Ben de doktoramı yurtdışında yaptım..PhD yapiyorum, tez asamasindayim...cok iyi denk geldi, evde kanepeme uzanip makalelerimi okuyorum:)
doktor gorusmesinde insallah cok guzel haberler alirsin...
Ben bir kere muayene oldum memerialde bana da çok yakın ben de örnektepedeyim ama ilk ve son oldu doğuma 8000 tl deyince :) şimdi ethica incirliye gidiyorum...
Ben de bahçelievler medical parka gidiyorum. Ama daha uygun fiyatlı ve güzel bir hastane arıyorum. Ethicadan memnunmusun? Muayenesi ne kadar?
Ben de doktoramı yurtdışında yaptım..
Evet sağlık güvencen yoksa içine oturuyor. Mesela gebelik öncesi toksoplazma, kızamıkçık ve kan testi istedi Dr. Ve gebelik başlamadığı için sigorta acentası karşılayamayacağını söyledi. Memorial 500 e yakın fiyat verdi. dışarıda özel laba gittim 364 tl dedi. Baskasına gittim 170 e yaptırdım...
Zaten doktora hiç sigortam kapsamlı demeyeceğim, bazı testleri üçte bir fiyata dışarıda yaptıracağım. sonucta sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir sürü lab var.
8000 liramıymış doğum memorial da? Oradaki Dr uma çok güveniyorum. Çok rahat bir bayan, beni de rahatlatıyor...
Bu arada ethica incirlide fiyatlar nasıl? Ablamın evinin hemen yanında o da...
Memoriale diyecek lafım yok zaten ben de düşünmüştüm özel sağlık sigortasını ama ihmal ettim...
Ethicada normal 1500 sezeryan 2500 canım ama druna göre de dğişir...
bayağı fiyat farkı varmış. Neyse şu ana kadar ödenen sigorta paralarını dibine kadar çıkarıcam bu sene memorialdan.. :)
wala 5 yıldızlı otel gibi hastane tadını çıkar :)
Tamam.. Hiç araştırma yapmadığım için bilmiyordum o kadar iiy olduğunu. İçimi rahatlattınız.
Avrupa sıralamasında ilk 4te o kadar söyliyeyim ben sana...İçin rahat olsun..Sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş...
cihangir yilanlioglu ordaydi eskiden sanirim hala orrdami bilmem cokk iyi dr diye biliyorum.araastirmistim.giden arkadaslarim oldu cok memnundu.
Canım hayırlı olsun gelişiniz de memorial gerçekten çok iyiyimiş aynen benim arkadaşım daMemorial çok pahalı gerçekten de...Ama 7500 liralık doğum ve 1750 liralık testleri kapsayan bir sağlık sigortam var.. Doğuma yeter ama testlerin bir kısmını dışarıda yaptırmayı planlıyorum. Ben türkiyeye yeni döndüğüm için ssk mız yok. Ama yıllardır özel sağlık sigortasını ödüyorduk türkiye için. İyiki ödemişiz yeni başlatsak hamileliği karşılamıyordu, şimdi kapsamlı bir sağlık sigortamız olmuş oldu.
Bu arada en son ingiltereden dönüş yaptım fakat çok gezdim 15 senede....en sonunda yerleşik düzene geçip istanbula yerleştiğim için çok mutluyum.
canım medipol uygun diyorlar Hakan bey varmış ona iyi dedilerKizim medicalpark fatihte dunyaya geldi.ama simdi asya yakasindayim hastane dr bulmam gerek daha offff..
Ben kızımda mustela aldım çok iyi geldiben alman sitesinde hafta hafta okuyorum, bu aydan itibaren bol bol kremleniyor diyor kızlar........bebek yağı sürüyorum ben herzaman zaten......biraz daha karnıım çıksın özel kremde alıcam zaten......
iyi akşamlar herkese,, ben de eylül annasiyim,,aranıza beni de kabul ederseniz,,13 eylül grnyor dğm,,29 yşndayım,, kızım var 6 yaşında,, 6+0 haftadayım,, daha dr.a gtmedim,,24 ocakta randevum,,karından kese görünür değil mi,,sizin kaından mı göründü? teşekkürler şimdiden ,,
ben alman sitesinde hafta hafta okuyorum, bu aydan itibaren bol bol kremleniyor diyor kızlar........bebek yağı sürüyorum ben herzaman zaten......biraz daha karnıım çıksın özel kremde alıcam zaten......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?