2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gule gule kullansin kucuk adamlar.misil misilda uyusunlar.c&a dan bizde dun kot aldik ogluma 2-3 aylik 16 liraydi:)aynisi sanirim.

bende basını okuyunca kayınvalıdelerınız yardıma geldı andım :)

yuh yanı ...bu surumda hızmet ıstemesınler barı...
yaaa nedemezsin,,,,hizmet ettirmeye gelmiş hanfendiiii

evet canım ondan yorgunluktan geceleri ağzım ayrılıyordu ,vakit olmuyordu buraya girmeye,nihayaet şimdi rahatımmm
sırt üstü yatmanın zararlı olduğunu bende duydum tatlım zaten fazla uzun süre yatamıyrm ben,belim ve kuyruk sokumum acayip ağrıyoo daha sonraaa

merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım valla bir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk
ay o problem bende de var yaaaa.....

ooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh beyefendiler güle güle iyi günlerde kullansınlarrrrr

teşekkür ederiz teyzesi:)

ama bugün kaç kere çşe gittim bi ben bilirim:) durup durup çşm geldi die mızmızlanan bi tip

ayy ne güzel güle güle kullansınalr :)
fotoalrıbnı eklersen seviniriz görmüş oluruz eylül annenelri bebkelrinize ne aldınzı diye forum var oaraya

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ebislerimize-neler-aldik-hadi-paylasalim.html

Son düzenleme:
tentation... süpersiniz ya... çok uygun fiyata gelmiş hakkaten...hayırlı olsun...ben öle internetten bakıyorum..bebefix deki fiyatlar da nispeten uygun ama güven meselesi işte.. ordan bikaç begendiğim model var...bakalım napıcaz...

haklısın cesaret vermeliler en iyisi bülent hocaylada görüş farklı fikir olur sen olumsuz düşünme yinede Allahım yardımcımız olsun..

selam kızlar bende yarın 20 haftalık oluyorum bu ikinvi hamıleligim fakat ılkınden çok çok farklı..bi kızım var şimdi de bi erkek bekliyorum nasip olursa. yanlız bebegin hareketlerını göbegımın 3 parmak altında hissediyorum dr usg de baktı evet çok aşşagıda bebek bol bol dinlenmelisin dedi küçük bi kızım oldugu için bu çok zor malesef...bunun dışındaki fark kızımda 20 haftada 1o kılo alan ben şimdi sadece 1 kılo aldım oda tok karnına 1 kılo fazla çıkıyo sabah ac karnına yıne aynıyım..göbegim hamıle oldugumu belli edecek kadar çıkmadı henüz varmı aynı durumda olan dr normal oldugunu bebegın çok saglıklı oldugunu söyldi ama yınede tedirgin oldum.

Günaydın güzel anneler. Ben tuhaf tuhaf rüyalar görmeye basladım.Rüyalarımda hep bebegime bişeyler oluyor. Çok etkileniyorum. İnsallah saglıkla gelir bebeğim

Günaydın güzel anneler. Ben tuhaf tuhaf rüyalar görmeye basladım.Rüyalarımda hep bebegime bişeyler oluyor. Çok etkileniyorum. İnsallah saglıkla gelir bebeğim

gunaydın cnm sureklı bebegımızı dusunduguumuz ıcın ruyalar goruyoruzz bende cok goruyorumm kızım olcak ama ruyamdakı hep erkek cocukk :) ne demısler ruyaalar tersıne cıkarmıss... hayra yor kötü seyler duusunmee.. bolbol dua et cnmm ..

hayırlısı olsun cnmmm bende gobek delıgımın hemen altında hıssedıyorumm.. dr gıttıgımde bısey solemıo bende bosuna canını sııkıosunn allahhım yardımcın olsun kızında kucukmuss ama kucagına almaa dıkkat et cnmm benım gobek aldı basını gıttı göğüslerımı hıc sormaa genelde 2 bebekte dahaa az alıo annelerr bebegın olması gerektıgı gıbıyse ozaman sorun yok cnm kac gr soledılermı ?

günaydın canınızı sıkmayın moral çok önemli kıymetli bebeklerimize dikkat edelim demi güzel anneler

Günaydın Herkese..

kızlar cuma dgünü dişimi çektirdim,kurtuldum kabusumdan..çekilen yer hala ağrıyo ama olsun çürük ağrısının yanında bu hiç bi şey..oda bi kaç gün içinde geçer dedi dr..

gunaydın cnm gecmıs olsunn ohh hadııı gozun aydınnn benımde bugunn 2 doz ıgnem var tetanozz ogleden sonra gıdıcem bakalımm nasıl olcak ınsbu sefer acımaz ılk ıgnemm 2. gunu cok agrı yapmıstı .

gunaydın cnm gecmıs olsunn ohh hadııı gozun aydınnn benımde bugunn 2 doz ıgnem var tetanozz ogleden sonra gıdıcem bakalımm nasıl olcak ınsbu sefer acımaz ılk ıgnemm 2. gunu cok agrı yapmıstı .

teşekkür ederim canım..inşallah çok canın yanmaz ya bu arada ben senin park yatağını çok beğenmiştim beşik yerine yanı başıma ondanmı alsam acaba hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum

19,90

11.90 ıkılı üst beraber fıyatıı bence ii

16,90

26,90
mayomuz nasıl kızlar bunlara bayıldımm netten arastırdımm bugun carsıya ınıp lcwaıkıkı yı toplayıpp eve gelesım varr bazıları acaıp ındırımdee

29,00

19,90

12,90

9,90

en sondakı ıkılıı ust 1o tl..

24,90

25 tlden 3.8o dusmus buda..

teşekkür ederim canım..inşallah çok canın yanmaz ya bu arada ben senin park yatağını çok beğenmiştim beşik yerine yanı başıma ondanmı alsam acaba hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum

bızde cok dusunduk en ıyısının boyle olucagına karar verdık kızım olcagı ıcın pembe bıle almayı dusunmedım ıkıncı ıcınde ortak renk baktık kırmızı aldık.. ılerısı ıcınn toplaması acısından cok pratık kucuk cantası var toplayıp kaldırabılırsınn.. bıze bu mantıklı geldı cnm buda sallanıoo sonucta ılerde oyun parkı olarakta kulllanılırr..oyuzden bırazkalıtesınden aldıkk dıgerlerıne gore kuması cok gusell dayanıklı .. 100 den baslıo zaten boy boy .. anneanne aldı zaten masraftan kacınmadıkk en ıyısı olması taraftarıyımm ..

Son düzenleme:

bizimkini de anneanne alcak inşallah..2 katlı olması beni tedirgin ediyo gidip mağazada görmek daha iyi...beşikli kısmı rahat kullanılırmı onu bilmiyorum

bizimkini de anneanne alcak inşallah..2 katlı olması beni tedirgin ediyo gidip mağazada görmek daha iyi...beşikli kısmı rahat kullanılırmı onu bilmiyorum

park yatagı netten alan arkadaslarım da varr gormeden almak ıstemedıkk .. gıdıp yerınde gormekk dokunmak ıstedım benn bebegım yatıcak ıcınde sonucta annesı pımpırıklı zatenn :)) hayırlısı olsun cnm dusundugun renk varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…