2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben gördükten 2 gün sonra pimpiriklenmeye başlıyorum yaa sen benden sabırlısın.
Sonra diyorum ki görsem de görmesemde elimden gelen birşey yok. Allah onu bana bağışlamışsa kalbi atıyordur. Sakin ol diyorum kendi kendime. Dikkatli olup Allaha tevekkül edicez

sselam güzel annecikler
bence de çok fazla kurcalamayın,burda keseydi,bhcgydi kıyaslarına girmeyin,çok fazla usgnin de belki zararı vardır bebeğe
kendi kendimizi yıpratıyoruz aslında güvendiğiniz bi dr.a rutin kontrellerinizi yaptırın ve gerisini allaha bırakın bencede
hayırlısıysa zaten sağ salim kucağımıza alırız inşallah.
Bence tahlil yapılır bi usg ile bakılır kese göründü herşey normal ohh çok şükür demeli insan.
pimpiriklendikçe kuruyoruz çünkü,normal mi,iyi mi,bi daha mı gitsemki falan diye.

aslında ben dr gittiğimde 7. haftaya yeni başlamıştım,kalp atışının duyulmayacağını bilsem gitmezdim,beklerdim
şimdi 2 hafta sonra gidicem hem tahlillerimi gösteririm hem de kalp atışını duyarım inşallah.

Canım Senle bizim satlarımız aynı banada kese küçük diyip iki hafta sonrasına randevu verdiler. Senin kesenin boyu ne çıktı? Birde yolk kesesini gördümü doktor?

aa öyle mi ne güzel aynı satlıyız demek :) valla ben bu soruları sormadım :)) kese normal görünüyor dedi doktorum. çok güvenirim kendisine fazla birşey sormadım :) ilk hamileliğimden biliyorum ne kadar çok araştırırsam o kadar çok endişeye kapılıyordum. :18:çok pimpirikli bir insanımdır ama bunun hiç faydasını görmedim dooğrusu :) bu defa biraz daha rahat olmak istiyorum. inşallah Allah burada olup bebeklerimizin doğum haberini paylaşmayı hepimize nasip eder

ne güzel söylemişsin :) ağzına sağlık :)

3 - 4 gündür kendimi yorgun hissediyorum....enerjim azaldı... okuldan gelince uzanıyorum hemen .... ütü yapmam lazım... kaç gündür yapmadım..... benim gibi kendini yorgun hisseden var mı*

3 - 4 gündür kendimi yorgun hissediyorum....enerjim azaldı... okuldan gelince uzanıyorum hemen .... ütü yapmam lazım... kaç gündür yapmadım..... benim gibi kendini yorgun hisseden var mı*

ay bendensin olan enerji mi kızım alıyor e kalanla da ancak yemek yapıyorum öğleden sonra pestil gibi yatıyorum valla çok zormus ya

ay bendensin olan enerji mi kızım alıyor e kalanla da ancak yemek yapıyorum öğleden sonra pestil gibi yatıyorum valla çok zormus ya

demi cnm ya 2. çocuk olunca haliyle daha çok yoruluyoruz ben ilkte de çok zorluklar çekmiştim 4 ay bulantı 9 ay diş ağrısı ama 9 ayın sonunda bebeğimi kucağıma bi aldım sen herşeye değersin dedim şimdi bunda çok şükür rahatım bulantılar henüz yok ama bu seferde yumurcak yoruyo nese ALLAH onlara uzun ömür versin anne olmakta kolay değil gerçekten

insallah calismiyorsundur...calisiyorsan da cok sert hareketler de bulunma...aslinda dusuk riski ilk uc aylik butun gebeliklerde yuksekmis((
bir daha randevu ne zaman?
inan ilac hakkinda hic bi fiktrim yok, ama nisan-mayis anneleri gibi topiklerde tecrubeliler mutlaka vardir, bilirler...

kızlar ben hiç iyi değilim ya kaşıklarim çok ağrıyor ayağa falan da kalkamıyorum neyim var bilmiyorum malum kızım La ilgileniyorum yoksa bebeğine birşey mi oluyor ki.

üzme cnm kendini inş bişey yoktur kızını fazla kucağına alma benim kız 13 buçuk kilo aldımmı kasıklarım ağrıyo senin ki kaç kilo

ben de kızım da 9 ay çektim bulantı kusma. Ama onu kucağıma aldim ya nasıl şaşkındım hatta hiç bilmiyorum ya onu temizlediler ettiler sardılar bana verdiler ay ben mi tutacagim dedim istersen biz odaya götürelim dedi hemşire yok verin dedim ay o mutluluk o korku o şaşkınlık dünyanın en tatlı en masum duygusu idi. Allahın bir emaneti. Şimdi 2. Bebeğim gelecek ve ben gene çok heyecanlıyım

üzme cnm kendini inş bişey yoktur kızını fazla kucağına alma benim kız 13 buçuk kilo aldımmı kasıklarım ağrıyo senin ki kaç kilo

15.4 kg canım ya.ayrıca ilgine çok teşekkür ederim. Hiç kalkmadım yerimden ağrı geçti biraz.

ultraonun fazlası zarar canım Allaha emanet et :)
bebişi gördün kalbi attı tamam artık gerisi Allahta her bebek düşecek diye bişey yok

Kızlar 6+2 de bhcg 15000 cıktı sizce nasıl?kesenın buyumesı guzel dedi doktor ama daha bebek görünmedi yorumlarmısınz lütfen

canım biraz daha sabret görürüsün
yolk saç kesini gördüyse boş gebelik değildir sorsaydın keşke
ama sormadysam merak etme
bir kaç gün sonra gözükür
benimkide 6+5 de 5 mm
denekki seninki 1mm ya da 2 mm görememiştir.
hergün 1 mm artar

benimki de bugün 11 mm olmuş cumartsi bebiş 5 mm di her gün büyüyor
kalp atımını kırmızıı bir şey yansıttı çok net gördüm
sesini de azcık duydum çok net değildi çok tutmak istemiyorum bebğin üzerinde dedi
bir ara çok net duyuldu ama ben hayal mayal hatırlıyorum
sata da uyumlu tam 7+ 2 dedi
cumartesi 3 gün geriden demişti özeldeki doktor
özelde gittğim doktor adet tarihime göre gebeliği yanlış söyledi galiba
tüm doktorlar internette yazdığı gibi dedi o bir gün eksik söyledi

ne guzel haberler boyle

cemrecik kız avatar resmini görünce dedimki bebek ne güzel süt içiyor dedim lıkır lıkır hiç doymuyo dedim ne zaman görsem süt içiyor maşallah inş bizim bebişlerde içer ama biberondan değil anne biberonundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…