2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ravza, sibel çok hoşsunuz ya o ne ki bu neki diyosunuz ya herşeye eski günlerim aklıma geliyo kızımda bende böyleydim o ne işe yarar bu ne anlama geliyo diye sorup duruyordum tecrübelilere yakında prof olucaksınız bebek bakımı ve gereçleri konusunda hiiiç üzülmeyin daha neler var enteresan alengirli aletler yok ateş ölçerler burun aspiratörleri biberon ısıtıcıları vsv vsvsvs:)))))

cnm sen nasıl beşiklerden söz ediyorsun anlamadım bizim beşik büyüyüp karyola oluyor altındanda yavru yatağı çıkıyor kızım 1.5 yaşında ama hala beşik olarak kullanıyorum karyolaya çevirmedim sadece beşiğin ön korkuluklarını söktük kendi inip çıkabiliyor
ohhh misss gibi temizlik kokusu desene ayyy benim bir kahve içimlik komşum bile yok bea çok mutsuzum bu konuda ((
Eki Görüntüle 413463

annemler bugun almıslar ızmırden gelırkenn doguma getırıcekler nasıpse ..

güle güle kullansın elif sultan çok cici

cnm sen nasıl beşiklerden söz ediyorsun anlamadım bizim beşik büyüyüp karyola oluyor altındanda yavru yatağı çıkıyor kızım 1.5 yaşında ama hala beşik olarak kullanıyorum karyolaya çevirmedim sadece beşiğin ön korkuluklarını söktük kendi inip çıkabiliyor

Çilek > Sallanan Bebek Karyolası böyle bişeyden bahsediyorum..bununda karyolası küçük..ben yanıbaşıma alacağım beşiğe çok para vermek istemiyorum..büyüyebilen karyola ve ya yatak alıp odasına koycam..umarım anlatabilmişimdir:26:

valla alırsam bu tarz bişey alcam..içleri de çok geniş bunların..kumaşı su geçirmezmiş falan bi sürü özelliği var..
sizin için uygunsa bence gayet güzel duruyo. ama ben böyle daha spor düşünüyorum ama rahatlık ön planda tabi yani taşıması iç hacmi falan eğer onlar uygunsa görüntü çok hoş kesinlikle

valla alırsam bu tarz bişey alcam..içleri de çok geniş bunların..kumaşı su geçirmezmiş falan bi sürü özelliği var..
sizin için uygunsa bence gayet güzel duruyo. ama ben böyle daha spor düşünüyorum ama rahatlık ön planda tabi yani taşıması iç hacmi falan eğer onlar uygunsa görüntü çok hoş kesinlikle

Çilek > Sallanan Bebek Karyolası böyle bişeyden bahsediyorum..bununda karyolası küçük..ben yanıbaşıma alacağım beşiğe çok para vermek istemiyorum..büyüyebilen karyola ve ya yatak alıp odasına koycam..umarım anlatabilmişimdir:26:

anladım cnm altı ay bunda yatıp daha sonra odasına mı geçicek yani öyle anladım:))))
hee bide bende bundan var yatak odama koymuştum kızım bunda 9 ay yattıEki Görüntüle 413549

kız canım 5e gircek temmuzda seninde kız galiba ama bayağı küçükmüş Allah yardım etsin bu bebişin cinsiyeti neydi :26: bu arada adım rümeysa senin

benim adım derya cnm maşşallah erkencisin demkki yaşın 24 yazıyo tabloda yanlış hatırlamıyosam :)) evet kızım var adı esila 1.5 yaşında kazayla hamiş kaldım kısmet böyleymiş şimdi oğlum olucak Allahın izniyle ben istanbul annelerini biraraya toplayıp buluşma planlamak istiyorum bakalım birkere konusunu açtım ama pek ilgilenen olmadı ben de tanışalım kaynaşalım istiyorum diğer topicler kanka olmuş biz ağırdan alıyoruz işte

ewt cnm hemde bolbol domestos luu :)) bır ıkı kısı olsada var cnm yabancı yerde bole oluo fazlası zarar zaten bı ıkı tanecık yeter.. saol cnmm..

COK GUZELMIS CNM GULE GULE KULLANSN BEBISN BENDE ISTYRM BUNDAN AMA KIZMET BAKALIM SEN NEGUZEL MAŞŞLHH TAMAMLDN HEMN HEMN
ewt saka maka tamamlanıoo sanırım :))
canım bence en baştaki yada 2. sıradaki güzel. yaa pardon hangi sitedeydi bu yaa dün görmüştüm ama unuttum:26:

bu ana kucağıma oluyo yomsa oto koltuğu mu :2: çok cahilimm demi, kafam allak bullak oluyo napıyim
ana kucagı cnm bu .. araba ıcın olan deıl
Canım bunun tam adı ne oluyoooooo
bide gerçekten kullanışlı mı acaba???
.
Tabi en önemlisi minik kızın güle güle kullansınnnnnnnnnnnnnnn annesiiiiii
evde kullanıcam ben salondaa ablamda VİRÜSbebegınde kullanmıstı baya rahat bısı .
kızın güle güle kullansın canım çok cici bişiy.
saol cnm
canım gerçekten çok güzel bende bunun aynısından almayı düşünmüştüm ama oto koltuğu alacağım için buna ekstra bütçe ayıramayacağız belki doğtuktan sonra dedesi alıverir hehe
oto koltugu almıycazz bızde arabamız yok cunkıı bunuda annem almıs saolsun
Eki Görüntüle 413551 diğer topiğede koydum burayada koyayım ama daha fazla resim bekliyoruz hamişler karalama işini bu kadar becerdim
masallahh cnm aamma gobuss yok pekk

sizler usta biz çırak napalım.. mecbur öğreticeniz bize
anladım cnm altı ay bunda yatıp daha sonra odasına mı geçicek yani öyle anladım:))))
hee bide bende bundan var yatak odama koymuştum kızım bunda 9 ay yattıEki Görüntüle 413549

beşiğini çok beğendim.. oda yapma şansım olsaydı bundan da yanımda yatırmak için alırdım

evet canım erkek anniş oldum ben 19 da doğum yaptım bu bebişte planlı benimde erkek nerede oturuyorsun bakarsın biz buluşuruz

slm kızlar,

1 haftadır hastayım yatıyorum, halada iyileştim sayılmaz :2: pazar günü boğaz ağrısı ve kusma ile başladı, sonra kulak ağrısı, baş ağrısı ve boğucu bir öksürükle devam etti
kaç gecedir öksürmekten uyuyamıyorum, doktora gittim mecbur ilaç içiyorum sayfalarda çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım, önemli gelişmeler oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…