2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

star trek sevenleri olarak biz de bunları çok beğendik eşimle. ama tr de satılmıyormuş:) yazın giymek lazım ki amaçlarına ulaşsınlar,bebekler dogduktan sonra yurt dışından bi şekilde sipariş ederiz diye konuşuyorduk:)

yaaa sıpalar, böyle kostümlere bayılıyorum, bir gün beter böcek bir gün supermen olabilir benim oğlan da. başa türlü kızlara yetişmek mümkün değil çünki

bence de getirtilir...

bunu hıc duymamıstım kalıtelı bısey goturmemek lazım ozaman karıstırıolarmı nedır ben derım walla benım takımları getırın dıee :)) cadolozumdur azck taa
:)))bende oleyım oyuzden kalıte gtrmucem hastaneye nıe verım onlara yaa:))
ıns olmamıstr cnm suksuk acmıs benım evımde ınternetım yok bılgıler bende de pek guncel olmazdı

emek verince daha gıymetli tabe :)

mothercare ve h&m de de anneye babaya hatta nenelere mesajlı benzer baskılı tişortler var.

bol muhabbetli olsun madem:)

hadi toparlanıp geliyorum bende

buraya da bir not bıraksak. Kapıya:):):):)

"Cumaya gittim. döneceğim"

Son düzenleme:
yeni topiği ve amacını sık sık hatırlatmak lazım ki diger arkadaşlar da habersiz kalmasınlar. ne oldu neden oldu tartışmalaı yaşanmasın.

topik sorumlusu filizyavuz arkadaş topiğe gelemediğini başkalarının ilgilinip ilgilenemeyeceğini sormuş.
bu mevzuyu konuşurken, spontan madem öyle acaba yeni topike mi geçsek denildi ve yeni topik açıldı.

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/525450-2012-eylul-anneleri.html#post24436873

neoldukı neden gelmıoo acabaa... yenı baslık acmamız dahamı ııyıı sızce..?

masallahh cnmm benımde 15 mayıstaa nekadar sürdü 2o dk suruo dıolar dogrumu ?

benımde 2 dozum pztsı

benimki 1 saat falan sürdü, çocuk dönmeyince çıktım dolaştım ortalama 45 dakka falan sürüyo

hayırdır cnm kontrolunmu var .

yok cnm sağlık ocağındaki ebe korkuttu kalp atışları yüksek ve aşağıda duruyor diye. Kalpte çok şükür sorun yokta yeri biraz aşağıdaymış. Yorulmıcan dikkat etcen dlyor ama öğretmenlikte mümkünmü. Heleki dersane öğretmenliğinde.

tentation ayrıntılı randevumu aldım 9 mayısa. Sen 400 demiştin yaaa, bana 678 te lee fiyat verdiler tel.de Senin güzel yüzünün hürmetine indirim yaptılar galiba... Neyse yapcak birşey yok...

ben artık akşamları yemeyeceğim ekmek gün içerisinde yeidkleirmizi yakaibliyoruz bir şekilde ama akşmaları yakılmıyor o yüzden akşam yemeyeceğim birde tam tahıllı ekmek yemeye karar verdim

Akşam hiç yememek olmaz. Tam tahıl/çavdar ekmeği ve yoğurt yemeğe eşlik edince, pilav makarna miktarı azalınca, sebze ağırlıklı beslenip akşam yemeğinden sonra meyve dışında bir şey tüketmeyince yeterli bence...
Hoş böyle konuştuğuma bakma ben 1 aydır tartılmıyorum. NE oldum bilmem.. Eşim tombili oldun sen diyor...

kabus geri döndü
kızlar benim bulantı kusmalarım geri döndü ne yapacam
çok zorlanıyorum tüm günüm zehir oluyor.
neden böyle oldu acaba var mı benim gibi olan?

kabus geri döndü
kızlar benim bulantı kusmalarım geri döndü ne yapacam
çok zorlanıyorum tüm günüm zehir oluyor.
neden böyle oldu acaba var mı benim gibi olan?

benimde mide bulantilarim tekrar basladi hatta onceki gun cikardim artik bebekler mideye baski yapmaya basladi ondan oluyor sanirim

kızlar hayırlı cumalar herkese.. hafta da 2 oldu sabahları krampla uyanıyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ? doktoruma söyledim magnezyum vermeyeceğim dedi çok da süt içiyorum anlamadım

benimde her iki kalçama kramp giriyor uyurken. kalkıp üç adım atıyorum geri yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…