2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet ya cok para ıstyolar oyuzden bende devletten aldım randevu ilk 3 mayısa almıstım ben onu kısırlık tedavısıne almısım yanlıslıkla :))))sonradan farkettm degstrdım

bende normalde özele gidiyorum ama 100lira dediler doktorumda zaten ben bi sorun görmüyorum ama yaptır bakalım dedi devlet hastanesine yönlendirdi bende gün aldım çarşamba günü gideceğim bakaalım inşallah bebişlerimiz sağlıklıdırlar...

suksuk benide eklermisiiiiinnnnn KULLANICI:sibel_saa SAT:28 kasım 2011 BEKLENEN DOĞM TRİHİ:03 eylül 2012 YAŞ:22 KG:84 BOY:1.78 ŞEHİR:ısparta KAÇINCI ÇOCUK:1 CİNSİYET:erkek İSİM: EFE

selam kızlar istanbuldan baya annemiz var galiba ne dersiniz doğurmadan buluşup tanışalım mı malum doğurunca evden biraz zor çıkıcaz

Annişler merhaba,

nasılsınız? benim bugün çok sırtım ağrıyor ya

sırt ağrısı bende de başladı

çok güzelmil güle güle kullansın annesi :)

biz de burdaki lcw ya bakalım dedik, asabım bozuldu çıktık, hem erkeklere göre dogru dürüst bişi yok, hem de olanları 1 aylık 1 yaş, 2 yaş birbirine girmiş..

OYYY MAŞLLHBEN 1,5 AYDR GORMUYRM DEVLET HASTANESNE GTTIM AMA ORDA GOSTERMEDILER BEBISI OZLEDIM KUZUMU 3 HAFTADA OKDR TOPLUYOSA BEBIS BENMKI KOCAMN OLMUSTR BELKI:))))

bende en son 19 haftalık gordumm nasıl oldu acabaa kac grr ( meraktan catlıcamm ama haftaya ayrıntılıda anca gorebılıcem 15 mayısı beklemem gerekıo

selam kızlar istanbuldan baya annemiz var galiba ne dersiniz doğurmadan buluşup tanışalım mı malum doğurunca evden biraz zor çıkıcaz

super fıkır keske zonguldaktanda bırılerı olsada bulussak sanırım ankara ıstanbul bursa yogunluktaa ..

benımde 15 mayısta cnm hayırlısı ıns

suksuk senin adın ne şekerim niclerle hitap etmek tuhaf oluyor dimi kızlar benim adım derya anaokulu öğretmeniyim 2 yıldır çalışmıyorum memnun oldum efendiim

benimde aynı senin gibi canım bir kızım var oğlum olucak şimdilik normal kilomdan 1 kilo fazlayım 22. haftamdayım ama dr. bebeğin gelişimi iyi dediğinden endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum

selam annecikleeer.. nasılsınız bebişler nasıl?? benim kuş hiç hareket etmedi bu gün.. şöyle bi uzandım hadi kızım benim, hadi anasının kuzusu bi tekmeliyver dedim yağladım tuzladım ama yok... uyuduğuna vererekten biraz daha bekliyorum....:18: :18:

aaaaa bende bugün oldum 2. Aşımı hatta bide kan verdiim tahlil için.. Bakim cuma günüde doktoruma gitmek istiyorum kuzumu 1 aydır görmedim

nazmı yapıyormuş annesineeee minik kız

kızlar,
sizdede akıntı oluyor mu yaaa
ben bıktım artık, Dr. um sarı yada yeşil olursa tehlikeli demişti,bi rara o renklerdeydi,
vagia flora diye bi vajinal kapsül verdi kullanırken gayet ii bi problem yok bitti yine başladı
ama beyaz sanırım problem yaratmaz ama hi,jyenik hissedemiyrm kendimi......

Merhaba annişler :)
Biz de işten eve geldik, yemeğimizi yedik, kızımla balkonda hava alıyoruz. Karnı doydu oynamaya başladı :)
Herkesi çok öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…