- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Slm kızlaaaaar
Bu gün nasılsınız????
Benim biraz bulantılarım oluo okadar
Benim bir önceki bebeğimin kalbi durmuştu, kaybettim Allah şimdi buna sağlık versin.....
Geçen hafta gittim kalp atışlarını daha önceden duymuş olmama rağmen yine duymak istedimmmm
Acaba bebeğim benimle mi dieeee
Şimdi tam bi hafta olduu yine pinpiriklenmeye başladımmmm napsam yaaaa yine Dr. gitsemmi dieee
Ama bebişe zarar verir diede korkuyorummmm
Napayımm kızlarrrrr Fikriniz neee
Canım Senle bizim satlarımız aynı banada kese küçük diyip iki hafta sonrasına randevu verdiler. Senin kesenin boyu ne çıktı? Birde yolk kesesini gördümü doktor?
sselam güzel annecikler
bence de çok fazla kurcalamayın,burda keseydi,bhcgydi kıyaslarına girmeyin,çok fazla usgnin de belki zararı vardır bebeğe
kendi kendimizi yıpratıyoruz aslında güvendiğiniz bi dr.a rutin kontrellerinizi yaptırın ve gerisini allaha bırakın bencede
hayırlısıysa zaten sağ salim kucağımıza alırız inşallah.
Bence tahlil yapılır bi usg ile bakılır kese göründü herşey normal ohh çok şükür demeli insan.
pimpiriklendikçe kuruyoruz çünkü,normal mi,iyi mi,bi daha mı gitsemki falan diye.
aslında ben dr gittiğimde 7. haftaya yeni başlamıştım,kalp atışının duyulmayacağını bilsem gitmezdim,beklerdim
şimdi 2 hafta sonra gidicem hem tahlillerimi gösteririm hem de kalp atışını duyarım inşallah.
ne güzel söylemişsin :) ağzına sağlık :)
3 - 4 gündür kendimi yorgun hissediyorum....enerjim azaldı... okuldan gelince uzanıyorum hemen .... ütü yapmam lazım... kaç gündür yapmadım..... benim gibi kendini yorgun hisseden var mı*
:13:
dimi ama arkadaşım çak
ay bendensin olan enerji mi kızım alıyor e kalanla da ancak yemek yapıyorum öğleden sonra pestil gibi yatıyorum valla çok zormus ya
Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim Canım. Dün dayanamayıp doktora gittim.Kendi doktorum seminerde olduğu için başka doktorla görüştüm. Bana böyle durumların olabileceğini söyledi.Progestan verdi. sabah 1 akşam yatarken 2 tane içmemi söyledi. Şimdilik bir değişiklik yok.Ama dün bebişimin kalp atışlarını gördüm.Doktor düşük riski olduğunu söyledi.Umarım hepimiz bu dönemi problemsiz bir şekilde atlatırız. Şimdi tek merak ettiğim şey bu ilacı kulladıktan ne kadar sonra bu lekelerin tamemn yok olacağı..???
kızlar ben hiç iyi değilim ya kaşıklarim çok ağrıyor ayağa falan da kalkamıyorum neyim var bilmiyorum malum kızım La ilgileniyorum yoksa bebeğine birşey mi oluyor ki.
ay bendensin olan enerji mi kızım alıyor e kalanla da ancak yemek yapıyorum öğleden sonra pestil gibi yatıyorum valla çok zormus ya
üzme cnm kendini inş bişey yoktur kızını fazla kucağına alma benim kız 13 buçuk kilo aldımmı kasıklarım ağrıyo senin ki kaç kilo
Slm kızlaaaaar
Bu gün nasılsınız????
Benim biraz bulantılarım oluo okadar
Benim bir önceki bebeğimin kalbi durmuştu, kaybettim Allah şimdi buna sağlık versin.....
Geçen hafta gittim kalp atışlarını daha önceden duymuş olmama rağmen yine duymak istedimmmm
Acaba bebeğim benimle mi dieeee
Şimdi tam bi hafta olduu yine pinpiriklenmeye başladımmmm napsam yaaaa yine Dr. gitsemmi dieee
Ama bebişe zarar verir diede korkuyorummmm
Napayımm kızlarrrrr Fikriniz neee
Kızlar 6+2 de bhcg 15000 cıktı sizce nasıl?kesenın buyumesı guzel dedi doktor ama daha bebek görünmedi yorumlarmısınz lütfen
benimki de bugün 11 mm olmuş cumartsi bebiş 5 mm di her gün büyüyor
kalp atımını kırmızıı bir şey yansıttı çok net gördüm
sesini de azcık duydum çok net değildi çok tutmak istemiyorum bebğin üzerinde dedi
bir ara çok net duyuldu ama ben hayal mayal hatırlıyorum
sata da uyumlu tam 7+ 2 dedi
cumartesi 3 gün geriden demişti özeldeki doktor
özelde gittğim doktor adet tarihime göre gebeliği yanlış söyledi galiba
tüm doktorlar internette yazdığı gibi dedi o bir gün eksik söyledi
kızlar yavruslarinız kaç yaşında. Benim ki 2 yaşında. Şimdi den gelip seviyor öpüyor çık kardeş diyor ve erkek diyor ha ha ha
ikinmak zararli, bir gerinmek de zararli...ben bazen sabah uyaninca unutuyorum, tam gerinecegim, aklima geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?