2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şimdi doktordan geldim. kuzumu gördüm. herşeyiyle çok sağlıklı normalmiş çok şükür.
veeeee doktorun kesin demediği, olabailir dediği erkek bebeğim değil kızmımmış:))))))))))))

benimde kızım oluyooooo... kendimi bilerek erkeğe alıştırmıştım. kız çıkarsa herhalukarda havalara uçacağımı biliyodum. ama kıza alıştırp erkek çıkarsa adapte olmam zor olurdu die...artık o çok beğendiğim kız kıyafetlerinden alıp küçük prensesimli hayaller kurabilirim.
suksuk bana doktor ilk erkek dediği için erkek yazdırmıştım ben. onu değiştirirsen çok sewinirim.

Bilge hoşgeldin. Saglıkla gelir bebegin insallah Ankaranın neresindesin? Ben de ankarada yaşıyorum...

Canım aileler arasında kalmak cok zor gercekten.Allah sabır versin.Bence dogru olanı yapmıssın.Annenle babanın tavrı çok yersiz geldi bana.Sonucta hastalık var..Eminim onlar da zamanla anlayacaklardır sizi..Belki de sen hormonların etkisyle hassas düşünüyorsundur.. Umarım hersey düzelir kısa zamanda..

Sex hayatım etkilenebilir miş miş Bebişten önce bukadar ilgilenmiyorduk birbirimizle masallah masallah

suksuk canım benimde bilgilerimi eklermisin sat 2 aralık beklenen doğum tarihi 7 eylül yaş 29 boy 175 kilo 68 ilk bebeğim erkek adıda deniz olacak inşallah.şimdiden teşekkür ederim cnm.

ay inan lafı ağzımdan almışsın bende şu anda o soruyu sorma niyetiyle girdim bi baktım sorulmuş hehe:)

Kızlar konuya cevap ver dedikten sonra gelen ekranda yazı yazdıgımız yerin yukarısında kücük kücük simgeler var.Orta sırada sondan 5. simge..üzerine gelince insert image diyor.Oraya tıklayıp pcnizdeki fotoyu buraya yükleyebilirisniz.

hadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın ALLAHIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin tabi bizede

Canım aileler arasında kalmak cok zor gercekten.Allah sabır versin.Bence dogru olanı yapmıssın.Annenle babanın tavrı çok yersiz geldi bana.Sonucta hastalık var..Eminim onlar da zamanla anlayacaklardır sizi..Belki de sen hormonların etkisyle hassas düşünüyorsundur.. Umarım hersey düzelir kısa zamanda..[/QUOTE]
belkide yaa çok hassasım hormonlardan sanırsam bide duygusallık eklenince açılsın çeşmeler başlıyorum ağlamaya. çok sağol moral verdiğin için:)
Sex hayatım etkilenebilir miş miş Bebişten önce bukadar ilgilenmiyorduk birbirimizle masallah masallah

hehe al benden de o kadarrr...:))))))))))

yok yok bende kesin körlük başlangıcı var simge göremiyorum yaa sadece cvp yazdığım ekranın altında eklenti ekle diyo acep o mu kiii.

HAYIRLI OLSUN PRENSESIN CANIM

merhaba arkadaşlar bugün daha iyiyiz çok şükür yenikatılan arkadaşlar hoşgelmişler

hııı onu ben bilmiyorum canım.Ben buradan yüklüyorum.Belki diger arkadaslar yardımcı olabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…