2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bunu bilmiyordum...Tamam o zaman cumartesi tekrar ölçtüreyim. Bu aralar kan vermekten delik deşik oldu kollarım...

ya bi kısmınızın ilk bebeği 2 yaşında siz ikinciye hamilesiniz maşallah imrendm walla benm yaş 29 oldu ancak cesaret edebildim artık ikinciye cesaret kalırmı bilmiorum :) wala süpersnz :)

Ben 34 yaşındayım ve iş güç kariyer derdinden yeni vakit bulabildik bebek yapmaya.... Daha da 3 sene atabilsem ileriye iyi olacaktı ama işi riske atmayalım dedim...

hmm teşekkür ederim. Solgarın folik asitini kullanıyordum, belki onu daha yüksek dozlu bir folik asitle değiştirir...

aaa tabi, kan tahlili isteyebilir...demirin dusuktur mesela, ayriyetten demir hapi yazabilir...
Turkiye de nasil bilmiyorum ama yurtdisinda pop-smear da yapiyor...

Efrah benimde dikkatimi cekti cogumuzun 2 yasinda bebegi var ve 2.geliyor.dogana kadar 3 yas olur en ideal yas diye sanirim cogu yapti.

aaa tabi, kan tahlili isteyebilir...demirin dusuktur mesela, ayriyetten demir hapi yazabilir...
Turkiye de nasil bilmiyorum ama yurtdisinda pop-smear da yapiyor...

Türkiyede de yapılıyor. Aslında geçen ay hamile kalmak istiyorum diye gittim ve bana bin tane test yaptılar smear de dahil...Demirim falan normaldi hep. Dün yine baktırdım demirime bakalım yarın sonuçları çıkacak..
Bu arada nerede yaşıyorsun?

Hayirli olsun bebisin.istaanbulun neresinden:)vaajinal gorursun keseyi sanirim.hangi hast.gidiyorsun.

amerika'da canim, ogrenciyim burda, esim de burda calisiyor

Son düzenleme:
Dils bu senin bıcırık kızına

Sudenazz bunlarda senin ikiz ponponlara

hosgeldin canim...hayirli olsun...nasil anladin ikiz oldugunu?

canım allah soylettı sana daha ıkızmı degılmı bılmıyorum ıkı melegım derken ıkı bebek kaybettım onu demek istemiştim

İyi cesaret etmişsin orada. Ben de son 15 senedir yurtdışındaydım. ama zor geldi oradaki hayatımın içinde hamilelik. Yeni dönüş yaptık Türkiyeye. Neyse hemen hamile kalabildim.

PhD yapiyorum, tez asamasindayim...cok iyi denk geldi, evde kanepeme uzanip makalelerimi okuyorum:)
doktor gorusmesinde insallah cok guzel haberler alirsin...

Son düzenleme:
memorial a gitmeyi düşünüyorum.Evime oldukça yakın. İstanbul şişli denim.

İyi cesaret etmişsin orada. Ben de son 15 senedir yurtdışındaydım. ama zor geldi oradaki hayatımın içinde hamilelik. Yeni dönüş yaptık Türkiyeye. Neyse hemen hamile kalabildim.

Canıkom memorial pek pahalı değilmiki?:26:
orda sgk geçerli mi acep?senin özel sağlık sig.mı var??

sen nerden geldin Türkiyeye?hoş geldin.

Canıkom memorial pek pahalı değilmiki?:26:
orda sgk geçerli mi acep?senin özel sağlık sig.mı var??

sen nerden geldin Türkiyeye?hoş geldin.

Memorial çok pahalı gerçekten de...Ama 7500 liralık doğum ve 1750 liralık testleri kapsayan bir sağlık sigortam var.. Doğuma yeter ama testlerin bir kısmını dışarıda yaptırmayı planlıyorum. Ben türkiyeye yeni döndüğüm için ssk mız yok. Ama yıllardır özel sağlık sigortasını ödüyorduk türkiye için. İyiki ödemişiz yeni başlatsak hamileliği karşılamıyordu, şimdi kapsamlı bir sağlık sigortamız olmuş oldu.
Bu arada en son ingiltereden dönüş yaptım fakat çok gezdim 15 senede....en sonunda yerleşik düzene geçip istanbula yerleştiğim için çok mutluyum.

Ben bir kere muayene oldum memerialde bana da çok yakın ben de örnektepedeyim ama ilk ve son oldu doğuma 8000 tl deyince :) şimdi ethica incirliye gidiyorum...

Ben de bahçelievler medical parka gidiyorum. Ama daha uygun fiyatlı ve güzel bir hastane arıyorum. Ethicadan memnunmusun? Muayenesi ne kadar?

Kizim medicalpark fatihte dunyaya geldi.ama simdi asya yakasindayim hastane dr bulmam gerek daha offff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…