merhaba canım banada sağlık ocağından devit3 verdiler ben prospektüsünü okudum gebelik sırasında kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu bende doktoruma sormadan kullanmadımkızlar bugün kont vardı geçen hafta ilk doz aşımı olduğumda sağlık ocağı bana devit3 vermişti oral damla 9 damla iç demişti hergün bugün doktorum kes o ilacı gerek yok dedi herkes bişey diyosiz ne yaptınız kullanıyormusunuz?
kızlar bugün kont vardı geçen hafta ilk doz aşımı olduğumda sağlık ocağı bana devit3 vermişti oral damla 9 damla iç demişti hergün bugün doktorum kes o ilacı gerek yok dedi herkes bişey diyosiz ne yaptınız kullanıyormusunuz?
şöyle 15 kişi buluşsak, o kadar hamileyi bir arada görenler ne düşünür acaba
benimde yarın şekrr yükllemem var o iğnen. şeyi aç aç nasıl içecem ben yaaa
benimde salı günü şeker yüklemesi hala sabah bulantı ve kusmaları ara ara devam eden biri olarak nasıl yapacağım çok merak ediyorum yaa..benimde yarın şekrr yükllemem var o iğnen. şeyi aç aç nasıl içecem ben yaaa
şükrıye canımm :)))ben 3 ve 8 şükriye yok şükran mıydı kız unuttum vallahi :))çünkü kızım hala deliksiz uyumuyo geceleri nöbeet tutuyorum yakındır sizinde uykusuz geceler bol bol uyuyuuun bakalım ilk bebeği bekleyen hamişler
banada verdı ama ıcmıyorumm :=))kızlar bugün kont vardı geçen hafta ilk doz aşımı olduğumda sağlık ocağı bana devit3 vermişti oral damla 9 damla iç demişti hergün bugün doktorum kes o ilacı gerek yok dedi herkes bişey diyosiz ne yaptınız kullanıyormusunuz?
kociş isyanlarda hadi ben gidiyorum bebeklere de kendinizede iyi bakın kızlar herkezi öptüm sabah yoklamaya yetişirim
en iyisini yapmışsın bende kestim bugün kullanmadımmerhaba canım banada sağlık ocağından devit3 verdiler ben prospektüsünü okudum gebelik sırasında kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu bende doktoruma sormadan kullanmadım
evet arzu dede de o vermedi sağlık ocağından vermişlerdi arzu hanım kullanma dedi hatta vitaminide kesebilirsin sadece demir kullan dedio neymiş hiç duymadım ne işe yarıyor
doktorun arzu dede mi??
ay ne bilim bende salak gibi kullanıyodum 1 haftadır bak pişman oldum arasaydım keşke doktorumu neyse şimdiden sonra kullanmam artıksağlık ocağı hamileleredemi devit veriyor ilk kez duydum çok şaçma zaten havalar ısındı bol bol güneş görüyor vücüdumuz ne alaka devit anlamadım kış ayında doğan bebeler kullanıyor genelde allah allah
bıkac sayfa once baya bı resım attılar cnmm bu konuyla alakalıı bı bak ıstersen :)) ben buyukk valız tıpı gıbı bısey arıyorum bakalım daha karar vermedımMerhaba kızlar.
Bebek malzeme çantası almayı düşünüyor musunuz yoksa büyüüüük bir çanta o işi görür mü? Ben kararsız kaldım sizin fikriniz nedir? Accesorize de dev asa kol çantaları var. Onlardan alıp içini doldursam hem sonra da kullanırım diyorum. Ya da bir sırt çantası da aynı işi görür mü? Tecrübeli anneler siz nasıl idare ettiniz ilk bebeğinizde..
hayırlısı olsun cnm kızın lısteye eklıyorum sımdıı.. benımde kızım olucakk senınde dedıgın gıbı tekmeler guclendı epeyy masallahhh ..bana daha bısey demedı dr ama ac karnınaa dıe bılıyroumm..selam güzel anneler benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra hemşire bana ilacın ismini werdi eczaneden al ewde iç 1 saat dolmadan gel dedi ama internetten baktım şeker yüklemesi aç ya da tok farketmiyor hemşreyede sordum farketmez demişti benmi yanlış anladım acaba tetanoz aşısınıda oldum geçen gün haftaya çarşambada doktor kontrolümüz war bnde kızımı çok özledim vakit geçmiyor :) bu arada tekmeler baya bi sertleşti dışardanda görünüyor artık karnım oynuyor :)
bu arada listede ben warım ama kızım olcak benim eklerseniz çok sewinirim teşekkür ederim kızıma bi sürü cici aldım en kısa zamanda eklicem bende :)
en iyisini yapmışsın bende kestim bugün kullanmadım
evet arzu dede de o vermedi sağlık ocağından vermişlerdi arzu hanım kullanma dedi hatta vitaminide kesebilirsin sadece demir kullan dedi
bende kestim bugün devit 3 ü artık sadece demir ve elevit kullancam elevitte bitene kadar
ay ne bilim bende salak gibi kullanıyodum 1 haftadır bak pişman oldum arasaydım keşke doktorumu neyse şimdiden sonra kullanmam artık
bıkac sayfa once baya bı resım attılar cnmm bu konuyla alakalıı bı bak ıstersen :)) ben buyukk valız tıpı gıbı bısey arıyorum bakalım daha karar vermedım .
merhabalar hoşgeldiiinnn.. bende şimdi baktım netten evet açlık gerekmiyo diyo ama ben bekarken yaptırmıştım aç kalınması gerekiyodu tam üç saat boyunca inşallah doktorum aç ol falan demez yaa korkuyorum çünkü. eklede bakalım kızının güzel cicilerineselam güzel anneler benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra hemşire bana ilacın ismini werdi eczaneden al ewde iç 1 saat dolmadan gel dedi ama internetten baktım şeker yüklemesi aç ya da tok farketmiyor hemşreyede sordum farketmez demişti benmi yanlış anladım acaba tetanoz aşısınıda oldum geçen gün haftaya çarşambada doktor kontrolümüz war bnde kızımı çok özledim vakit geçmiyor :) bu arada tekmeler baya bi sertleşti dışardanda görünüyor artık karnım oynuyor :)
bu arada listede ben warım ama kızım olcak benim eklerseniz çok sewinirim teşekkür ederim kızıma bi sürü cici aldım en kısa zamanda eklicem bende :)
benimde yarın şekrr yükllemem var o iğnen. şeyi aç aç nasıl içecem ben yaaa
haklısın cnmm Eki Görüntüle 413592
rengı bole olmasada bu tıp bısey ıstıyorum ben ..
Merhaba kızlar.
Bebek malzeme çantası almayı düşünüyor musunuz yoksa büyüüüük bir çanta o işi görür mü? Ben kararsız kaldım sizin fikriniz nedir? Accesorize de dev asa kol çantaları var. Onlardan alıp içini doldursam hem sonra da kullanırım diyorum. Ya da bir sırt çantası da aynı işi görür mü? Tecrübeli anneler siz nasıl idare ettiniz ilk bebeğinizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?