cnm cok detaylı bılgım yok ama hamılelgın 32,haftasında doktrdan rapor alıp sgkya verıyosun bıde dogum yaptgnda dogum raporunu verysn tam bılgım tok ama ınternettan arastrblrsn cnm benm 32,haftaya dha var dıe pek yormadım kafamı
cnm 75 tl deıl o emzırme parası dogum parası aayrı 1500 gbı bı rakamla başlıyor aylık kazancını brutunden hesaplıyark verıyorlar
kızlar günaydın ,
size sorum olacak idrara çok çıkıyormusunuz ?ayrıca kalçanızda ağrı var mı
beni çok rahatsız ediyor.napıcam bilmiyorum
çalışıyor musun cnm? sadece çalışan bayanlara doğum parası veriliyor.bir de sür parası var. o da bir kereye mahsuz bu sene 80 TL sanırım.ya kızlar ben bu doğum parası olayını ilk defa duyuyorum..beni bi aydınlatır mısınız..ortalama ne kadar ödeniyor ..nerden net bilgi alabilirim..:26::44:
kıyamam bebişler büyüdükçeee artık gögüs kafesimize baskı yapıyor sanırımm çok yorma kendini çay kahve falanda tüketme cnaım
cnm ınternetten hesapldm bende doğum parası hesaplama yazınca bulabılırsınne zaman veriyorlar? Sen hesaplamayı biliyormusun ?
eğer öyleyse çok iyi valla.. Sgk yı arayıp sorsakmı acaba :2:
:))) bu normal iş görmezlik ücreti=analık ücreti=doğum ücreti:)
benim dediğimde ayrıca birdefaya mahsus alınıyorrr 75 tl gibi bir rakam çok komik bir rakamk bunu bilen pek kimse yok genelde almıyor kimsee
hayatım 1500 gibi bir rakamdan başlamazz yatan primineee göree asgari ücretten primin yatıyorsai 600 den fazla alamazzz
şahıss.normal brüt maaşından %15 gibi bir rakam kesilip veirliyorrr maaşın
Kızlar şimdi arkdsmla gorustum kuzenın nekdr aldı dıe 4000 tl yakın para almıs bu mıktar degısıo senın yatırılan prımıne gore prım nekdr yuksekse okdr cok paa gelıo yanı benm asgarıden gorunu oda 1600 2200 arası bısı oluo
evet cnm aynen öyle. ssk da görünen prime göre değişiyor.
yani seninki; asgari ücret x 4 x 2/3
memur arkadaşlarrr zam oranları belli olmuşşşDD harca harca bitmezzzz hayırlı olsunnnnnn bebişlerde pek kısmetliymiş:)
Eki Görüntüle 415374
Eki Görüntüle 415375
Eki Görüntüle 415376
bu arada dün lcwdan bu eşofmanlardan aldım göbişimle birlikte çok rahat oldu duruşu pantolon gibi ama çok rahat lastikli olduğundan şiştikçe olur diye düşünüyorum tavsiye ederim
çok şanslısın. ben öyle söylersem işten atarlar benibenimde primlerim asgari ücretteny atıyor canım ama maaşım 2500, benim farkı işverenim karşılayacak konuştum ya primimi arttırın dedim yada farkını karşılayınDD sorun yok neyse öyle olacak dendi vallaaa cingar kopartırdım
Doğum için ayakta tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplam (2/3) 2206,40 TL
Doğum için yatarak tedavilerde işgöremezlik ödeneği toplam (1/2) 1654,80 TL
HESAPLYNCA BU CIKIO CANM ASGARIDEN OLUNCA PRIMLER
Doğum için ayakta tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplam (2/3) 2206,40 TL
Doğum için yatarak tedavilerde işgöremezlik ödeneği toplam (1/2) 1654,80 TL
HESAPLYNCA BU CIKIO CANM ASGARIDEN OLUNCA PRIMLER
sonunda anlaşmaya varılmış yani desene ne kadarmış peki hiç umudum yok ama yinede umaarım beklediğimze değer bişeydir
sonunda anlaşmaya varılmış yani desene ne kadarmış peki hiç umudum yok ama yinede umaarım beklediğimze değer bişeydir
çok şanslısın. Ben öyle söylersem işten atarlar beni
üff kafam karıştı, şimdi biz doğumdan önce 4 hafta sonrada 4 hafta normal maaşımızı alacağız değilmi? Ben devlet memuruyum, 2800tl gibi bi maaşım var. Anladığım bu mmaş üstünden birde bir defaya mahsus doğum parası alacağım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?