. Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin.

saol canım biraz daha bekliycem inş aşarım çok destek oluyorsunuz bana....

benim de 13 aralik, ayni seyleri bana da dedi...bir sonraki randevu 8 subatta

Şeker annişler hayırlı gecelerr :)

Ya kızlar bişe dicem ama canınız çekmesin tamam mı ya ben dikkat etmeye çalışıyorum hamile kalmadan öncede cips mips yemezdim tv de gördüm ya canım çekti yesem bebişime zararlı olur mu gerçi bu saatte de bulamam ama yarına kaldı artık zararlı olurmu ki bebişime ( Bide benim midem bugün pır pır pırr bulandı durdu ( Yinede çok şükür başka sıkıntım yok..

slm canım hoş geldin son adet tarihlerimiz aynı bende geçen pzt gittim kan değerim 6752 çıkmıştı usgde 5+1 görünmüştüü herşey normal demişti 1 hafta sonraya tektrar randevu verdi bakalım ozaman belki mercimek görünür ama kalp atışı duyulur mu bilmem

saol canım biraz daha bekliycem inş aşarım çok destek oluyorsunuz bana....
Rica ederim canım.İnsallah daha da güzel olacak heersey

Canın istediyse az ye canım.Öyle oturup paketin tamamını yeme.Az yersen bişi olmaz. Benim de canım cok fena mayonez cekti buugun.Yedim valla dayanamadım Bugun benim de midem bi tuhaftı.Bulantı gibi degilde böyle kıpır kıpırdı midemin içi.Birde agız sulanması cok basladı bende.

Son düzenleme:

Sorma canım ya yasak istek uyandırıyo resmen mayonez bende çok yedim dayanamadım daha yemiycem ama canım öyle bir iki taneyle doymam ben en iyisi hiç yememek (

Şu 9 ayı Allahın izniyle kazasız belasız atlatalımda mide bulantısınada dayanacaz napalımm

kuzum abartmadığın sürece bişy olmaz bence bu kdr takıntı yapmamalıyız çek bi besmele ye bir iki tane canın çekmiş rahat ol...

merhabalar eylül anneleri ben de eylül annesiyim 16 eylül de doğdu canım oğlumşimdi kocaman erkek oldu.. inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınızz yavrularınızı inanın doğunca bütün o hamilelikteki sıkıntı ve stres bi anda gidiyor.... sağlıcakla kalınn:)

Amin Allah razı olsun hepimize nasip olur inş sağlıkla kucağımıza almak...

yok daha duyulmaz herhalde cnm çünkü bana 20 gün sonraya kalp atışlarını görürüz demişti. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Bana hala yalan gibi geliyor. Sanki doktora tekrar gidince yok öle bişey ne bebeği diyivercek gbi geliyor. :)

selam kızlar benim 16 aylık bir prensesimm var 30 eylül doğumlu şimdi ikinci meleğimi bekliyorum muhtemel dogumu 25-30 eylül inşallah...herkeze sorunsuz bi hamılelık dılıyorum iyi gecelerr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…