2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah seni iyi etsin senin azmetmenlemi doğurman :)) Yok canım ya ben eylül gibi doğsun istiyorum annem yanımda olsunda başka kimse istemiyorum kayınvalidem gelirmi bilmiyorum daha belli değil gelip gelmeyeci :)

:))) canım ya Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre olsun inş. herşey
ben espiri yapıyorummm hehe Alla hkorusun vaktinde doğum yapayım inş.

bence siz en doğrusunu yapmışsınız..keşke ben gitmeseydim falan demişsin ama bizim yerimiz eşimizin yanı bence ..büyükler de bazen çocukluk yapabiliyor..ufak bi gönül kırıklıgı olabilir ama tez geçer bence..böylesine bi olayın torun sevgisini etkileyecegını hiç sanmıyorum.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..

canım hoşgeldinn öncelikle hayırlı olsun..
sen eylül annelerinde olmak isteidğinden eminimisin
Biz doğurur sen kalırsan üzülme sakın:))

maşallah bebişine canımm.
yani zaten pirpirikliyiz birde böylee gıcıklıklar yapmıyorlarmı kafalaırnı kırasım geliyorr afferin bıdığımaaa yakışıklım bneim negüzel tekmelemiş:)

yaa ben ne bileyim 4 boyutlu fln zannettim cahilliktenmidir nedir cd verecekler fln zannettim aynı senin gibi ama sadece kağıt parçası ama oğlum iyi çok şükür yaa ama kendi doktorum demişti bi sorun görmüyorum ama yaptırmakta fayda var diye valla kendi doktorum binn kat iyi yaaa.

canım benim bu konuda kendini üzmen için bir neden yok içinden gelmiş gitmişssin, Büyükleri yaptığı hatalarla kalsınlarrr şimdiye kadar sizi üzmüşlerrrrr Allahh Herşeyi gören bilendirr sen üzerine düşen görevi yapmışssın bence ii olmuş ölse vicdanen sen huzursuz olurdun.
Anneciğine gelinceeee onada takılmaaa düzelirr şimdi sıcak daha olay, birde fırsatını bulursan tatlı tatlı anlat annene konuş,
bunları düşünme boşverr
Bazen büyük olmak demek herşeyi doğru yapmak demek olmuyor maalesef.

canım hoşgeldinn öncelikle hayırlı olsun..
sen eylül annelerinde olmak isteidğinden eminimisin
Biz doğurur sen kalırsan üzülme sakın:))

mihracee haklısın ama ben burayı daha samimi buldum
Bi de her ne kadar ekim gibi görünse de ultrason verilerinde en son 26 Eylül çıktı.
Belli olmaz bu işler canım Eylül de olabilir belki:

maşallahh canım benimm amanaman girmesin ben bu sabah deli gibi kramplaaa uyandım ağladım((
şimdi yemeğe gidiyorum gelincefoto ekleyim dünçekildimD

bende aynen senin gibi yerimin eşimin yanı olduğunu düşündüğüm için gittim kimseyi üzmek için değil ama babamı tanıyosam torunu olunca ondan kıymetlisi olmaz şimdi görmüyolar ya ondan öyle davranıyolar herhal valla moral verdin çook sağol yaa. biz bi ömür eşlerimizin yanındayız İNŞALLAH artık yani ama sağolsun beni bırakmadı babası gil beni istememesine rağmen hadi gidelim evlenelim dedi benim için babasıyla 1.5 senedir konuşmuyo ve kesinlikle seni zorlamam bi daha gidelim diye diyo belki yıllar sonra diyo ben giderim babam sonuçta diyo ama senin babana on giderim kendi babama bir giderim diyo sağolsun hiç nankör değildir eşim kıymet bilir yani.
maşallah bebişine canımm.
yani zaten pirpirikliyiz birde böylee gıcıklıklar yapmıyorlarmı kafalaırnı kırasım geliyorr afferin bıdığımaaa yakışıklım bneim negüzel tekmelemiş:)

inan nasıl sevindim tekme atınca çıkınca da eşime anlatıyorum gülüyo doktora gösterdi kimin eli yamuk diye diyorum gülüyo :)

bence sen en dogrusunu yapmısın cnm sonucta oda esının annesı sızınkıler kırılmıslardırr ama ınankı bebegı gorunce bısılerı kalmaz sende gonullerı almaya calıss uzme kendını bebegınıde strese sokuosun bebegını dusunn cnmm

maşallahh canım benimm amanaman girmesin ben bu sabah deli gibi kramplaaa uyandım ağladım((
şimdi yemeğe gidiyorum gelincefoto ekleyim dünçekildimD
afıyet olsun cnmmm beklıyorum fotoyu :)) en ırı gobek yarısması duzenlıycem yakındaa

Canım benim, sakın üzülme, bence en doğru olanı yapmışsın. Ben de olsam aynısını yapardım. Sonuçta ortada hasta bir insan var.
Ve de o insan eşinin annesi, Bazen büyüklük yapmak biz küçüklere düşüyor. Anneni de kafana takma sana biraz naz yapmış, bence kısa sürede geçer.
sen sadece bebişini düşün.

çok güzelmiş bu ya

merhaba kızlaaar.. unnadoya çok güzel bebek bakım çantaları gelmiş.. fiyatlar da çok uygun bence kaçırmayalım.. kargo ücreti ne kadar? bilen var mı?

maalesef öyle yaa birazdabüyüklük bizde kalsın kendi kendime diyorumki eeen fazla annemle babam 3 ay surat yapar sonra bi veririm oğlumu dedesinin eline hadi surat yapsında görelim hehe:)
mihracee haklısın ama ben burayı daha samimi buldum
Bi de her ne kadar ekim gibi görünse de ultrason verilerinde en son 26 Eylül çıktı.
Belli olmaz bu işler canım Eylül de olabilir belki:

ayy tekrar hoşgeldin bakarsın eylülde geliverir belli mi oolur yahu...

desteğiniz için çok sağolun yaa valla insana birilerinin hak vermesi mutlu ediyo yaa hele şu dönemde eeeeen çok ihtiyacımız olan şey MORAAAL..

Hoşbulduk Ben sütü zorla içiyorum kızlar ya sizde öyle misiniz bazen içmediğimde oluyor
ben hergun ıcmıyorum cnm onun yerıne yogurt peynır yyıyorumm masllah kuzumda cokıı :))bıde yumurta
ya kızlar ben buraya nasıl foto yükleyebilirim

cnmm ınsert ımage dıe bı sekıl var ustte ona tıkla pcden sec yukle de olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…