2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.

ayyy çantayı yeni gördüm çok güzelmiş ya ne kadar canım bide nerden baktın nettense bende bakayım.[/QUOTE]

SAOL CNM CALISIYRUM ISTEYIM SUAN OTURUP YRUMEKTEN BASKA CAREM YOK OFF BIDE AKSAMA MISAFIRIM VARDI YAA

ay bu misafirlerde en münasebetsiz zamanları bulur sen yinede kendini yorma ne iş ne misafir senden ve bebişinden değerli değil aslında yaşadığımız sıkıntılar normal hamilelik ilerliyor sonuçta ama ne kadar bilsekte pinpirikleniyoruz [/QUOTE]

AYNEN CNM HAMILELIK NORMAL AMA ISTE KORKYRZ DOKTORUMU ARADIM TERS BIS YOK GIBI KARNIN BUYUO ONDANDA OLABLR DEDI EGER COK SIKLASIRSA MUAYNE GELIRSN HEMN DEDI INS BISI YOKTUR AMA AKSM MISAFR GELICEK OBIRAZ KOTU OLDU AMA YAPCAK BISI YOK .ANNEMDE KZIO NE YEMEGI UGRASCAKSIN SEN HAMILESIN KUSRU OLURMU YORMA KENDINI UGRASMA BISILE DIO AMA YAPMASAMDA OLMAZKI AYIP OLUR

Canım ben eşimin işi nedeniyle 6 ay bir şehirde 6 ay başka bir şehirdeyim, her iki evim de eşyalı ama bebek yatağını iki eve de almayı düşünmediğimden park yatak tercih edeceğim. Her mobilya demonte edilince ilk hali gibi olmuyor gerçi. bir kerelik birşeyse ve içine mobilya siniyorsa mobilya da alabilirsin

bende kararsızdım ama park yatak olayını eledik eşimle,hapis gibi çocuğu bunda büyütemeyiz dedi..çilek deki mobilya beşikler çok kaliteli ve 5 yıl garantili..iyi bişey alırsan taşınsanda sorun olmaz..ben bi arkadaşımdan beşik alıp daha sonra çocuğuma normal yatak almayı planlıyorum..zaten şurda beşiği 6 ay anca kullanıcak..300-500 vermek istemiyorum şuan..6 ay dediğin nedir ki..

ben hem ilk 6 ay yanıma yatırmak için park yatak yada beşik hemde bebek odası takımı alacağım,

park yataklar hoşuma gitmiyor beşikler daha güzel ama park yataklar daha kullanışlıymış, ama eşimde ben çocuğu buna hapsetmem dedi, beşiktende düşer diye korkuyorum kafam karıştı

ay bu misafirlerde en münasebetsiz zamanları bulur sen yinede kendini yorma ne iş ne misafir senden ve bebişinden değerli değil aslında yaşadığımız sıkıntılar normal hamilelik ilerliyor sonuçta ama ne kadar bilsekte pinpirikleniyoruz [/QUOTE]

AYNEN CNM HAMILELIK NORMAL AMA ISTE KORKYRZ DOKTORUMU ARADIM TERS BIS YOK GIBI KARNIN BUYUO ONDANDA OLABLR DEDI EGER COK SIKLASIRSA MUAYNE GELIRSN HEMN DEDI INS BISI YOKTUR AMA AKSM MISAFR GELICEK OBIRAZ KOTU OLDU AMA YAPCAK BISI YOK .ANNEMDE KZIO NE YEMEGI UGRASCAKSIN SEN HAMILESIN KUSRU OLURMU YORMA KENDINI UGRASMA BISILE DIO AMA YAPMASAMDA OLMAZKI AYIP OLUR[/QUOTE]

olur olur hazır bişiler alın onla geçiştir annen haklı bencede hamilesin sen ayıplamazlar

sen portbebelerden bahsediyosun sanırım.. ben uzun vadeli düşünüyorum.. beşik dediğin 4 yaşına kadar idare etmeli bence..

aynen bende öle düşünüyorum yatak odası için beşik aldım odasınıda aldım odasındaki beşik büyüyen beşiklerden kullanışlı olur diye düşünüyorum hem odama aldığım beşiği kardeşime bırakıcam sonra kaliteli bişiy aldım.

