- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
slm kızlar
biz geldikkkk
nasılsınızzz?????
bebişlerimiz nasıl??????????
Bakın buldum:
yarım bardak zeytinyağlı sabun rendesi
5-6 damla lavanta yağı limon yağı da olabilir)
2 yemek kaşıyo portakal suyu
ısırgan otu ve papatya
1 tatlı kaşığı karbonat
2 bardak su
Bir tencere içinde kaynayan 2 bardak içme suyuna papatya ve ısırgan otunu demleyin,bu çaya sabunu rendeleyin, eridikten sonra kapatın . Biraz soğuyunca 5-6 damla lavanta yağı veya limon yağını dökün. 2 yemek kaşığı portakal suyunu da ekleyin. Hepsini karıştırın şampuan hazır.
şapuan kadar köpürmesini beklemeyin. Köpük köpük yıkamak kadar temizlik hissi vermesede saç derisinin sağlığı ve kimyasallardan arınmanın verdiği rahatlık bence çok daha iyi
demişler
Hoşgeldiiinnn
biz iyiyiz yuvarlanııp gidiyoruuuz
Hoşgeldiiinnn
biz iyiyiz yuvarlanııp gidiyoruuuz
kızlar ben de 7 kiloaldım takmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca durmam gerekiyor galiba diye dusunuyorum, doguma daha cok vaar ve en cok son 2 ayda kilo alınıyormus ben spor da yapıyorum ama yedigim icin alıyorum.
ben özel hastaneye gidiyorum, gecen hafta aile hekimliğinden aradılar daha yerini bile bilmiyorum hamile oldugum hatta dr a düzenli gittigim kayıtlarda cıkmıs, tetenoz yaptırmam gerekiyormus. kendi dr ma bu hafta gidicem. siz tetenoz asısı yaptırdınız mı
Evet canım doğal bişeyayyyy önce biz mi denesek?
ne güzel doğal aslındaaaaaaaa
ne güselllll
bizde dinleniyrz,,kayınvaldem vardı 15 gündür canımı çıkardı
yazık kızımda benimle perişan oldu...
neyseki bugün gitti
Bana da 2 mayısta gel tetanos var demişlerdikızlar ben de 7 kiloaldım takmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca durmam gerekiyor galiba diye dusunuyorum, doguma daha cok vaar ve en cok son 2 ayda kilo alınıyormus ben spor da yapıyorum ama yedigim icin alıyorum.
ben özel hastaneye gidiyorum, gecen hafta aile hekimliğinden aradılar daha yerini bile bilmiyorum hamile oldugum hatta dr a düzenli gittigim kayıtlarda cıkmıs, tetenoz yaptırmam gerekiyormus. kendi dr ma bu hafta gidicem. siz tetenoz asısı yaptırdınız mı
mrb
artık bebeğimin hareketini hergün hissesiyorum ve cok hosuma gidiyor. bebek buyudukce hareklerianneye acı veriyormus
mrb
artık bebeğimin hareketini hergün hissesiyorum ve cok hosuma gidiyor. bebek buyudukce hareklerianneye acı veriyormus
Evet canım doğal bişey
yani her defasında şamp. kullanmak yerine
haftada 1 kez kullansak mesela daha iyi
ayy kaynana demeeee benimki de çarrş geliyor
ne işin var yaa ben hamişle bir kadınım ama demiii,hem çalışıyorum da yük oluyosun işte
düşünseneee
[/B]
Ben bebeğiminin hıçkırık oluşunu anlıyorum
mesela şu anda üst üste pıt pıt diye vuruyor gibi yapıyor
aam periyodik bi şekilde yani
kızımda çok hıçkırık olurdu içeride bi kere dr. da olmuştu tam usg den de görmüştüm
hopluyodu
ay canım 15 günde yamulttu beni resmennnn
herşey hazır ayağına geldi kontesinnn
hiç bi iş yapmadı kılını bile kıpırdatmadı ,bizde yorgunluktan yamuldukkkk
hiç demiyo ya bu kız hamile,çalışıyoo dur biraz yardım edeyim yorulmuştur dieee
o kadar işi yapıyrm, odaya girdiğimde malum biraz yorgun ve süzgün durduğumda ...geldiğimden beri surat asıyosunn suratsız olucak çocuk diooooo
sanki keyfimden asıyrmdaaaa.....
evet kendisi biraz laf sokmayı sever ...neyse 15 günle atlattımmAyyy inanmıyorum bi de kendince laf mı sokuyor
seninki çok fenaymııışşş
benimkinin laf sokma huyu yokturda işte çok düşüncesizdir
işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder karşıdakini hiç düşünmez
edirnede oturuyor şimdi günü varmış haftaya onun için geliyor
çok da bize hevesli değil yani
Teşekkürler mericdemir :)
Özledim sizi geri döndüm.....
Tetanos aşısını bu hafta oldum ama çok acıdı yaa. Gece kolumun ağrısından uyuyamadım....
Bebeğin hareketlerini de çok bariz şekilde hissediyoruz artık. Hatta göbüşü açıp hareketlerini izleyebiliyorum. Karnımda dalgalanma yapıyo. Çok güzel bir duygu.
Onunla konuşmaya başladım. Şarkı söylüyorum, neler yaptığımı, neler yediğimi anlatıyorum. Yavaş yavaş annesinin sesini tanısın :)
mrb kızlar rabbim evletlerımızı saglıklı ve hayırlı bir şekılde kucagımıza almayı nasip eder inşallah rabbim bu yolda ugraşan arkadaşlarımızında yüzünü güldürsün istiyorum kızlar bende tüp bebek yoluyla hamile kaldım ve nasipse eylül annesi olucam 8 eylül nasipse kızlar bu hamilelik takvimine nasıl üye oldunuz merak ettim birde bnmde kızım olacak hareketlerini artık net hissediyorum 22 haftalık bazen oluyor hareketleri çok güçlü bazen oluyor hissedemicem kadar az oluyor ve bu durumda beni bazen korkutuor ve bazende akşam 5 e kadar tık yok ondan sonra kıpırdamaya başlıyor aranızda böyle olan varmı knşmalarıma tepkı vermiyor müzik açıyorum son gaz bişekılde tepkı vermiyor ama elektirik süpürgesinden blendırdan korkuyor nezaman çalıştırsam kıpırdıyor birde karnımda sıkışınca kıpırdıyor yanı böyle bis anormalis birde siz neler yapıosunus bebeklerimiz için nasıl knşuyor ne yiyor nasıl egzersizle yapıyorsunuz bnm sırt agrılarım çok oluyorr kızlar halıyle tecrübesizim yardım istiyorum ha birde ekşi ve tatlıya tepkı veriyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?