- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Bu da benim papatyam kızlar
3 yaşında 15 kilo kardeş pek istemiyor sıpaaamm,yer annesiii
3 - 4 gündür kendimi yorgun hissediyorum....enerjim azaldı... okuldan gelince uzanıyorum hemen .... ütü yapmam lazım... kaç gündür yapmadım..... benim gibi kendini yorgun hisseden var mı*
benimki de bugün 11 mm olmuş cumartsi bebiş 5 mm di her gün büyüyor
kalp atımını kırmızıı bir şey yansıttı çok net gördüm
sesini de azcık duydum çok net değildi çok tutmak istemiyorum bebğin üzerinde dedi
bir ara çok net duyuldu ama ben hayal mayal hatırlıyorum
sata da uyumlu tam 7+ 2 dedi
cumartesi 3 gün geriden demişti özeldeki doktor
özelde gittğim doktor adet tarihime göre gebeliği yanlış söyledi galiba
tüm doktorlar internette yazdığı gibi dedi o bir gün eksik söyledi
Kızlar bende çok gerinme isteği duyuyorum yaaaaevet cnm doğru sölüyosun bende gece uyurken geriniyom uyku arasında daha sonra kasığıma ağrı giriyo ordan uyanıyorum
Teyzeleri elinizden öper yavru kuşum
allah size de böyle tatlı,cici bi kız nasip etsin erkek isteyene de erkek tabi,onun tadını ben bilmem
ama kızlar tatlı tatlı baaal oluyor...
mesaj yazarken hani bi ataç resmi varya ordan dosya ekliyosunuz yazdığınız msjda görünmüyor o an ama
yollayınca sayfada çıkıyor...
resim koymayı öğrenin daha buraya bebişlerimize aldığımız cicileri,hatta koca göbekli resimlerimizi çekip koyacağız
Ayyyyyy kız heyecanlandım bak şimdiiii
O günleride görücezmi??????
Şaka gibi yaaaaa 2 aylık olduk bile demiiiii
Amannn Ben nazara çok inanan biriyim Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizii
41 kere
Canım denemn gayet başarılıııı
Bu sandalyenin bi benzerini arkadaşım bebeğinin odasına almıştı emzirirken kullanıyorduuu
Çok rahat oluyormuşşşş
cemrecik kız avatar resmini görünce dedimki bebek ne güzel süt içiyor dedim lıkır lıkır hiç doymuyo dedim ne zaman görsem süt içiyor maşallah inş bizim bebişlerde içer ama biberondan değil anne biberonundan
ben öğendim :) ataç resnmine girin
sağda dosya ekle var ona girip
dosyaları seç deyip bilgisayarın daki doayalar geliyor seçeceksin resmi aç deyip uplod diyeceksin altta içeriğe ekla var ona tıklayacaksın bitit
Canımmmm yaaaa kusura bakma yalnış yazmışım nick iniiiii
SORRRYYY
SANIRIM UYKUM GELDİİİ
Canım sürekli BHCG yaptırmana gerek yok ki. Haftasına göre kese normal ise her şey yolundadır zaten. Boşu boşuna kendine eziyet etme bence.
aferin öğrenmişin de burası neresi kız yıkıntııı
bunu niye koydun kendi fotonu koyaydın annem
Canım denemn gayet başarılıııı
Bu sandalyenin bi benzerini arkadaşım bebeğinin odasına almıştı emzirirken kullanıyorduuu
Çok rahat oluyormuşşşş
Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim Canım. Dün dayanamayıp doktora gittim.Kendi doktorum seminerde olduğu için başka doktorla görüştüm. Bana böyle durumların olabileceğini söyledi.Progestan verdi. sabah 1 akşam yatarken 2 tane içmemi söyledi. Şimdilik bir değişiklik yok.Ama dün bebişimin kalp atışlarını gördüm.Doktor düşük riski olduğunu söyledi.Umarım hepimiz bu dönemi problemsiz bir şekilde atlatırız. Şimdi tek merak ettiğim şey bu ilacı kulladıktan ne kadar sonra bu lekelerin tamemn yok olacağı..???
tekrar özür dilerimmmmm
özür mesajımı bile biraz önce yalnış yazmışımmm
benim bir hafta sonunda lekelerim kayboldu ama şimdide ultrasonda kanamananın devam ettiğini gördü yani progestana devam..
Bugün çok yoruldum ya(
kızlar bu progestanın bebeklerimize zararı yoktur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?