2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aaa yaş 20 mi bende en küçük benmiyim diyodum yaa ohh sevindim

O halde benim Meriçimle berarber erkekler 41 oldu:) 41 kere maşşallah kızlarımıza da oğullarımıza da:)

çantayı değiştirirsin de kocayı Allah değiştirttirmesin dimi ama..

O halde benim Meriçimle berarber erkekler 41 oldu:) 41 kere maşşallah kızlarımıza da oğullarımıza da:)

maşallah meleklerimize.. seninki meriç benimki de siraçkafiyeli oldu sanki kesin karar verdiniz mi? bizim isim savaşı her akşam hararetli bir şekilde devam ediyoo

Son düzenleme:
iyiki genç anne oluyorum yaa ALLAHA çoooook şükür. şöyle oğlum büyüsün onunla babasını kovup birlikte gezmeyi hayal ediyorum hehehe

Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)

Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)

canım ben chicconun baston pusetinden almayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum hehe... yani daha karar vermedim yaa hatta yaza kadarda almayı düşünmüyorum şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…