2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum test yaparken ilk önce c de mi
çizgi oluşuyo yoksa t dem,i cevap verirseniz sevinirim daha öncede yaptım ama unuttum

kızlarrr canım limonlu çay çekti.... nerde ekşi aklıma düşüyo... ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler ama ben oğlumda yedim ekşiyi çıkardım oğlumu:))))) bunda da öyle bu meleğim de mi erkek olucak acaba?? nasıl merak ediyorum ya... hayırlısı olsun önce tabii...

canım negatif dahi olsa sonuç önce c de çıkması lazım.. sonuçta iki çizgi varsa pozitifdir sonuç..

evet çift çizgi çıktı ama ben inanmıyorum çünkü kzım daha dün 1 yaşına girdi şoktayım
kan tahlili yaptırıcam ama pazartesi içim içimi yiyor

Son düzenleme:
evet çift çizgi çıktı ama ben inanmıyorum çünkü kzım daha dün 1 yaşına girdi şoktayım

hımmm anladım şimdi canım mevzuyu... hayırlısı olsun en mantıklısı kan testi o zaman.. eğer hamileysen de üzülme doğana kadar kızın iki yaşına gelir heemen hemen.. sorun olmaz daha iyi ikisi bir arada büyür inş..

hımmm anladım şimdi canım mevzuyu... hayırlısı olsun en mantıklısı kan testi o zaman.. eğer hamileysen de üzülme doğana kadar kızın iki yaşına gelir heemen hemen.. sorun olmaz daha iyi ikisi bir arada büyür inş..

Rabbim kolaylıgını verir muhakkak ama şoktayım hala ya benim karnımın içi acıyo sizde de varmı bu geçen sene hamileydim ama unutmuşum

teşekkür ederim canım.Allah gönlüne göre versin.ben de ikiz isterim aslında ama öncelikle hayırlısını istemek lazım.
inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. amin

Merhaba
Ben de üç gündür gün geçtikçe koyulaşan ikinci çizgiyi görüyorum. Yarın kan testi sonucum çıkacak ve Dr umdan randevu aldım. Son adetim 22 Aralıktı. Programlar eylül annesi olacağımı söylüyorlar. Ama Döllenmenin üzerine 9 ay 10 gün koyunca ekim annesi çıkıyorum. Anlamadım bu işi... umarım yarın hersey yolunda gider. 4 haftalık olduğu için sanırım ultrasonda göremem değil mi? ayrıca ilk hamileliğim ve yaşım 34.

maşalhhh ne güzelll ikiz demek bir taşla iki kuş iki emriyo mu konmuştu ?
allah kucağına almayı nasip etsin :)

Eki Görüntüle 329887

bu da benim minik kızım kızlar dün hep telefondan girdim bugün pc bende ben de hemen koyayım dedim....

çokk tatlı maşşalllh :)

betan 1000i geçerse görürüsün canım

muhtemelen goremeyeceksin ama belki vajinal ultrason ile kese gorulebilir...ama sen yine de git doktoruna, sana tembihleyecegi seyler olacaktir ya da senin sorularin...

Son düzenleme:
ya bi kısmınızın ilk bebeği 2 yaşında siz ikinciye hamilesiniz maşallah imrendm walla benm yaş 29 oldu ancak cesaret edebildim artık ikinciye cesaret kalırmı bilmiorum :) wala süpersnz :)

Peki betam 1000 i geçmemişse Dr a gitmemin bir anlamı var mı? Haftaya mı ertelesem randevuyu bu durumda??Yoksa ilk teshis için mutlaka gideyim mi?

ilk teşhis için gitmelisin ve 2 gün sonra betanı tekrarlamalısın düşüyor mu çıkıyor mu diye
çıkarsa sağlıklı bir gebeliktir benimki 1000 i geçene kadar tekrarlandı

adete 2 gün kala 75 çıktı
2 gün sonra 215
4 gün sonra 830
4 gün sonra 3094 li bişey bu kadar çok yaptırmana gerek yok
sonuncusunu doktorum istedi
2 beta yeter

Son düzenleme:
muhtemelen goremeyeceksin ama belki vajinal ultrason ile kese gorulebilir...ama sen yine de git doktoruna, sana tembihleyecegi seyler olacaktir ya da senin sorularin...

hmm teşekkür ederim. Solgarın folik asitini kullanıyordum, belki onu daha yüksek dozlu bir folik asitle değiştirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…