2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım banada sağlık ocağından devit3 verdiler ben prospektüsünü okudum gebelik sırasında kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu bende doktoruma sormadan kullanmadım

o neymiş hiç duymadım ne işe yarıyor
doktorun arzu dede mi??

benimde yarın şekrr yükllemem var o iğnen. şeyi aç aç nasıl içecem ben yaaa

kociş isyanlarda hadi ben gidiyorum bebeklere de kendinizede iyi bakın kızlar herkezi öptüm sabah yoklamaya yetişirim

şükrıye canımm :)))
banada verdı ama ıcmıyorumm :=))
kociş isyanlarda hadi ben gidiyorum bebeklere de kendinizede iyi bakın kızlar herkezi öptüm sabah yoklamaya yetişirim

sende kıbb cnmm gorusuruzz yarın gec kalmaa

selam güzel anneler benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra hemşire bana ilacın ismini werdi eczaneden al ewde iç 1 saat dolmadan gel dedi ama internetten baktım şeker yüklemesi aç ya da tok farketmiyor hemşreyede sordum farketmez demişti benmi yanlış anladım acaba tetanoz aşısınıda oldum geçen gün haftaya çarşambada doktor kontrolümüz war bnde kızımı çok özledim vakit geçmiyor :) bu arada tekmeler baya bi sertleşti dışardanda görünüyor artık karnım oynuyor :)
bu arada listede ben warım ama kızım olcak benim eklerseniz çok sewinirim teşekkür ederim kızıma bi sürü cici aldım en kısa zamanda eklicem bende :)

Merhaba kızlar.
Bebek malzeme çantası almayı düşünüyor musunuz yoksa büyüüüük bir çanta o işi görür mü? Ben kararsız kaldım sizin fikriniz nedir? Accesorize de dev asa kol çantaları var. Onlardan alıp içini doldursam hem sonra da kullanırım diyorum. Ya da bir sırt çantası da aynı işi görür mü? Tecrübeli anneler siz nasıl idare ettiniz ilk bebeğinizde..

Son düzenleme:
merhaba canım banada sağlık ocağından devit3 verdiler ben prospektüsünü okudum gebelik sırasında kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu bende doktoruma sormadan kullanmadım
en iyisini yapmışsın bende kestim bugün kullanmadım

o neymiş hiç duymadım ne işe yarıyor
doktorun arzu dede mi??
evet arzu dede de o vermedi sağlık ocağından vermişlerdi arzu hanım kullanma dedi hatta vitaminide kesebilirsin sadece demir kullan dedi
bende kestim bugün devit 3 ü artık sadece demir ve elevit kullancam elevitte bitene kadar

ay ne bilim bende salak gibi kullanıyodum 1 haftadır bak pişman oldum arasaydım keşke doktorumu neyse şimdiden sonra kullanmam artık

bıkac sayfa once baya bı resım attılar cnmm bu konuyla alakalıı bı bak ıstersen :)) ben buyukk valız tıpı gıbı bısey arıyorum bakalım daha karar vermedım
hayırlısı olsun cnm kızın lısteye eklıyorum sımdıı.. benımde kızım olucakk senınde dedıgın gıbı tekmeler guclendı epeyy masallahhh ..bana daha bısey demedı dr ama ac karnınaa dıe bılıyroumm..

Son düzenleme:

vitamini neden bırak dedi bana bırakma dedi

bıkac sayfa once baya bı resım attılar cnmm bu konuyla alakalıı bı bak ıstersen :)) ben buyukk valız tıpı gıbı bısey arıyorum bakalım daha karar vermedım .

Evet bayağı bir çanta paylaşılmış, ama ben karar veremiyorum gerçekten kullanışlı mı bunlar değil mi?Sırt çantasını daha mı rahat taşırım diyorum, ama bu çantaları görünce d eözeniyorum..

haklısın cnmm
rengı bole olmasada bu tıp bısey ıstıyorum ben ..

merhabalar hoşgeldiiinnn.. bende şimdi baktım netten evet açlık gerekmiyo diyo ama ben bekarken yaptırmıştım aç kalınması gerekiyodu tam üç saat boyunca inşallah doktorum aç ol falan demez yaa korkuyorum çünkü. eklede bakalım kızının güzel cicilerine

ben direk evdeki sırt çantalarıyla iş görmeyi düşünüyorum :)

hatta çekçekli bavul bile olabilir :) iki bebege anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…