evet ya cok para ıstyolar oyuzden bende devletten aldım randevu ilk 3 mayısa almıstım ben onu kısırlık tedavısıne almısım yanlıslıkla :))))sonradan farkettm degstrdım
Annişler merhaba,
nasılsınız? benim bugün çok sırtım ağrıyor ya
Eki Görüntüle 409134 Eki Görüntüle 409135 Eki Görüntüle 409141 Eki Görüntüle 409142 Eki Görüntüle 409143 Eki Görüntüle 409147 Eki Görüntüle 409148 Eki Görüntüle 409149 Eki Görüntüle 409150
kızçemın cıcıslerı kızlar nasıl ben bakmaya doyamıyorumm
Eki Görüntüle 409140
buda 75 tl alısverıs yapanlara anneler gunu hedıyesıı ıkı havlu ve mıs kokulu bı sabun var :))
OYYY MAŞLLHBEN 1,5 AYDR GORMUYRM DEVLET HASTANESNE GTTIM AMA ORDA GOSTERMEDILER BEBISI OZLEDIM KUZUMU 3 HAFTADA OKDR TOPLUYOSA BEBIS BENMKI KOCAMN OLMUSTR BELKI:))))
selam kızlar istanbuldan baya annemiz var galiba ne dersiniz doğurmadan buluşup tanışalım mı malum doğurunca evden biraz zor çıkıcaz
benımde 15 mayısta cnm hayırlısı ınsbende normalde özele gidiyorum ama 100lira dediler doktorumda zaten ben bi sorun görmüyorum ama yaptır bakalım dedi devlet hastanesine yönlendirdi bende gün aldım çarşamba günü gideceğim bakaalım inşallah bebişlerimiz sağlıklıdırlar...
selam kızlar bende yarın 20 haftalık oluyorum bu ikinvi hamıleligim fakat ılkınden çok çok farklı..bi kızım var şimdi de bi erkek bekliyorum nasip olursa. yanlız bebegin hareketlerını göbegımın 3 parmak altında hissediyorum dr usg de baktı evet çok aşşagıda bebek bol bol dinlenmelisin dedi küçük bi kızım oldugu için bu çok zor malesef...bunun dışındaki fark kızımda 20 haftada 1o kılo alan ben şimdi sadece 1 kılo aldım oda tok karnına 1 kılo fazla çıkıyo sabah ac karnına yıne aynıyım..göbegim hamıle oldugumu belli edecek kadar çıkmadı henüz varmı aynı durumda olan dr normal oldugunu bebegın çok saglıklı oldugunu söyldi ama yınede tedirgin oldum.
kızlar 2 aşımı oldum geldımm :)) dönüşte lcw gırdımm aman allahım neler neler gelmıss agzım acık kaldı :)) almadanda cıkmadımm cunkı dayanamadımm :)) aldımm bende sımdı fotolarını cekıpp yukluycem bıde 75 tll ve uzerı alısverıslerde anneler gunu hedıyesı verıolarr :))
selam annecikleeer..nasılsınız bebişler nasıl?? benim kuş hiç hareket etmedi bu gün.. şöyle bi uzandım hadi kızım benim, hadi anasının kuzusu bi tekmeliyver dedim yağladım tuzladım ama yok... uyuduğuna vererekten biraz daha bekliyorum....:18: :18:
kızlar bende ara ara adet sancısı gibi kasık agrıları oluyor. sizde de var mı? normal mi?
kızlar bende ara ara adet sancısı gibi kasık agrıları oluyor. sizde de var mı? normal mi?
aynen öyle canım.. nazlı kızçe.. anası kılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?