2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende basını okuyunca kayınvalıdelerınız yardıma geldı andım :)

yuh yanı ...bu surumda hızmet ıstemesınler barı...

kızlar merhaba,
ben bu hafta tekrar kusmaya başladım ya. sizde de var mı mide bulantısı ve kusma

sımdılık bısey yok cnm ıns da olmaz 16 haftaya kadar bıktım kusmaktan zaten (

ozel msjda yazabılırsın cnm ...
masallahh canımm kızınnaa.. hgg buaradaa cok uzaklarda kalma.. bızde öptk kızımla :))
ewt cnmm 2 dozuda sımdı pztsı olucamm

sırt üstü yatmanın biras tehlikeli oldugunu duydum bu yüsden uzun süreli yatmıyorum öyle o şekılde bebekler çok rahat hareket ettikleri için kordon dolanması oluyormuş birde kan dolaşımı yavaşlıyormuş sanırım:26:

evet bende duydum
hep yan sol yana yat dedi doktor psikolojik olarak rahatsız oldum gece kaç kere kalktım aa sırt ütü dönmüşüm deyip tekrra sola yattım ama gece
istemsiz olarak sırt üstü oluyorum
zaten sırt üsütü yatınca kıpır kıpır demek rahat hareke tediyorlar sırt üstü

uuzn süredir sen de yoktun canım kaynanan geldi diye mi?
bend e sırt üstü yatınca çok hiisdiyorum ama
yatmamk lazımmış

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
ben bu hafta tekrar kusmaya başladım ya. sizde de var mı mide bulantısı ve kusma
benimde 1 aydır kusma olmuyordu ama dün gene başladı bugün yok anlamadım bende ama 2 -3 gün üst üste yoğun yeşil erik yedim ondan olmuş olabilir
diye düşünüyorum mide asitimi arttırmış olabilir .

bende sola yatırıyorum sola yatmaktan kolum ağrıyor artık ,bebişler için dayanıcaz.

benimde bazen oluyor canım normaldir bence bana doktorum bol bol süt yoğurt peynir tüket demişti

kızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44:

bende bazen kan kusuyorum canım küçük miktarlarda burnumda kanıyor zaman zaman ama normal olduğu nu duydum çok sık olmadıkça endişelenme

baya bı eylul koymayı duusunenler varr cnmm hayırlısı olsun ..dr gıdıp bı danıs ıstersen cnmm ..demır ılacını bana eczaneden ac karnına bulantı yapıosa kahvaltıdan sonra ıcebılırsın dedı ama ben kahvaltıdan 1 saat sonra ıcıyorumm saat 9 gıbı..

merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım valla bir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk

merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım valla bir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk

bende çok gidiyorum gece özellikle 7 yi falan buluyor o yüzden çok su içiyorum ya susuz kalmayayım diye

kayra. ismini düşünebilirsin kızada erkeğede olan bi isim manasıda çok güzel Allahtan gelen iyilik ihsan lütüf ve yardım manasın da bizde ikinci isim olarak düşünüyoruz

Mutlu pazarlar anneler :)

Dün doktora gittim,benim de kızım olcakmıış

gözün aydın olsun

Kızlaaar yaaa +9 kilo diyorum
dombili oldum diyoruuuummmmmm,ayaklar diyorum 38,5 oldu diyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
yokmu sesimi duyan bendeeeeeeee diye bağıran bi arkidiş yaaaa

momycim ben de o kadar aldım ama benim ikiz
süttendir sütten.
hele kazandibinden hiiiç diildir

benimkiler dde erkek. önmümde basket topu taşıyorum sanki:))

hoşgeldin filiz. senin ve bişinin iyi olmasınaa sevindik.
az kaldı tatile. yaklaştıkça dayanması da güç oluyor:)

çok geçmiş olsun. ben yaşamadım ama bazen dışardn bişiler yediğimde yanma oluyor çok fena. gaviscon şuruptan içiyiorum o vakit

hahahaha ay koptum :))))))

oy oy oyyy. ne anlayışsız kaynanaymış o öyle. yam soplaık

ben daha yaptırmadım. haftaya çaıgırılar sanırsam
töbe töbeee

kullanıcı paneline girip kurcalarsan bebegini muhtemel dogum tarihi bölümü var. oraya tarihi yazıyorsun, kendilliğindn ekleneiyor.

alttaki takvimleri de http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html bu adrestan bakıp yapabilirisn

kızına da

minik kusum kac gr oldu acabaa dr gıtmeyede daha cok varr en son 19 haftlıkken 253 du nekadar oldu acaaba cok merak edıyorum:44::44:

kızlar biz gene alışverişteydik

ikea ya gittik, kuzuların karyalolarını aldık beyaz. tanesi 220.
şifonyer aldık o da beyaz
bakınırkan 200 liraya 3 kapılı, düz, beyaz dolap gördük. bi tarafı sadece raf, bi tarafı hem raf hem askı olanlardan. hata eşim o kısma bahaustan bi raflık tahta daha kestircek. portatif.
ondan aldık. başka yerden de sevimli kulplar bakıp alıp kulpları değiştiririz dedik. hani olur da bi de güzel sticker bulursam kapağına yapıştırırm diye düşünüorum

totalde 800 e, 3 kapılı dolap+ şifonyer+ 2 karyola. fena da bi takım olmadı hani :)
bu arada karyolalar ananeden hediye

gap'ta 3 parça ürüne indirim üzerinden bi %50 daha indirim varmış.
içi kürklü şapkalı kulaklı mont aldık. tanesi 20 liraya geldi:)

c&a dan da kot pant aldım. tanesi 16 liraya
anane de battaniye aldı:)

biz nerdeyse hazır sayılırız artık teyzeleri :)
sağlıkla gelsin kuzular. bundan sonra bol bol dua vakti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…