2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

PhD yapiyorum, tez asamasindayim...cok iyi denk geldi, evde kanepeme uzanip makalelerimi okuyorum:)
doktor gorusmesinde insallah cok guzel haberler alirsin...
Ben de doktoramı yurtdışında yaptım..
Ben bir kere muayene oldum memerialde bana da çok yakın ben de örnektepedeyim ama ilk ve son oldu doğuma 8000 tl deyince :) şimdi ethica incirliye gidiyorum...

Evet sağlık güvencen yoksa içine oturuyor. Mesela gebelik öncesi toksoplazma, kızamıkçık ve kan testi istedi Dr. Ve gebelik başlamadığı için sigorta acentası karşılayamayacağını söyledi. Memorial 500 e yakın fiyat verdi. dışarıda özel laba gittim 364 tl dedi. Baskasına gittim 170 e yaptırdım...
Zaten doktora hiç sigortam kapsamlı demeyeceğim, bazı testleri üçte bir fiyata dışarıda yaptıracağım. sonucta sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir sürü lab var.
8000 liramıymış doğum memorial da? Oradaki Dr uma çok güveniyorum. Çok rahat bir bayan, beni de rahatlatıyor...
Bu arada ethica incirlide fiyatlar nasıl? Ablamın evinin hemen yanında o da...

Ben de bahçelievler medical parka gidiyorum. Ama daha uygun fiyatlı ve güzel bir hastane arıyorum. Ethicadan memnunmusun? Muayenesi ne kadar?

ssk lıya 55 TL canım.Ben çok memnunum doktorumu zaten burdan tavsiyelerle bulmuştum bir kez deneyip çok memnun kaldım dr.um Tahibe DERİCİ .7/24 arayabilirsin dior doğumlara gece de olsa kendisi giriyor.Seni çok umutlandırıyor korkma hiçbişi olmaz dior cesaretlendiriyor..Ayrıca geçen de ultrasona başlarken bismillah dediğini duydum çok hoşuma gitti..Tavsiye ederim...

Memoriale diyecek lafım yok zaten ben de düşünmüştüm özel sağlık sigortasını ama ihmal ettim...
Ethicada normal 1500 sezeryan 2500 canım ama druna göre de dğişir...

Memoriale diyecek lafım yok zaten ben de düşünmüştüm özel sağlık sigortasını ama ihmal ettim...
Ethicada normal 1500 sezeryan 2500 canım ama druna göre de dğişir...

bayağı fiyat farkı varmış. Neyse şu ana kadar ödenen sigorta paralarını dibine kadar çıkarıcam bu sene memorialdan.. :)

cihangir yilanlioglu ordaydi eskiden sanirim hala orrdami bilmem cokk iyi dr diye biliyorum.araastirmistim.giden arkadaslarim oldu cok memnundu.

Avrupa sıralamasında ilk 4te o kadar söyliyeyim ben sana...İçin rahat olsun..Sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş...

Uff nasıl rahatladım.. İnsallah kazasız belasız taşırız da hepimiz doğumumuzu yaparız...
bu arada hesaplayıcılar doğuma 27 eylül diyor. Sizleirn nasıl?

Kızlar birseyler sürmeye başladınız mı vucudunuza?Bana biraz güzellik tüyoları verin başladıysanız uygulamaya..

iyi akşamlar herkese,, ben de eylül annasiyim,,aranıza beni de kabul ederseniz,, 13 eylül grnyor dğm,,29 yşndayım,, kızım var 6 yaşında,, 6+0 haftadayım,, daha dr.a gtmedim,,24 ocakta randevum,,karından kese görünür değil mi,,sizin kaından mı göründü? teşekkürler şimdiden ,,

ben alman sitesinde hafta hafta okuyorum, bu aydan itibaren bol bol kremleniyor diyor kızlar........bebek yağı sürüyorum ben herzaman zaten......biraz daha karnıım çıksın özel kremde alıcam zaten......

Canım hayırlı olsun gelişiniz de memorial gerçekten çok iyiyimiş aynen benim arkadaşım da
orda cihangir beye doğum yaptırdı gece yarısı aradı ve adam çıkıp geldi
aynen 5 yıldız otel gibi hastane.İyiki yaptırmışsın sağlık sig.

Kizim medicalpark fatihte dunyaya geldi.ama simdi asya yakasindayim hastane dr bulmam gerek daha offff..
canım medipol uygun diyorlar Hakan bey varmış ona iyi dediler
bi de Kavacıkta medistate orda da Sadiye Hn. varmış
ben haftaya ona gidicem inşallah.
ben de Leventte oturuyorum ama karşıdaki hastaneler hem iyi hem de daha uygunmuş.

ben alman sitesinde hafta hafta okuyorum, bu aydan itibaren bol bol kremleniyor diyor kızlar........bebek yağı sürüyorum ben herzaman zaten......biraz daha karnıım çıksın özel kremde alıcam zaten......
Ben kızımda mustela aldım çok iyi geldi
son zamanlara da karnım çok büyümüştü 2 kutudan sonra devamını getiremedim mustelanın ve
johnsons baby yağı ve kayısı yağını karıştırıp nemli karnıma uyguladım
1 tane bile çatlağım yok şu an için bence erken ama kış ayı kuruyorsa cildiniz bebe yağı ve kayısı yağı karışımını öneririm.

hosgeldin canim, hayirli ugurlu olsun...benim 4+2'de vajinal ultrason ile kese gorunmustu...

kızlar benim doktorum tüp bebek merkezindeki doktorum, yani onda devam etmek bana daha mantıklı geldi.....doğumu kendisi memorial da yapıyor.......hastanenin iyi olduğu duymak güzel.......ben kendim seçmeden iyi hastaneye denk gelmişim

benim çidim zaten çok kuru.......birde kış olunca iyice kuruyor......o yüzden bende alışkanlık olmuş kremlenmek......özel bişey sürmüyor bende henüz erken diye düşünüyorum bende...........

Ben kızımda hep mustela ürünleri kullanmıştım
ama şimdi artık takip edemiyorum bir sürü çok kaliteli
organik bebe ve hamile ürünleri çıkmış
aslında hamilelik ve bebek dergileri takip edince yeniliklerden haberdar olunuyor
tavsiye ederim.

Ben banyodan sonra bebe yagı suruyorum. 2 gunde bır banyo yapıyorum . Dusuk rıskım var cok sık yapamıyorum. Nemlı olarak suruyorum. Hergun mu surmem gerekıyor acaba ? Cok gazım oldugu ıcın karnım cok şiş ve gergin. Catlıcam dıye cok korkuyorum zaten kılolu hamıle kaldım ppoofff Bugun tartıldım 65 kılo olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…