maalesef canım çıkmıyor yaa ama sağol yinede:)Allah allah.Konuya cevap ver deyince böyle bi ekran cıkmıyor mu??
yoo bizde sadece aşağıda başlık için basit simgeler var
szın sımgelerın canı sıkılmıs gezmeye gıtmısler demekkııpc eskı modelmı :26:
szın sımgelerın canı sıkılmıs gezmeye gıtmısler demekkııpc eskı modelmı :26:
slm arkadaşlar,, vitamin ve demir haplarınızı tok mu alıyorsunuz aç mı? doktorum aç al dedi bana sonra yemek ye,,hep öğleden sonra hafif açken alıyordum pek aç kalmıyorum çünkü,,bu sabah aç karna bi vitamin bi demir hapı bi de balık vitamini aldım yarım saate kalmadı mide bulantısı ile kusma yaşadım ,, var mı bi bilginiz fikriniz,,,teşekkürler şimdiden cvp yazanlara,,,
Canım ben aksam yatmadan önce alıyorum.İştah acıyormus diye duydum vitamin hapları. Doktoruma da sordum böyle yapıyorum diye..Farketmez dedi.Seni rahatsız ediyorsa bir de gece almayı dene bence.Geçmiş olsun[/QUOTE
bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.vitamin hapları enerji verdiğinden gece alınmamalıymış.çünkü vücut hareketsiz olduğundan enerji sarfedilemiyor,bu da kalbi yoruyormuş.
slm arkadaşlar,, vitamin ve demir haplarınızı tok mu alıyorsunuz aç mı? doktorum aç al dedi bana sonra yemek ye,,hep öğleden sonra hafif açken alıyordum pek aç kalmıyorum çünkü,,bu sabah aç karna bi vitamin bi demir hapı bi de balık vitamini aldım yarım saate kalmadı mide bulantısı ile kusma yaşadım ,, var mı bi bilginiz fikriniz,,,teşekkürler şimdiden cvp yazanlara,,,
gunaydın kızlarr .. sızınle sabah sabah gobusumu paylasmak ıstedım
Eki Görüntüle 411792
alın sıze kocaman bı gobuss :))
inan nasıl sevindim tekme atınca çıkınca da eşime anlatıyorum gülüyo doktora gösterdi kimin eli yamuk diye diyorum gülüyo :)
afıyet olsun cnmmm beklıyorum fotoyu :)) en ırı gobek yarısması duzenlıycem yakındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?