2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar nasilsiniz?ne cok konusmussunuz:)kizimda zemzem ve hurmayi uygulamistm ins.bunda da yapacagim.seker yuklemesi ac karnina oluyor once icmeden kan alinip aclik kan sekeri daha sonra ictikten 1 saat sonra tokluk kan sekerine bakiliyor.yuksek cikarsa diyet veriyor daha da yuksekse unsulin veriliyor.bebek iri doguyor sonuc olarak vs...yaptirin yani es gecmeyin.canta konusunda chicco bakim setinin kahveli gfibi bir cantasi vardi arabaya asiliyordu onu cok kullandim ben.ama kol cantasi almistim buyuk olanlardan o isimi gordu.kizim mama yedigi icin termos biberon mama kiyafet bez alacak kadar buyuk hos bir kol cantasida cok ise yarar...

Son düzenleme:
kızlar şeker yüklemenizi nerelerde yaptırıyorsunuz sağlık ocakları yapmıyomuş bana öle dediler hastanedede parayla yaptırmak istemiyorum kızımdada yaptırmadım çok gereklimi acep

evet çok gerekli dedi doktorum
bne de yaptırmayayım dedim ama 2 li 3 lü testten daha önmli yğksek çıkarsa bebeğe zarar vermesi için di,et veriyorlar
devletlerd yapılyor

kızlar şeker yüklemenizi nerelerde yaptırıyorsunuz sağlık ocakları yapmıyomuş bana öle dediler hastanedede parayla yaptırmak istemiyorum kızımdada yaptırmadım çok gereklimi acep

ben özel hastaneye gidiyorum canım ve bugüne kadar tahlildir taramadır tek kuruş ücret ödemedim sadece heray kontrol için 20 tl ödüyorum herkes taramalar için falan ücret ödemiş anlamadım gittii:44::44::44:

evet çok gerekli dedi devletteki doktorum
bne de yaptırmayayım dedim ama 2 li 3 lü testten daha önmli yğksek çıkarsa bebeğe zarar vermesi için di,et veriyorlar
devletlerd yapılyor

kadın dogum hastanesınde yaptırıcam ben haftaya sanırım salı gunu sorucam dr a bakalım ne dıycekk ..herkeze yapılıo dıe bılıyorum ben ...
evet bunların içine çanta düzenleyici gözler var ya, onlardan alınıp termos ıvır zıvır bez, pudra, mama konulabilir.
evet cnm bıde ben termos almak ıstıyorumm bebekler ıcın satılıo.

ben direk evdeki sırt çantalarıyla iş görmeyi düşünüyorum :)

hatta çekçekli bavul bile olabilir :) iki bebege anca
anca yeter cnmm :)

hoşgeldiniiiiz:)) chicconun bakım çantası kullanışlı mı gerçekten bende düşündüm ama fikir edinemedim siz kullanmışsınız ne güzel. normal kol çantasından bahsediyosunuz dimi bende öyle düşündüm ama nasıl olur hiçbi fikrim yok.

ben direk evdeki sırt çantalarıyla iş görmeyi düşünüyorum :)

hatta çekçekli bavul bile olabilir :) iki bebege anca

Hakkaten sen çanta iki bebek, araba derken bayağı yüklü olacaksın.En azından sırt çantasını asarsın sırtına...
Benim kuzen sırt çantasıyla idare etti. Ben de accesorize dan kocaman bir kol çantası alıp idare eder miyim diye düşünüyorum. Sonra o çantayı başka şeyler için de kullanırım.

Ay ne cimriyim Benim evde minik bir termosum var. O yüzden termos almayı da düşünmedim hiç.. O iş görür gibime geliyor.

Ben kullandim halada kullaniyorum ama kahverengi olan yani chicconun son cikanlarinda yanlarinda klips yok araba takmak icin sadece omuza asmak icin var.biizimkinde yanlarinda var avm ve disrida cok rahat hirsizin cekip alma sanssi yok yani.digeride bildigimiz buyuk boy kol cantalari .chicco urunlerini kullanmadim ama ben kokusundan midem bulandi cunku:)a

İşte tecrübeli bir annenin onayını da aldık. kol çantası da iş görüyormuş...

K
Ay ne cimriyim Benim evde minik bir termosum var. O yüzden termos almayı da düşünmedim hiç.. O iş görür gibime geliyor.

Kesinlikle cok haklisin buna buladar para vermene gerek yok 500 ml su alan celik termoslardan aldim bende 20-30 arasiydi isimi gordu.markaya para vermek bu urun sadece.birde mama yerse alin bunu anne sutu alirsa daima gerekli degil.

K

Kesinlikle cok haklisin buna buladar para vermene gerek yok 500 ml su alan celik termoslardan aldim bende 20-30 arasiydi isimi gordu.markaya para vermek bu urun sadece.birde mama yerse alin bunu anne sutu alirsa daima gerekli degil.

sterilizatör ve biberon ısıtıcısı kullandın mı ecrin?

Birde oto koltugu ana kucagi sorulmus ben kraftin bir modelini aldim kullandik disri hast.vs giderken evde yemek yaapaarken is yaparken yanimda oldu.ama kizim hareketliydi 5 aylikken onu kampumbaga gibi kafasina gecirmiti sonra kaldirdim:)ama eltim 14 ay ona koydu cok hareketsizdi:)hem oto koltugu olrak kullandi kemerle araba takiliyroalar cunku.ev tipi olanlar cok inc gibi oldugundan demirleri bebek hareketliyse 5 aydan fazla o da gitmez hemde disri araba icinde baska birtane gerekli olur:)

sterilizatör ve biberon ısıtıcısı kullandın mı ecrin?

Hayir kullanmadim canim 10 dk kaynattim hep. cam biberon damakli kullandim 4 ayda birde emzik kismini degistirdim ve mama cay biberonlari ayriydi.cayda renk sarariyor cunku halada oyle.isitici almadim termosa kaynatip doldurdum.cam siseyede normal kaynamis su koydum.cam kavanozada mamayi koydum isi cozduk:)

Son düzenleme:

ev tipi ana kucağı da almayacağım galiba ben. Bazı bebekler sevmiyorlarmış zaten,oturmak istemiyorlarmış ona da...

bende kraftın bu modelinen almayı düşünüyorum evdede dediğin gibi rahat olur. ayy ne güzel tecrübelerini paylaşıyosun bizimle teşekkürler. ve paylaşmaya devam edersen çoook sevinirizz.

Yardimci olabiliyorsam ne ala.ilkinde insan bilemiyorki.yasam sekline gore bebek bakim seklin sekillenir bence ona gorede cozumler bulursun.ben. bebek araba sart kista olsa cok gezen birisi olarak derim digeri kis bebegi evden cikmadim araba gereksiz der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…