Eylül anneleri merhaba.Giremedim bir süredir.. Geçmişe yetişebilirsem okumaya çalışayım. Umarım herkes ve bütün bebetolar iyidir...
hoşgeldin canım çok şükür bizde bebişlerde iyi. sizde iyisiniz MAŞALLAH
salı gunu gelsın artık kuzumu ozledımmmmmmmmmmmmmmmm
bende salı günü kontrole gideceğim canım kendi doktoruma biliyosun detaylıda oğluşumu görememiştim salı günü göreceğim İNŞALLAH.:))) ÇOK HEYECANLIYIM YAA özledim oğluşumu.
maşallah bebişinde sende iyisiniz. bunu okuyunca bende bişey anlatayım benimde çarşamba ayrıntılım vardı neyse odaya girdim arkamdan yaşlı bi kadın doktora sizinle konuşmaya geldim diyo işte ben kız deyipde oğlan doğan bebeğin babaannesiyim dedi işte niye öyle oldu diyo niye yanılttınız bizi diyo herşeyini pembe aldık biz diyo çocuklar mı karıştı diyo doktorda hanfendi öyle bişey mümkün değil dedi siz sağlıklı oluğuna şükredin bence diyo böyle şeyler olabilir diyo kordondan dolayı cinsiyette yanılabiliyoruz dedi. yani işte bazıları senin karşılaştığın gibi sağlık için herşeyi yapıyo bazılarıda cinsiyeti sorun ediyo saçma sapan. ALLAH o anneye sabır versin bebişlerimizede sağlık versin inşallah.

sen portbebelerden bahsediyosun sanırım.. ben uzun vadeli düşünüyorum.. beşik dediğin 4 yaşına kadar idare etmeli bence..

potbebe ne demek ? bende uzun vadeli düşünüyorum yani beşik 6 ay yada 1 yıl gitse sonra normal tek kişilik bir yatakta yatabilir çocuk..yanına korkuluk alınabilir o şekilde benim bahsettiğim..çilek de var..

bendaha bakmadım cnmm gecelık faslına gıremedım :)) bebege almaktannn . resımlerını paylasırsan sevınırım bolece fıkır edınmıs oluruzz..fıyatıda gayet ıyımıs gulegule kullan

daha uzun lıstelerde var bence burda yazılanlar yeterlıı gayet gusel tskler lıste ııcın n cnmm

foto makınesı unutulmamalıkesınlıkkle :)

[
Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.
guselmıs cnmm fıyat nedır?

başardıııııım evet kızlar bebek çantası nasıl? bunu sipariş verdim:26:

gusel cnm ama bana gore deıll :)) ıı gunlerde kullann benımkı valız olmalı anca sıgarım :)

Merhaba kızlar, daha erken olsa bile aklıma takıldı. bebeğinizi gün içinde ana kucağına koymayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız hangi marka?
ewt cnm bence cok lazım olur
annemm almıs ızmırden chıccodan netten bulursam resmını atarım
Eki Görüntüle 413356 Eki Görüntüle 413357 Eki Görüntüle 413358

kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
2 numarayı begendım hem sadee hemde ortak renk cnmm ..

bızımde heran tayın cıkabıılır park yatak aldık bızde..

Slm güzel eylül anneleriiiiii
biz geldik iştennn
özledik sizleriiiii
nasılsınız....bıdıklar nası???????????

hg cnmm ıyızz sen nasılsınn bıdıkda sorma cok yaramaz

Son düzenleme:
öglenden berı temızlık yapıyorumm ama cok yoruldumm tam temızlık bıttı dus aldım kıcımı yere koycam derken mısafırım geldı.. kahve yap sohbet et derken aksam oldu gıttıler ayy mutfaga gır yeemeek yapp offf bıttımm gucumm kalmadı hhıcc ayaklarım zonkluoo resmenn .. gecmısı okuyumm dedımm oturdugum yerde uyuyuverıcem sımdı .. :26:cok yorulmusummm..

canım çok teşekkürler..sonunda oldu
potbebe ne demek ? bende uzun vadeli düşünüyorum yani beşik 6 ay yada 1 yıl gitse sonra normal tek kişilik bir yatakta yatabilir çocuk..yanına korkuluk alınabilir o şekilde benim bahsettiğim..çilek de var..

şu minik 4-6 ay kullanılabilen mobilya beşiklere portbebe diyolar..benim dediğim beşikleri 4 yıl rahatlıkla kullanabilirsin.. korkulukları çıkartılabilen modelleri de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…