2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar çok fena uyku bastırdı öptüm by

slm arkadaşlar,, vitamin ve demir haplarınızı tok mu alıyorsunuz aç mı? doktorum aç al dedi bana sonra yemek ye,,hep öğleden sonra hafif açken alıyordum pek aç kalmıyorum çünkü ,,bu sabah aç karna bi vitamin bi demir hapı bi de balık vitamini aldım yarım saate kalmadı mide bulantısı ile kusma yaşadım ,, var mı bi bilginiz fikriniz,,,teşekkürler şimdiden cvp yazanlara,,,

Canım ben aksam yatmadan önce alıyorum.İştah acıyormus diye duydum vitamin hapları. Doktoruma da sordum böyle yapıyorum diye..Farketmez dedi.Seni rahatsız ediyorsa bir de gece almayı dene bence.Geçmiş olsun

balıkyağı ve vitamin hapını tok karnına demir hapını ise aç karnına alıyorum.hatta midem bulanmasın diye demir hapını gece lavaboya kalktığımda alıyorum.

kızlar aranızda kan ölçümlerinde kansızlık çıkmadığı halde doktoru demir hapı veren var mı?verdiyse kaçıncı haftadan itibaren verdi?demir çocuk gelişiminde önemli.

demır hapını kahvaltı yaptıkktan 1 saat sonra alıyorumm ac karnına fena yaptıgı ıcın dr bole onerdı vıtamınıde aksamları yemekten 1 saat sonra alıyorumm cnmm mıdem bosken ıctıgım zaman bulantı yapıodu bende dr danıs yınede ama boleyaparsan mıde bulantısı olmuyor.gecmısolsun cnmm

tatlım bana vitamin çok kilo aldırdı acayip iştahımı açtı ben ara verdim ya vitamine... bu arada folik asit alıyo musunuz hala???

Selam, ben vitamini kahvaltıdan sonra, demir hapınıda öğle yemeinden 1 saat önce aç alıyorum dr.um öyle söylemişti ama balık vitaminini duymadım daha önce, bana söylemedi dr.

Selam, ben vitamini kahvaltıdan sonra, demir hapınıda öğle yemeinden 1 saat önce aç alıyorum dr.um öyle söylemişti ama balık vitaminini duymadım daha önce, bana söylemedi dr.

bego748, sennr, pamukb, Nnarin123, kibele13, majika, suksuk, panikduygu, mathelda, turkuazsuay+, sabrii11, Lynne
selam kızlarrr yine ben geldimmm
ay ne çok kaynamtışssınız geçmiş yapmaktan hızınıza yetişemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…