günaydın herkese dün ve bugün düşük tansiyonla uğraşıyorum az önce sağlık ocağından geldim 8-5 tansiyonum bebeğin kalp atışlarını dinledik doktora göre sorun yok ama benim içim rahat etmiyor işte.sürekli bir baş dönmesi dün de böyleydim.öğleden sonra doktor randevum var zaten tabi gidebilirsem bu durumda. serum takılabilir son noktada dedi ama beslenme ile ilgili bir sıkıntım yok çok şükür.Yüksek tansiyon zararlı biliyorum ama böle düşük olunca da günün berbat geçiyor.
günaydın herkese dün ve bugün düşük tansiyonla uğraşıyorum az önce sağlık ocağından geldim 8-5 tansiyonum bebeğin kalp atışlarını dinledik doktora göre sorun yok ama benim içim rahat etmiyor işte.sürekli bir baş dönmesi dün de böyleydim.öğleden sonra doktor randevum var zaten tabi gidebilirsem bu durumda. serum takılabilir son noktada dedi ama beslenme ile ilgili bir sıkıntım yok çok şükür.Yüksek tansiyon zararlı biliyorum ama böle düsük olunca da günün berbat geçiyor.
elifimin canı sıkılmıs dısarı cıkmak ıstıyo sanırımmm karnımı delıp cıkıcakmıs gıbı tepınıo benım yaramaz kızımm
harıka bır deneyım kesınlıkle.....ama annesı dıkkat et zilli çıkacak galıba bu kızlarrrdesene gezmek için bahanemiz hazır artık
eklıyım cnmmsuksusk beni eklememişsin listeye, bak bozuldum şimdi :) ne yazıyoduk unuttum aklımda kalmadı ama hatırladığımı yaziim, şehir ankara, sat 24 aralık 2011 beklenen doğum tarihi 29 eylül 2012 bir kızım var. yeni bebişimin cinsiyeti belli değil henüz. :)
ırlat
bence ırmak tek başına şahane.. öyle naz lı su lu eklere hiç gerek yok..
hamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....
24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,
*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy
kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız
ben 19 haftayla 21 hafta arası 13 saat uzaklıkta olan annemlerın yanına gıttım ..dr ızın verdı.. bı sorunda yasamadımm bulantı v.shamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....
24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,
*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy
kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız
Eki Görüntüle 409134 Eki Görüntüle 409135 Eki Görüntüle 409141 Eki Görüntüle 409142 Eki Görüntüle 409143 Eki Görüntüle 409147 Eki Görüntüle 409148 Eki Görüntüle 409149 Eki Görüntüle 409150
kızçemın cıcıslerı kızlar nasıl ben bakmaya doyamıyorumm
Eki Görüntüle 409140
buda 75 tl alısverıs yapanlara anneler gunu hedıyesıı ıkı havlu ve mıs kokulu bı sabun var :))
merhabalar allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsln:) ara ara uğra valla bize tecrübeelrini anlatırsın. Kızlaaarr günaydın. Ben kalktım eşimi işe gönderdim. Kahvaltı yapayım dedim ama çooook ilginçtir cnm istemiyor:) ay ben artık hareket ederken tıslıyıp duruyorum. Dün biraz gezdik bugün belim kopuyor. İsim olarak ırmak düşünüyoruz ama yanına bir isim daha istiyorum varmı fikri olaaaann:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?