kızlar,
sizdede akıntı oluyor mu yaaa
ben bıktım artık, Dr. um sarı yada yeşil olursa tehlikeli demişti,bi rara o renklerdeydi,
vagia flora diye bi vajinal kapsül verdi kullanırken gayet ii bi problem yok bitti yine başladı
ama beyaz sanırım problem yaratmaz ama hi,jyenik hissedemiyrm kendimi......
Merhaba annişler :)
Biz de işten eve geldik, yemeğimizi yedik, kızımla balkonda hava alıyoruz. Karnı doydu oynamaya başladı :)
Herkesi çok öpüyorummm
bende bugün bebişimi gördüm arkadaşlar yüzünü bize doğru döndü çok heyecanlandım yaa22.haftamdayım 457 gr. olmuş bebişim dr. normal dedi ayrıntılı ultrasonu istanbulda hangi devlet hastanesinde yaptırdınız arkadaşlar özeller çok pahalı gerek yok bence onun yerine oğluşa cicişler alırım
selam annecikleeer..nasılsınız bebişler nasıl?? benim kuş hiç hareket etmedi bu gün.. şöyle bi uzandım hadi kızım benim, hadi anasının kuzusu bi tekmeliyver dedim yağladım tuzladım ama yok... uyuduğuna vererekten biraz daha bekliyorum....:18: :18:
bendede var kasık ağrısı hep vardı hamile kaldığımdan beri geçmedi yaws ama normal mişşşş
kızlar,
sizdede akıntı oluyor mu yaaa
ben bıktım artık, Dr. um sarı yada yeşil olursa tehlikeli demişti,bi rara o renklerdeydi,
vagia flora diye bi vajinal kapsül verdi kullanırken gayet ii bi problem yok bitti yine başladı
ama beyaz sanırım problem yaratmaz ama hi,jyenik hissedemiyrm kendimi......
şükriye cnm mennun oldumm bende guzellık uzmanıyımm esımın tayını zonguldaga cıktı buraaya evlendık bızde ızmırden geldık... bende su an calısmıyorumm burda benım meslek pek tercıh edılmıoo bıkac yer varr.. onlardada sartlar ıı deıl bende bebegımı buyutucem bakalımm hayırlısı..suksuk senin adın ne şekerim niclerle hitap etmek tuhaf oluyor dimi kızlar benim adım derya anaokulu öğretmeniyim 2 yıldır çalışmıyorum memnun oldum efendiim
zaten dogum gunlerımızde aynı cnm senle ..:))ası yerrımde sımdılık bı agrı yok ıns gecede olmaz senın nasıll.. bende 3 hafta olduu gormeyelıı merak edıyorum nekadar buyudu dıe 15 mayıstaa ayrıntılı ultrasonum var sen yaptırdınmı pekı ?aaaaa bende bugün oldum 2. Aşımı hatta bide kan verdiim tahlil için.. Bakim cuma günüde doktoruma gitmek istiyorum kuzumu 1 aydır görmedim
bendede olmustuu ama 1,5 ay once cnm sımdı gectı ben hergece yaglanıyorumm gürese cıkıcakmıs gıbı yatmadan oncee ondan sonra olmadı bıdaha :)kızlar kasık agrılarının olması normalde pekı bu kaşıntı normalmi deli gibi uyuz gibi kaşınıyorum sizdede varmı varsanasıl önlüyorsunuzz:44::44:
Ben ayrıntılı ultrasonu zeynep kamilde yaptırdım. İyi geçti. Doktor çokyakından ilgilendi. Yüzünün güzel bir fotosunu çekemedik elini yüzüne kapatmıştı. Sanki özelmiş gibi doktor git bi tur at gel yüzünün resmini çekip sana vereyim dedi. Sonra resimlerimizi alıp eve geldik. Devlette şansına doktor iyi gelirse çok iyi. Doktor gıcıksa yandın. Biraz şansla alakalı.
Medical Park 300 tl istedi. Bence çok fazla gerçekten de.
Myomlarım büyümüş benim. Başka myomu olan var mı? Elimle hissedebiliyorum. 3,5cm olmuşlar iki tane. Doktor önemli değil dedi. İnternetten de baktım ikinci üçayda hormonların etkisiyle büyüyebiliyormuş. Sonra kendiliğinden küçülürmüş.
Bu arada göbişim resimlerini ekledim ben de profilime :)
şükriye cnm mennun oldumm bende guzellık uzmanıyımm esımın tayını zonguldaga cıktı buraaya evlendık bızde ızmırden geldık... Bende su an calısmıyorumm burda benım meslek pek tercıh edılmıoo bıkac yer varr.. Onlardada sartlar ıı deıl bende bebegımı buyutucem bakalımm hayırlısı..
Zaten dogum gunlerımızde aynı cnm senle ..:))ası yerrımde sımdılık bı agrı yok ıns gecede olmaz senın nasıll.. Bende 3 hafta olduu gormeyelıı merak edıyorum nekadar buyudu dıe 15 mayıstaa ayrıntılı ultrasonum var sen yaptırdınmı pekı ?
Bendede olmustuu ama 1,5 ay once cnm sımdı gectı ben hergece yaglanıyorumm gürese cıkıcakmıs gıbı yatmadan oncee ondan sonra olmadı bıdaha :)
Kızlar ben 76.2 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay 2 kg verdim şuan 75.4 kiloyum yani hala kilo alamadım ama bebişim iyi çok şükür geçen hafta doktora gittiğimizde 18+1 di boyu 18.2 kilosu 264 gr dedi doktor. Benimle aynı durumda olan var mı acaba kilo konusunda ??
CNM 19 HAFTALIKKEN BENIM BEBISDE 253 GR 15 CM DIKızlar ben 76.2 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay 2 kg verdim şuan 75.4 kiloyum yani hala kilo alamadım ama bebişim iyi çok şükür geçen hafta doktora gittiğimizde 18+1 di boyu 18.2 kilosu 264 gr dedi doktor. Benimle aynı durumda olan var mı acaba kilo konusunda ??
suksukcum benim 1.aşıda 2.gün başladı sancı 2 gün kadarda ağrı yapmıştı.bunda şimdilik bişi yok ama yarın olucak die korkuyorum..:18: Ben bu hafta gidicem doktoruma ayrıntılı için ama geçen gittiğimizde doktorum çok yoğun olduğu için detaylı konuşamadık. Bnmde bu sefer ayrıntılı ultrasona girmem gerekio heralde ... Ama özel yer bakalım ne kadar dicekler çok merk ediorum... :44:
Suksuk cicileriniz hayırlı olsun
güzel günlerde giydir prensese
saol canımm
ayy kilo almayanları okuyunca ne yazacaktım unuttum sinirlerim bozuldu yaa
Canım bendede var myom 3 tanecik....
ilk gebeliğimde oluştular,hatta ilkini kaybetme sebeplerinden birinide myom kaynaklı olduğunu söyleyen Drlar olduuu
nası elinle hissediyosun canım anlamadımm
benim 1 tanesi hamileliğimin başında 3 cm di şimdi 5 cm olmuş.. son 3 haftadırda küçülmeye başlamış,dejeneremi oluyomuş neeee
Dr. uma bugün sordun tehlike teşkil ediyomu die hayır dedi ,normal doğumada engel değilmişşş
sevindim bendeeee
çok çok şirin gözüküyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?