slm kızlar benide aranıza alırsanız sevınırım yaş 31 boy 155 kılo 60 3. bebem inş ıkı tane meleğim var inş 6 subatta dr gıtcem kalb atışalarını bu sefer duyarım ha bu arada ist danım
merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum test yaparken ilk önce c de mi
çizgi oluşuyo yoksa t dem,i cevap verirseniz sevinirim daha öncede yaptım ama unuttum
canım merhaba önce c de oluşuyo çizgi...
yaa o zaman benim test yanlış çünkü t de oluştu ilk yarın bidaha alayım bari sağol cevabın için
canım negatif dahi olsa sonuç önce c de çıkması lazım.. sonuçta iki çizgi varsa pozitifdir sonuç..
evet çift çizgi çıktı ama ben inanmıyorum çünkü kzım daha dün 1 yaşına girdi şoktayım
kan tahlili yaptırıcam ama pazartesi içim içimi yiyor
evet çift çizgi çıktı ama ben inanmıyorum çünkü kzım daha dün 1 yaşına girdi şoktayım
kan tahlili yaptırıcam ama pazartesi içim içimi yiyor
hımmm anladım şimdi canım mevzuyu... hayırlısı olsun en mantıklısı kan testi o zaman.. eğer hamileysen de üzülme doğana kadar kızın iki yaşına gelir heemen hemen.. sorun olmaz daha iyi ikisi bir arada büyür inş..
haydin hayırlı olsun canım... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bende ikiz istiyorum ama hcg ye bağlı değilmiş ya... tek belirti ultrasonda dr un çift kese görmesiymiş yada tek se iki ayrı bebek görmesiymişbenim de hcg 5792 çıktı ama emin olmak için dr a gideceğim
herkeseeee selam tüm güzel hamişlerrrrrr...ben 3 gündür çok kötü mide bulantısı geçiriyorum..bilgisayarın ekranına bile bakamıyorummmmmm....
dünnnnn ilk buluşmamız gerçekleşti...sat a göre 6+2 ama ultrason tam 6 haftayı gösterdi...ve bir süprizzzzzzzz İKİZLERR im olacak inşallahhh...ikisininde kalp atışlarını gördüm..nasıl bir duygu bu gözyaşları sel olduuu...Allahım isteyen herkese nasib ettt..(AMİN)
Eki Görüntüle 329765
işte bizim ikizlerrr...ikisini tam net çekemedi küçük olan kese arkada kaldı ama küçük kesedeki bebiş 4,6mm büyük kesedeki tam 4 mm....herşey yolunda dedi...öyle yolk kesesi falan görmedim yada demedi ben sadece o yanıp sönen minicik kalplere takıldım kaldım..
Eki Görüntüle 329887
bu da benim minik kızım kızlar dün hep telefondan girdim bugün pc bende ben de hemen koyayım dedim....
Merhaba
Ben de üç gündür gün geçtikçe koyulaşan ikinci çizgiyi görüyorum. Yarın kan testi sonucum çıkacak ve Dr umdan randevu aldım. Son adetim 22 Aralıktı. Programlar eylül annesi olacağımı söylüyorlar. Ama Döllenmenin üzerine 9 ay 10 gün koyunca ekim annesi çıkıyorum. Anlamadım bu işi... umarım yarın hersey yolunda gider. 4 haftalık olduğu için sanırım ultrasonda göremem değil mi? ayrıca ilk hamileliğim ve yaşım 34.
betan 1000i geçerse görürüsün canım
Merhaba
Ben de üç gündür gün geçtikçe koyulaşan ikinci çizgiyi görüyorum. Yarın kan testi sonucum çıkacak ve Dr umdan randevu aldım. Son adetim 22 Aralıktı. Programlar eylül annesi olacağımı söylüyorlar. Ama Döllenmenin üzerine 9 ay 10 gün koyunca ekim annesi çıkıyorum. Anlamadım bu işi... umarım yarın hersey yolunda gider. 4 haftalık olduğu için sanırım ultrasonda göremem değil mi? ayrıca ilk hamileliğim ve yaşım 34.
Peki betam 1000 i geçmemişse Dr a gitmemin bir anlamı var mı? Haftaya mı ertelesem randevuyu bu durumda??Yoksa ilk teshis için mutlaka gideyim mi?
muhtemelen goremeyeceksin ama belki vajinal ultrason ile kese gorulebilir...ama sen yine de git doktoruna, sana tembihleyecegi seyler olacaktir ya da senin sorularin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?