2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Suksuk cicileriniz hayırlı olsun
güzel günlerde giydir prensese

ayy kilo almayanları okuyunca ne yazacaktım unuttum sinirlerim bozuldu yaa

bence hiiiiç sinirlenme keşke 10 kilo alsaydım da şu mide bulantılarım olmsaydı ağzımda o zehir gibi tat olmasaydı. hala sürekli bulantım var ğzımdki iğrenç tat eçmiyor yni şöye doyasıy keyifle yemek yemeyi özledim

maşalah :)
bide bugün beylikdüzünde miniço mağazasına baktım ne ararsan var valla hemde fiyatları gayet uygun geldi bana istanbuldada birkaç şubesi var sanıım bakmanızı tavsiye ederim

beylildüzünde nerde tam olarak?

ne güzel gebeş olmuşsun filiz :) sana da kuzuna da

ve aleyküümselaammm
analı babalı büyüsün kuzun

ben gebe kalmadan once miyom oldugunu ogrenmistim, doktor zararsiz demisti. bir sonraki kontrolde sorayim ne alemde diye, unutmustum ben de, iyi ki okumusum mesajini...

günaydınnnn kızlaaar :126: kahvaltımı yaptım geldimm yine ekmeğe dadandım ben off nasıl bırakacağım şu ekmeği bilmiyorumm önceden ekmeğin yüzüne bakmazdım şimdi kahvaltıyı onsuz yapamıyorumm, birde hala makarna deliliği devam ediyor

Günaydın canım.. Bende hiç ekmek yemezdim sevmezdim şimdi bende çok yiyiorum çok kilo aldırıyo bana ekmek ve hamur işleri daha kahvaltımı yapmadım ben zaten sarhoş gibiyim çok uyudum ondan mdır anlamadım ben gidip evimi toplayayım kışlıkları kaldıracam güyaaa ama hi halim çekmiyo uf ya yorganları felan nasıl inidirp kaldırcam

habire acıkıyorum anca ekmek yiyince doyuyorum ama azaltmam lazım artıkk, ben o işleri bitirdim şükür sende yavaş yavaş yap birden zorlama kendini

habire acıkıyorum anca ekmek yiyince doyuyorum ama azaltmam lazım artıkk, ben o işleri bitirdim şükür sende yavaş yavaş yap birden zorlama kendini

Oh ne güzel sana canm. Bende bitirecektim de bir türlü nasip olmadı yatak odasını bir düzenlesem hurçları felan yatağın şeklini değişecez bebişin yatağı sığsın diye ama bir türlü yapamadık bu hafta sonu yaparız heralde eşimle.. Pazartesi doktora gitcem fazlalık 3 kilom var kesin kızacak bana

merhabalar allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsln:) ara ara uğra valla bize tecrübeelrini anlatırsın. Kızlaaarr günaydın. Ben kalktım eşimi işe gönderdim. Kahvaltı yapayım dedim ama çooook ilginçtir cnm istemiyor:) ay ben artık hareket ederken tıslıyıp duruyorum. Dün biraz gezdik bugün belim kopuyor. İsim olarak ırmak düşünüyoruz ama yanına bir isim daha istiyorum varmı fikri olaaaann:)

gunaydın kızlarr ..

Eklentiler

• $pressimages_2540EylulGel_200.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
günaydın herkese annecikler..
günaydıııın dişin nasıl oldu cnm

sanada günaydıın benimde bu sbah az bi belim ağrıdı şimdi geçti merdiven fln çıkarken çok zorlanıyorum bende, ırmak hoş isim yanına ne olur bilmemki ben daha oğluma bulamadım

günayyyydınnn arkadaşlar çok fena hapşuruk kırizi geçirdim göbüşüm acıdı bişey olmamıştır bebişime degilmi.

günayyyydınnn arkadaşlar çok fena hapşuruk kırizi geçirdim göbüşüm acıdı bişey olmamıştır bebişime degilmi.

gunaydın cnm korkma bısey olmamıstırr gecen ay grıp oldugumda bende cok hapsurmustumm sukur bısey olmadı bebegımız su an en guvenılır yerde

Günaydın kızlar.
Kahvaltıyı ihmal etmeyinnnn. Süt ve muz ile başlangıç. Sonra yumurta peynir... güzel bir kahvaltı...

teşekür ederim cevaplarınız için iyiki varsınız

ırmak naz dedim sonra vazgeçtlm neyse bulcaz artık bişiler erkek olursa toprak diyordum bende hayırlısı olsun hepsi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…