su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :
Kız sayısı ;4o
Erkek sayısı;39
yanlıs saymadıysam :))
suksuk benimkiyle beraber erkek sayısı 40a eşitlenmiş oluyoisim ravza yaş 20 bek. doğm trh. 19 eylül kilo 61
su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :
Kız sayısı ;4o
Erkek sayısı;39
yanlıs saymadıysam :))
suksuk benimkiyle beraber erkek sayısı 40a eşitlenmiş oluyoisim ravza yaş 20 bek. doğm trh. 19 eylül kilo 61
Canım ben 1 numaralıyı beğendimmm
tabi önemli olan senin zevkinnn
güle güle kullan içine sinsin 2 numarada güzelll
bende de var o kararsızlık,çok kararsız bi kişiym bende annem hep söyler sen kocanı nası beğendin de karar verip evlendin derrr
aaa yaş 20 mi bende en küçük benmiyim diyodum yaa ohh sevindim
çantayı değiştirirsin de kocayı Allah değiştirttirmesin dimi ama..
daha tam 20 bile olmadım ama olsun.. olgun takılıyorum bensen kaçsın?
ben 21 canım yani 91liyim galiba 21 doldu demi yaa bende bu hesapları anlamıyorum bi türlü
O halde benim Meriçimle berarber erkekler 41 oldu:) 41 kere maşşallah kızlarımıza da oğullarımıza da:)
maşallah meleklerimize.. seninki meriç benimki de siraçkafiyeli oldu sanki kesin karar verdiniz mi? bizim isim savaşı her akşam hararetli bir şekilde devam ediyoo
Eşimden son dakikada farklı birşey çıkmazsa ortak kararımız bu, umarım gönlünden geçen olur:)
waay çok tarz hareketler bunlar..Eki Görüntüle 413539 Eki Görüntüle 413540
bende bu tarz bi şey istiyorum..biraz pahalılar ama okadarcıkda ossun
Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)
ayy yeşil çok güzellll.Eki Görüntüle 413539 Eki Görüntüle 413540
bende bu tarz bi şey istiyorum..biraz pahalılar ama okadarcıkda ossun
travel sistem nasıl oluyo kiiiiKızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)
ayy yeşil çok güzellll.
travel sistem nasıl oluyo kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?