2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın herkese dün ve bugün düşük tansiyonla uğraşıyorum az önce sağlık ocağından geldim 8-5 tansiyonum bebeğin kalp atışlarını dinledik doktora göre sorun yok ama benim içim rahat etmiyor işte.sürekli bir baş dönmesi dün de böyleydim.öğleden sonra doktor randevum var zaten tabi gidebilirsem bu durumda. serum takılabilir son noktada dedi ama beslenme ile ilgili bir sıkıntım yok çok şükür.Yüksek tansiyon zararlı biliyorum ama böle düşük olunca da günün berbat geçiyor.

elifimin canı sıkılmıs dısarı cıkmak ıstıyo sanırımmm karnımı delıp cıkıcakmıs gıbı tepınıo benım yaramaz kızımm

Doktora gitmeyi ihmal etme sakın.İnşallah tansiyonun hemencecik düzelir. Geçmiş olsun

canım hıc takma kafana..oldum olaı 9-5 tansıyonla gezerım.tanıyonum dusuk dedıkce halız hısederın kendını.cok rahatsız hiisedersen soda içebilirin.tuzlu ayrandan daha etkılı.bende cok kafama takmıstım.doktor uzun vadede avantajlı bıle demıstı :) arada ayaklarını kaldır uzan.en azından yuksek tansıyon korkumuz yok.ama o sersemlıkte zor tabii yazın daha dıkkatlı olmamız lazım.bol su içmelıyız.ama senın kı gecıcıdır buyuk ıhtımal.bu aylarda tansıyon dusuklugu olurmus...

elifimin canı sıkılmıs dısarı cıkmak ıstıyo sanırımmm karnımı delıp cıkıcakmıs gıbı tepınıo benım yaramaz kızımm

harıka bır deneyım kesınlıkle.....ama annesı dıkkat et zilli çıkacak galıba bu kızlarrr desene gezmek için bahanemiz hazır artık

suksusk beni eklememişsin listeye, bak bozuldum şimdi :) ne yazıyoduk unuttum aklımda kalmadı ama hatırladığımı yaziim, şehir ankara, sat 24 aralık 2011 beklenen doğum tarihi 29 eylül 2012 bir kızım var. yeni bebişimin cinsiyeti belli değil henüz. :)

harıka bır deneyım kesınlıkle.....ama annesı dıkkat et zilli çıkacak galıba bu kızlarrr desene gezmek için bahanemiz hazır artık

ewt cnm bahanemız hazır artık sonbahar bebegı olcak ozaman gezemıycez bırazcık soguklarda

eklıyım cnmm
boy kılo yas bunlarıda eklıyıver bı zahmet :))

selamlar ben de yeni üyeyim, 20 eylülde bir oğlum olacak, ilk çocuğum ve çok heyecanlıyım herkes gibi :) izmirde yaşıyorum...

hamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....

24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,

*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy

kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız

canım karar vermek çok zor böyle bir durumda.doktoruna danıştıktan sonra izin verirse gidebilirsin.nasılsa kendi aracınızla gidiceksiniz.arabanın arka tarafında kendine rahat bir düzenek kurarsın.yatarsın.ama şu da ver yol uzun.mesafe az değil.

ben 19 haftayla 21 hafta arası 13 saat uzaklıkta olan annemlerın yanına gıttım ..dr ızın verdı.. bı sorunda yasamadımm bulantı v.s
ama gece yolculuk yaptım 10 saaatını uyudum belkıde ondan anlamadım belıme kucuk yastık aldım evden cok rahat ettım cnmm .. dr danıss ızın verırse gıdersın cnm

çok güzeller.güle güle kullansın kızçen.

ecrin1001, karar77, majika, oznur_52, mathelda, mumble, braue, sorcieree82
kızçelerrr hepinizeee günaydınn nasılsınızzz bebişlerr nasıll şekerler.
Ben iyiyim şükür tek sorunum kabızlık((

cnm yaa benim eşim de çok istiyor ben de çok beğendim ırmak ismini ama araştırdık internette Peygamberimiz doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimler kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir yazıyordu. doğruluk derecesiniz bilmiyorum ama huylandım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…